Автор |
Съобщение |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
Публиката ни да се върне на стадиона би било нещо велико. Тогава митът за малобройните фенове на Славия ще бъде разбит заедно с величието на двата хартиени гранда. Една победа в събота ще бъде голяма крачка напред в това отношение. Успех на белите
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Пет Дек 07, 2007 2:33 am |
|
 |
Komrade
Познат
|
Все още съм отвъд голямата локва, но в 6:45 сутринта ще съм на линия да гледам БЯЛАТА ЛАВИНА. Ще спукаме - имаме много да си връщаме. Направо нямам търпение. Благодарско на БНТ, че ще предават мача пряко по интернет.
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Дек 07, 2007 6:13 am |
|
 |
kamka
Напреднал
|
 Време е...
Време е да ги биеме насранко и компания доста време се подиграваха със славия време е да се развиваме нагоре а не да седим на 5то място време е...
ВЕНЦИ ОПРАВИ СТАДИОНА!
|
Пет Дек 07, 2007 8:45 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
hibs_fan написа: Публиката ни да се върне на стадиона би било нещо велико. Тогава митът за малобройните фенове на Славия ще бъде разбит заедно с величието на двата хартиени гранда. Една победа в събота ще бъде голяма крачка напред в това отношение. Успех на белите
Мит е, че нямаме публика подхранван от платени журналисти и злобни животни, пичове биеме ли говедата - аз съм сигурен, че на пролет на всеки домакински мач ще има мимимум по 3000 човека....имаме ебати потенциала нереализран!По-малките 19-22 годишни нямат спомени от шампионската титла и по колко хора събирахме тогава!Тогава нямаше интернет форуми, а за GSM-ми само знаехме че съществуват, координацията и организацията бяха несравнимо по-трудни, на сегашната ситуация ако стане така, че влезем в ролята на Китайците от миналата година само, че тоя път с чорбата да спорим, на армията ще сме поне 2000 човека - ако се получат тия неща съм сигурен, че думите ще ми се оправдаят!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
Последна промяна jordas на Пет Дек 07, 2007 10:40 am, променена общо 1 път
|
Пет Дек 07, 2007 10:25 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4209 Местоположение: София
|
Кузмановски: Ще се опитаме да бием "Левски"
Още няма сигурни попълнения за пролетта, казва треньорът
„Моите футболисти показаха, че са свестни и фактът, че сме на второ място в класирането, може само да ги мотивира, а не да им попречи", сподели старши треньорът на Славия Стевица Кузмановски.
„Ще се опитаме да продължим добрата си серия и да завършим полусезона по най-добрия начин, което минава през победа над "Левски"", заяви още сърбинът. „Все още няма сигурни нови попълнения за пролетта, но работим по въпроса. Всичко зависи от това дали ще се разделим с някой футболист ", допълни Кузмановски.
[/b]
Пет Дек 07, 2007 10:37 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 chorbarite
govori se 4e 4orbari 6te idvat na ma4a da se bijat s goveda
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Дек 07, 2007 11:31 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
 Re: chorbarite
CategoryC написа: govori se 4e 4orbari 6te idvat na ma4a da se bijat s goveda
Това ще стане като 1996 когато чорбари бяха дошли да ни подкрепят в мача на Васил "Левски" с говедата за 1-1 когато паци николов(сега трньор при нас) си счупи главата в гредата  .....не мисля обаче, че този път имаме нужда от каквато и да било помощ, прсто наща публика е на път да бъде напълно възродена...!!
Който иска да идва на мач ние няма да ги спираме...щом им се дават по 5 лева, факт е обаче, че нащо дерби буди огромен интерес, което говори, че е по живо от всякога!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Дек 07, 2007 11:37 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Юсуф Рабе под въпрос за дербито със Славия
Мароканецът днес тренира отделно от "сините"
Мароканският бранител на "Левски" Юсуф Рабе тренира отделно от основната група на последната тренировка преди мача със Славия, информира "Гонг".
Африканецът лекува контузия от последния двубой на "сините" срещу ЦСКА и все още не е сигурно участието му в най-старото столично дерби.
Рабе въртеше обиколки заедно със сънародника си Шакиб Бензукан, като двамата се подготвяха под ръководството на кондиционния треньор Ясен Екимов.
Аут от сметките е Лусио Вагнер и Станимир Стоилов има изключително стеснен избор в защитната линия.
Мъри вчера реши да не разчита до края на полусезона на Седрик Бардон, като дори го натири от тренировката на шампионите.
|
Пет Дек 07, 2007 1:07 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Трансперанта го дадох току що за печат и трябва да е готов за мача утре. Тъй като за съжаление май няма да мога да дойда на мача искам да ви помоля да му направите няколко снимки, че после да го видя. Трябва да благодарим и на atm за организацията и за парите! Иии..... КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА ГИ БИЕМ ГОВЕДАТА!!! СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!!!
Пет Дек 07, 2007 1:23 pm |
|
 |
|