"Ботев" Пловдив - СЛАВИЯ 1/8 финал за Купата
Автор |
Съобщение |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
mishkar написа: Момчета, нищо страшно не е станало! Ще припомня 1994г. мачът беше в навечерието на 8-ми декември. Тогава за купата се играеха по 2 мача и първия в пловдив паднахме 2-1. Изгониха големият СИМЕОН ЧИЛИБОНОВ, защото след втория гол на селяните един му вкар среден пръст в ухото и той го наби ( всеки би направил това ). На реванша - голям мач, ама 2-2....2 отменени гола...греди....Наско играеше в "Ботев" и като го смениха ( при 2-2 ) си вдигна и двата пръста на двете ръце.....оооох колко сладък рефрен беше тогава "Наско Сираков - п......т, п......т" ( макар, че си признавам, че година по-късно го боготворях и все още шапка му свалям за това, което стори за нас ) .....е та накрая те играха финал....срещу китайците ( и аз бях в агитката на локо и утре пак ще съм за тях срещу селяните, те ни мразят, но ние - не! Това ни прави големи!!!!) , ние спокойно можеше да сме на тоя финал, дори да го спечелим! (кога ли сме губили важен мач с/у Локото )...какво стана след това?....Ние-шампиони......селяните - 2 пъти в Б група....китайците - смешници ( както винаги )..... понеже ( според постовете тук ), преобладават по-маладите...питайте и Саракт-той ще потвърди 
Потвърждавам всичко казано от теб,само с леката поправка, че мачът за купата в Пловдив беше 4-2 в полза на "Ботев". Иначе и аз бях на финала същия сезон на Васил "Левски" и естествено бях една идея повече за уж столичния отбор
За мача днес, нормално е рано или късно да се получат загуби- ние не купуваме мачове като измислените грандове
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Чет Дек 13, 2007 12:24 am |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
mishkar написа: по-маладите...питайте и Саракт-той ще потвърди 
saract, това вярно ли е, или мишкара се ебава нещо 
Чет Дек 13, 2007 12:53 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Определено ме бърка с някой - аз още минавам в графата "млади" 
|
Чет Дек 13, 2007 7:16 am |
|
 |
Plovdiv fan
Напреднал
|
стана добър мач. последния път ни биха с 2:1 в една мъгла. после напролет отпаднаха от групата.не им го пожелавам следващата година. нека само Ортега им удари няколко танца
|
Чет Дек 13, 2007 11:07 am |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Много ми е странно,"Левски" Литекс,ЦСКА и Локо общо ни вкараха 2 гола,а сега 4 от "Ботев"
|
Чет Дек 13, 2007 2:09 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Сега гледах репортажа. ерена беше някаква кална кочина. Нормално е не по-техничния, а по настъпателния отбор да победи. Защо ние не бяхме по-настъпателни е друг въпрос, но в тия калища се играят някакви пехливански борби ,а не футбол.
|
Чет Дек 13, 2007 2:14 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Определено ме бърка с някой - аз още минавам в графата "млади" 
Имах предвид, че статистически си добре подготвен 
|
Чет Дек 13, 2007 2:27 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Този мач за купата се оказа повратна точка в титлата ни от 1996 г.Точно тогава Стойчо Драгов пусна два "лесни" гола и вбеси Кано Коцев.Точно поради това Кано Коцев привлече Здравко Здравков от "Левски" / който беше пред трансфер в Етър /.Оттогава кариерата на Здравко тръгна нагоре а в историята на Славия беше записан поредния блестящ вратар.И всичко това защото несменяемия титуляр дотогава Стойчо Драгов се полакоми за няколко сребърника повече........
|
Чет Дек 13, 2007 2:39 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Чет Дек 13, 2007 3:54 pm |
|
 |
|