Търся официален футболен екип, тренировъчен екип, яке ...
Автор |
Съобщение |
Komrade
Познат
|
 Търся официален футболен екип, тренировъчен екип, яке ...
Има ли някой информация откъде мога да си закупя подобни неща?
Магазина на Славия още ли работи?
Междудругото подариха ми една чаша на Славия (за чай/капучино) и след като бе сложена в миалната машина - емблемата се откачи (беше залепена).
Също така зимата ще има ли някакви спортни мероприятия или всички почиват?
|
Чет Ное 29, 2007 6:26 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Мероприятия ще има футбол ще се играе, но в Кипър и Мароко. Иначе нашия клуб е с традиция в ските.
Що се отнася до екипи и подобни, колегите наскоро ми подариха анцунг (колкото и да е необичайно видях наскоро и един познат актьор с такъв, много са фйешън  и мисля, че са го купили от стадиона там би трябвало да има магазин. Другите може би знаят повече, но най-лесно според мен е да звъннеш на телефоните обявени в официалния сайт. www.pfcslavia.com
|
Чет Ное 29, 2007 6:45 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Екипи на Найк няма,ограничена бройка инъче може да си намериш всекви други неща!На адидас екипа,анцузи,шапки,чаши бая неща има,но за жалост повечето не са качествени или добре изработени...
Чет Ное 29, 2007 10:23 pm |
|
 |
Komrade
Познат
|
Мерси за инфото. Можеш ли да пуснеш снимка на анцунга? 
|
Чет Ное 29, 2007 10:25 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
ако е анцунга на адидас - са два модела и са много качествени. друг въпрос е какво е останало в магазина.... имам от представителната колекция, за 2 години не е мръднал много. един приятел имаше от тренировъчните, по-бързо свърши, но беше по-мек.
Като го взех беше 60 лв. един колега каза,че сега са 65 (преди 2 мес.) не знам дали има сега.
|
Чет Ное 29, 2007 10:30 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 кой ?
Момчета,понеже не пътувам вече до София...кой може да ми прати две ленти за глава-бяла и черна,с емблемата и един шал на бели и черни райета-този с емблемата го имам...и фанелки ,и часовник също,и златна значка...
Плащането не е проблем-работя в ДСК,така,че превеждам стойността по сметка,или със запис...
Предварително благодаря !!!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пон Дек 10, 2007 4:24 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
 И....
....ако може и двете книги за Славия,в пакет.....  ....но, като гледам,че никой не захапва....няма да яде Асан баница,май......Жалко !!!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
|
Вто Дек 11, 2007 2:53 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
фанелки ,и часовник също,и златна значка... - това,за сведение го имам !!! 
|
Вто Дек 11, 2007 2:59 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Приятелю да беше едно нещо...никакъв проблем, но златни значки доколкото знам вече не се продават, шал тип Зебра също нямам идея от къде може да се вземе, освен някой дас има два и да ти даде единят...за книгите може да се уреди, но трябва да проверя, за часовника не знам дали продават още, фланелките май и те свършиха...въобще откъм артикули сме много зле и други приятели са ме питали за фланелки и тем подобни, но магазинчето ни е супер зле заредено въпреки, че има търсене, но..........от други ръководни фактори зависи!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Дек 11, 2007 3:00 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
зебри ще видя дали има в магазинчето на Алабин и другото, ще пиша когато имам някаква готовност на лично 
|
Вто Дек 11, 2007 3:52 pm |
|
 |
|