Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Оценка на есен 2007 г.
Лично за мене това беше един много успешен полусезон във всяко едно отношение.Отборът на Славия показа дух,характер и възможности.Въпреки че се разделихме с Тодор Колев и Асен Караславов отборът може да бъде най-малкото равностоен на всеки един в родното първенство.Да се иска нещо повече е нереално.Негативните моменет са загубите в Дупница и Бургас но това беше сравнително в началото на полузсезона иможе де преглътне някак си.Ключовия момент поне за мен е мача срещу ЦСКА / говоря съвсем сериозно/.Тогава второто полувреме буквално ги смачкахме -което не бяхме правили от години.Тогава именно футболистите повярваха в себе си и не загубиха мач до края на полусезона.Лично за мен срещу ЦСКА направихме по силен мач отколкото срещу "Левски".Който има претенции към отборът на Славия за представянето му пред есен 2007 г. - просто не е реалист.Върнете лентата към август 2007 г. и вижте какво очаквахме тогава.Реализъм,реализъм........
|
Съб Дек 08, 2007 10:29 pm |
|
 |
kikinho17
Пристрастен
|
Абсолютно си прав!Според мен това което направи този сезон по-различен от останалите бе привличането на Стевица.Разбира се,и Здравко е с голям принос за успеха,но доста от предишните ни трениори разполагаха с не по-лоши играчи.Дано продалжаваме така и завършим втори!Европа,Славия идва!
_________________ SLAVIA-BULGARIA!!!
|
Съб Дек 08, 2007 11:51 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
според предварителните очаквания - 6.
според реално възможното - 4.
|
Нед Дек 09, 2007 3:14 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
beli_bogove написа: според предварителните очаквания - 6. според реално възможното - 4. То сме си четвърти тоя полусезон ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Дек 09, 2007 4:23 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Важното е че Черноморец бръннаха Литекс, а дано сторят същото и с "Левски" или поне Х да им хванат.
Лошото е, че пък Черноморец нещо много заплашително дръпват към нас ... а доказаха, че са от най-неприветливите домакини и едни от добрите в изявите си като гост.
Въпреки, че не ги смятам за сериозни съперници
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Дек 09, 2007 8:00 pm |
|
 |
slavia_forever_club
Познат
Регистриран на: Пон Дек 10, 2007 4:53 pm Мнения: 41 Местоположение: France,Lione
|
Този сезон беше един от най-успешните за отбора и това мен лично много ме радва.Това показва борбен дух,все по-високи стремежи и желание за успех.А както знаете който иска нещо-рано или късно го постига! 
_________________ Forever Slavia 1913
|
Вто Дек 11, 2007 11:23 am |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|