Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 1:28 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 266 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Следваща
 "Ботев" Пловдив - СЛАВИЯ 1/8 финал за Купата 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
jordas написа:
Само Дебелака да не вземе да продаде всичко що годе дето играе и да не вземе нищо, за капак да махне и Кузмановски....!

Е, ти ако още няколко пъти го кажеш ВС и да не мисли да продава само напук на тебе ще шитне всички мачове. :lol:

Това, което разбрах от последните два мача за първенство е, че когато сме много и сме силни тогава ръководство и играчи щат, не щат ще им се наложи да си поразмърдат задниците. Да не мислите, че нашите са очаквали да бият Локо Сф.? Положително не са очаквали, но при гледкат на 150 гладни за успехи слависти те наистина играха с хъс. Така, че не се отчайвайте за втория полусезон и не бъдете толкова предубедени!

И СТИГА КЪЛНАЛИ ПО ОТБОРА!!! :lol:

Сря Дек 12, 2007 7:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Венци 1913 да ти еба майката гнусно копеле,едиснственият,който е за псуване си ти,нещастник,ей такива лайнари за фенове немаме нужда.

ей са се върнахме от мача,кво да ви кажа,смазахме ги,първото без проблем можехме да водим поне с два гола.През второто почнахме супер зле наистина не знам защо,недопустима грешка на Помпата за 1:1,наша топка,на нашия корнер и Помпота чисти така топката-ниско по тревата към центъра на терена,топката беше овладяна от некъв тиквеник на "Ботев" и гол.Груба грешка,след тва нашите се стъписаха и ония имаха късмет.

За мен мача се изнерви от Здраво Лазаров,ако така ке прави както днес и през пролетта по-добре да се маха,днес не може като не му подадат 2 пъти,той да се кара,да вика,да маха на играчите и да ги гипсира,при положение,че водим,може да е искал да вкара гол в послредния си мач за нас,или е прегорял,ама не бива така,много се спекоха и се сдърпаха нещо Футага,Илийката,Симонович и Керчев,заради тво че Здравсо реагира супер безсмислено.

Екскурзията беше добра,40 човека,викахме си,доволно.

сасъд за всички разбирачи!!!Само Славия!

Сря Дек 12, 2007 7:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Айде и ти смазали сме ги , първото имахме 3-4 контри които трябаше да вкараме и мача свършваше ... 2рото ни смазаха тотално , Здравко Лазаров нищо не игра днеска ... доста малумно отпаднахме от един слаб отбор , а тая година можехме да атакуваме купата кфи отбори останаха , тфа ни беше шанса за уефа ...

The Rise of the poisoned Youth

Сря Дек 12, 2007 7:28 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аре стига с тоя Венци! Ако го няма - какво? Кой?......Клубът е негов, ние сме фенове!.......той толкова е и негов......каквото-решат-това е!!!! Мое мнение е , че поне откъм фенове да няма напрежение

Сря Дек 12, 2007 9:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Kijani написа:
Венци 1913 да ти еба майката гнусно копеле,едиснственият,който е за псуване си ти,нещастник,ей такива лайнари за фенове немаме нужда.

ей са се върнахме от мача,кво да ви кажа,смазахме ги,първото без проблем можехме да водим поне с два гола.През второто почнахме супер зле наистина не знам защо,недопустима грешка на Помпата за 1:1,наша топка,на нашия корнер и Помпота чисти така топката-ниско по тревата към центъра на терена,топката беше овладяна от некъв тиквеник на "Ботев" и гол.Груба грешка,след тва нашите се стъписаха и ония имаха късмет.

За мен мача се изнерви от Здраво Лазаров,ако така ке прави както днес и през пролетта по-добре да се маха,днес не може като не му подадат 2 пъти,той да се кара,да вика,да маха на играчите и да ги гипсира,при положение,че водим,може да е искал да вкара гол в послредния си мач за нас,или е прегорял,ама не бива така,много се спекоха и се сдърпаха нещо Футага,Илийката,Симонович и Керчев,заради тво че Здравсо реагира супер безсмислено.

Екскурзията беше добра,40 човека,викахме си,доволно.

сасъд за всички разбирачи!!!Само Славия!

Има ли снимки?...до тук прочетох доста смислени мнения, но най ми хареса това, че футболистите ни като устили подкрепата на 150(според мен над 250) бели фена в мача с китайците и са се нахъсали допълнително, като видят тая подкрепа нащеи наистина се нахъсват допълнително!!Аз да ви кажа сега като ударих няколко бири и не ме е толкова яд - първо явно, че говедата ще се борят за купата защото само тя им остана(нека бъдем реалисти в каква държава живеем), а ние ще се съсредоточим в първенството да минем китайци и говеда....ако се направят няколко смислени трансфера мисля, че ще можем, а и Ортега и Елтон като се върнят..трябват ни по млади халфове, защитник и бек, абе трябва си селекция.........притеснява ме, че Стевица не е бил на пресконференцията, тоя треньор трябва да го задържим на всяка цена!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Дек 12, 2007 11:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Момчета, нищо страшно не е станало! Ще припомня 1994г. мачът беше в навечерието на 8-ми декември. Тогава за купата се играеха по 2 мача и първия в пловдив паднахме 2-1. Изгониха големият СИМЕОН ЧИЛИБОНОВ, защото след втория гол на селяните един му вкар среден пръст в ухото и той го наби ( всеки би направил това ). На реванша - голям мач, ама 2-2....2 отменени гола...греди....Наско играеше в "Ботев" и като го смениха ( при 2-2 ) си вдигна и двата пръста на двете ръце.....оооох колко сладък рефрен беше тогава "Наско Сираков - п......т, п......т" ( макар, че си признавам, че година по-късно го боготворях и все още шапка му свалям за това, което стори за нас ) .....е та накрая те играха финал....срещу китайците ( и аз бях в агитката на локо и утре пак ще съм за тях срещу селяните, те ни мразят, но ние - не! Това ни прави големи!!!!) , ние спокойно можеше да сме на тоя финал, дори да го спечелим! (кога ли сме губили важен мач с/у Локото )...какво стана след това?....Ние-шампиони......селяните - 2 пъти в Б група....китайците - смешници ( както винаги ).....
понеже ( според постовете тук ), преобладават по-маладите...питайте и Саракт-той ще потвърди :lol:

Сря Дек 12, 2007 11:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
mishkar написа:
понеже ( според постовете тук ), преобладават по-маладите...питайте и Саракт-той ще потвърди :lol:

Тва ме разби ;) Вярваме ти - споко ;)
А иначе,Кижани говореше за фена с псевдоним venci_1913 тук, във форума ;)

САМО СЛАВИЯ!

Сря Дек 12, 2007 11:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
не бе, нямах предвид нищо от преди това :wink:

Сря Дек 12, 2007 11:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ИИИ САМОООО СЛАВИИЯ, САМО СЛАВИИИЯ, САМО СЛАВИИИЯ - ШАМПИИИОООН!!!! :lol: :D :lol:

Сря Дек 12, 2007 11:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
понапих се и обърках дългите гласни :D

Сря Дек 12, 2007 11:42 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 266 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Следваща