"Ботев" Пловдив - СЛАВИЯ 1/8 финал за Купата
Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
mishkar написа: На майните, дето сега ще влязат да се заяждат, им казвам отсега да ядат лайна, защото после не ми се отговаря на всеки един поотделно 
Ние имаме пролетния полусезон мач с тях в Пловдив, тогава ще ги клатиме и имаме шанс да се реваншираме!!...да не би пък.........??Тая наща обременена психика..........ех Венциии, Венциииииии
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Дек 12, 2007 3:01 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Нищо фатално не станало. Фатално ще е ако ни бомбардират стадиона Примерно... по време на тренировка.
Точно, защото показвахме игри ме яд, точно защото има един разделен момент, когато се решава победители ли ще сме или мишоци.
Въпрос на харктер е. Ако се бяха хвърлили на говедата и да бяха паднали щяха да излязат със самочувствие срещу тия, а не три дена преди мача да се обясняват...
ебати ташака.
Както и да е. Ясно е ,че
НИКОГА НЕ ЩЕ ОСТАВИМ НАШИЯТ ОТБОР.
Последна промяна Boris III на Сря Дек 12, 2007 3:04 pm, променена общо 1 път
|
Сря Дек 12, 2007 3:03 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
аз ви давам гаранция ,че 2рия полусезон само ше си ходиме залодо на мачове щото ония капут Венци Стефанов ше продава 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 umoreni
Umoreni bili v Anglia igrajat na sedmica po 3 ma4a,ami kak chte igrajat v grupite na UFA primerno?
Za tova trjabva goljam kadar mladeji ako trjabva da se pusnat,koito e izmoren go vadjat ot kadara i na sanatorium
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Boris III написа: Нищо фатално не станало. Фатално ще е ако ни бомбардират стадиона бримерно... по време на тренировка. Точно, защото показвахме игри ме яд, точно защото има един разделен момент, когато се решава победители ли ще сме или мишоци. Въпрос на харктер е. Ако се бяха хвърлили на говедата и да бяха паднали щяха да излязат със самочувствие срещу тия, а не три дена преди мача да се обясняват... ебати ташака. Както и да е. Ясно е ,че НИКОГА НЕ ЩЕ ОСТАВИМ НАШИЯТ ОТБОР. 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Дек 12, 2007 3:04 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 mn neseriozno
Jad me e 4e mn neseriozno sa podhodili km toja ma4 imam 4ustvoto 4e se edno na kontrola sa izlezli,za 9 min. 3 gola ne6to mn samnitelno,a i nemoje vinagi danch Gospodinov da e geroi vseki ma4 i da ni spasjava vse njakade i toi trjabvache da sgrechi,fugata ne stava ve4e njama sili za 90 min
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Дек 12, 2007 3:13 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
Срам и Позор !!! за 10 мин да ни вкарат 3 гола  ............ край с мечтата за УЕФА, пролетта без Здравко ще сринем в класирането, Стевица има още много работа, но трябват и ПАРИ, а Дебелака само ще гълта .............
Сря Дек 12, 2007 3:15 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Споко, взимаме медали, но можеше и купата да му се невиди.
По-важното е манталитета... Вярвам, че ще дойдат млади и добри футболити дано само са истински гладни за успехи. Трябва да играем агресивно.
|
Сря Дек 12, 2007 3:18 pm |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
Момчета, спокойно бре  , губим за купата, така е, имахме шанс тази година за финал но...
Истината е, че в началото на сезона бяхме просто отбор за 6то място, а правим страхотна есен и ето, че сме наполовината път за място в УЕФА. Просто нямаме РЕЗЕРВИ, КОНТУЗИХА СЕ И ДВАМАТА НАПАДАТЕЛИ, ОСОБЕНО ОРТЕГА, както е казано по-горе, 12 човека изкараха целия сезон!!!
И на мен ми е тъпо, но ако си вземем точките другия сезон и пред вид резултатите на Литекс, идното лято ще взимаме отпуски за ескурзиите с отбора в Европа !!!
Аз бях един от тези, който в началото на сезона, мислеха че Стевица е поредната мишка, която ще живурка при нас. Факт е, че резултатите са възможния максимум от тези футболисти и класирането е отлично, говори се вече открито за УЕФА и медали, а до скоро...
Единствената ми критика към Стевица и то принципна е: Този човек не обича да прави смени, ако не греша така е и когато бием и когато паднахме през първенството /не че има с кой де .../
|
Сря Дек 12, 2007 3:23 pm |
|
 |
|