Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 ОТЗАД...
МНОГО СЕ ПРОПУКВАМЕ....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Дек 08, 2007 2:43 pm |
|
 |
Komrade
Познат
|
Играта ми се струва доста накъсана, нервна ... да не говорим, че и картината ми е такава. Нямам усещането (засега), че двата отбора играят стойностен футбол. Дано да бием!
|
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
слабо нашо първо полувреме. само в началото играхме добре, но последната част бяхме зле.
дано Орлинов да влезне...
айде бели!!
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
кофти почваме второто...
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
|
Съб Дек 08, 2007 2:54 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
 не загубихме !
мисля,че това е справедливо !
|
Съб Дек 08, 2007 3:32 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Тактическо надлъгване.Симонович можеше да обърне хода на мача - няма такъв пропуск.Нашите са видимо изморени след като играхме цял полусезон с един и същ състав.Кавдански е откритието на полусезона без съмнение.Като цяло силен полусезон.
|
Съб Дек 08, 2007 3:35 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
при пропуска на Симонович имаше ъглов удар от Рабех излезе топката...
|
Съб Дек 08, 2007 3:38 pm |
|
 |
Komrade
Познат
|
Трябва ни по-дълга резеревна скамейка ... така и не разбрах какво точно направи Симонович в 60-та минута?!? Доколкоро разбирам с Ортега и Рангелов играта ни щеше да е съвсем друга.
|
Съб Дек 08, 2007 3:41 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
разочарован съм от Cлавия,и по-точно играта през второто полувреме. Не може само един Здравко Лазаров...
Фугата едвам оди, и беше страшно слаб.
Кавдаски най-добър сред полевите играчи!
Саша,Керчев,Илиев и Мечката от време на време измисляха нещо добро.
Данчо Господинов играч на мача!
Славчо игра добре.
егати, цела седмица все мисля за тоя мач, и наи-накрая какво? една слаба Славия.
тренера Згреши като не пусна Орлинов итн.
Последна промяна sandokan на Съб Дек 08, 2007 3:50 pm, променена общо 1 път
|
Съб Дек 08, 2007 3:44 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Според мен Кузмановски не направи добре смените. Трябваше да пусне Орльо да помага напред на Лазаров, ако не от началото, то поне най-късно 60та минута.
Честно казано не показахме нещо кой знае какво. Играта беше малко стил Альоша Андонов.
Все пак и ние имахме шансовете, особено титаническият пропуск на Симонович, а и удара му през първото полувреме.
Не трябва да отдадем заслуженото и на Данчо Господинов, много добре се справи и този мач!
Като цяло съм доволен, все пак се бях настроил да падаме и от буферовци и от животни ... Вторият полусезон ще ги треснеме насред Герена и доволно, но този път с Рангелов, Елтон и Ортега, а и някоя нова звезда 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Съб Дек 08, 2007 3:49 pm |
|
 |
|