Автор |
Съобщение |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
Кво значи да ни подкрепят дреме им за нас аз чорбарите ги мраза колкото говедата  нищо общо неискам с тиа  И пак ше има възгласи Славия и цска кочините на света после пак да ни дразнат че чорбата ни пълни сектора  От рогата се отарвахме чорбари да се довлекът от трън та на глог
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Пет Дек 07, 2007 1:42 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
в събота ще взема трансперанта, моля оставете си тел. на ЛС, че като го донеса на стадиона да ви го дам да се опъва ...че аз от 8 години не съм стъпвал  и непознавам май вече никой
|
Пет Дек 07, 2007 2:32 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4209 Местоположение: София
|
Славия обяви цена от 5 лева на билетите за мача с "Левски"
Феновете и на "Левски", и на Славия ще влизат срещу 5 лева на утрешното дерби между двата отбора на стадиона в квартал „Овча Купел”, съобщи административният директор на „белите” Александър Грозданов за Агенция „Фокус”. Феновете на домакините ще могат да влизат от северния вход на сектор „А”, като южният ще бъде затворен. За тях ще работи една каса, близо до VIP-входа на стадиона, от която ще могат да си закупят пропуски аз двубоя. За привържениците на "Левски" ще работят 4 каси, като две от тях ще бъдат отворени на входовете на секторите „Б” и „В”, в които ще бъде разположена гостуващата агитка. Останалите две ще бъдат срещу автогарата и близо до старата каса на стадион „Славия”.
Пет Дек 07, 2007 3:46 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
София. Старши треньорът на "Левски" Станимир Стоилов обяви стартовата единадесеторка за утрешното дерби със Славия от 15-ия есенен кръг на „А” група. На традиционния брифинг на стадион „Георги Аспарухов” Стоилов обяви, че ще заложи на следните 11 футболисти: Петков, Миланов, Топузаков, Томашич, Минев, Ричард, Боримиров, Тасевски, Зе Соарес, Домовчийски и Димитров, предаде репортер на Агенция "Фокус". Ако мароканецът Рабех се възстанови, той може да излезе вместо Топузаков в началото на мача. „Подхождаме с уважение към съперника, който е втори в класирането”, допълни Станимир Стоилов.
Венцислав ДРАГОМАНОВ
|
Пет Дек 07, 2007 4:32 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Топчо, разклати ги.
|
Пет Дек 07, 2007 4:50 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
atm написа: София. Старши треньорът на "Левски" Станимир Стоилов обяви стартовата единадесеторка за утрешното дерби със Славия от 15-ия есенен кръг на „А” група. На традиционния брифинг на стадион „Георги Аспарухов” Стоилов обяви, че ще заложи на следните 11 футболисти: Петков, Миланов, Топузаков, Томашич, Минев, Ричард, Боримиров, Тасевски, Зе Соарес, Домовчийски и Димитров, предаде репортер на Агенция "Фокус". Ако мароканецът Рабех се възстанови, той може да излезе вместо Топузаков в началото на мача. „Подхождаме с уважение към съперника, който е втори в класирането”, допълни Станимир Стоилов. Венцислав ДРАГОМАНОВ
трябва да внимаваме с македонеца(включи се много добре срещу чорбата),Зе Соареш(бразилен е все пак) и Ники Димитров(миналия път ги минаваше наще като сточни гари).
а утре всички на стадиона, па каквото стане- стане.
АЙДЕ БЕЛИТEE!
Пет Дек 07, 2007 4:56 pm |
|
 |
Plovdiv fan
Напреднал
|
защо не живея в София 
|
Пет Дек 07, 2007 5:08 pm |
|
 |
Plovdiv fan
Напреднал
|
надявам се след по малко от седмица благородно да ми завиждат тези които няма да могат да дойдат на мача за купата в Пловдив
|
Пет Дек 07, 2007 5:12 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
Кво ти пречи да доидеш 100км. са неса 1000
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Пет Дек 07, 2007 5:13 pm |
|
 |
Plovdiv fan
Напреднал
|
пречи ми времето
|