"Ботев" Пловдив - СЛАВИЯ 1/8 финал за Купата
Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
пфууууууууууууууу...........без Ортега, без Елтон...това леке ники говедцето и тоя тинейджър неориентиран Орлинов...с тех ли да обърнем мачът!!В.С. трябва да рзбере, че имаме нужда от сериозна селекция и твърдо зад Кузмановски - да няма пак семйни причини!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Дек 12, 2007 2:51 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
venci_1913 написа: 4:2 ДА ВИ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА БОКЛУЦИ има доста лекете ,които не трябва да носят бялата фланелка!!!
Абе, тва ли ви е слависткия дух бе посерковци??? Какво ми разправяте за активизиране на слависти, ако славистите дето сега наизлязоха са като тоя "здраве му кажи"!
_________________ 100
|
Сря Дек 12, 2007 2:52 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Josif написа: venci_1913 написа: 4:2 ДА ВИ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА БОКЛУЦИ има доста лекете ,които не трябва да носят бялата фланелка!!! Абе, тва ли ви е слависткия дух бе посерковци??? Какво ми разправяте за активизиране на слависти, ако славистите дето сега наизлязоха са като тоя "здраве му кажи"!
Пич, аз мазохист не съм. Понеже обичам Славия и не ме задоволява живуркането се ядосвам като не побеждаваме.
|
Сря Дек 12, 2007 2:53 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Саша Симонович да си заминава у пудуенското отборче
Трябват ни млади ХАЛФОВЕ защото аз такива не виждам
Фугата с "Левски" не ми хареса как играе
да взимаме Зефирович ли е къв е много играе И КВО ГЕРОЙ НА НАЩЕ ГОСПОДИНОВ ..
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Дек 12, 2007 2:53 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
На майните, дето сега ще влязат да се заяждат, им казвам отсега да ядат лайна, защото после не ми се отговаря на всеки един поотделно 
|
Сря Дек 12, 2007 2:54 pm |
|
 |
slavia_forever_club
Познат
Регистриран на: Пон Дек 10, 2007 4:53 pm Мнения: 41 Местоположение: France,Lione
|
А тоя Венци какво прави,какво прави бе? Къде пак из чужбина е отишъл ми не стои при отбора където му е мястото?????????
_________________ Forever Slavia 1913
|
Сря Дек 12, 2007 2:55 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Жалкоооооооооооооо
|
Сря Дек 12, 2007 2:57 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Момчета нищо фатално не е станало - но не мвоже цял полусезон да играем с едни и същи футболисти.Като при това част от тях са на пределна възраст.Още срещу "Левски" се видя че физическите сили на отбора са на изчерпване.Трябва солидна подготовка и успешна пролет.
П.П.Не бързайте да разсипвате отбора от критики - есен 2007 беше УСПЕШНА не го забравяйте.
|
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
E kakvo kato che po4ne me bez simonovic igra4 za edno poluvreme bai mangal Iliev sa6to,trjabva stabilna selekcija da ima konkurencija v otbora ne da se 4ustvat nepoklatimi tituljari,ako gi bjahme bili teja mn lesno 6tjahme da stigneme do final,prez proleta na6ite barzo 6te propilejat predninata imame gostuvanija lovech BOTEV Blagoevgrad Varna,
i nakraja pak dejurnoto 6 mjasto
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
slavia_forever_club написа: А тоя Венци какво прави,какво прави бе? Къде пак из чужбина е отишъл ми не стои при отбора където му е мястото?????????
при сина му
venci_1913 написа:
4:2 ДА ВИ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА БОКЛУЦИ
има доста лекете ,които не трябва да носят бялата фланелка!!!
Абе, тва ли ви е слависткия дух бе посерковци??? Какво ми разправяте за активизиране на слависти, ако славистите дето сега наизлязоха са като тоя "здраве му кажи"!
пич нека падат наще ти си остани активизиран славист
точно затова щото "от скоро не съм наизлязъл"
Фугата,Пенсионера НЯМАТ МЯСТО ТАМ
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Дек 12, 2007 2:58 pm |
|
 |
|