Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 02, 2025 8:40 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 266 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Следваща
 "Ботев" Пловдив - СЛАВИЯ 1/8 финал за Купата 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
mishkar написа:
Момчета, нищо страшно не е станало! Ще припомня 1994г. мачът беше в навечерието на 8-ми декември. Тогава за купата се играеха по 2 мача и първия в пловдив паднахме 2-1. Изгониха големият СИМЕОН ЧИЛИБОНОВ, защото след втория гол на селяните един му вкар среден пръст в ухото и той го наби ( всеки би направил това ). На реванша - голям мач, ама 2-2....2 отменени гола...греди....Наско играеше в "Ботев" и като го смениха ( при 2-2 ) си вдигна и двата пръста на двете ръце.....оооох колко сладък рефрен беше тогава "Наско Сираков - п......т, п......т" ( макар, че си признавам, че година по-късно го боготворях и все още шапка му свалям за това, което стори за нас ) .....е та накрая те играха финал....срещу китайците ( и аз бях в агитката на локо и утре пак ще съм за тях срещу селяните, те ни мразят, но ние - не! Това ни прави големи!!!!) , ние спокойно можеше да сме на тоя финал, дори да го спечелим! (кога ли сме губили важен мач с/у Локото )...какво стана след това?....Ние-шампиони......селяните - 2 пъти в Б група....китайците - смешници ( както винаги ).....
понеже ( според постовете тук ), преобладават по-маладите...питайте и Саракт-той ще потвърди :lol:

Потвърждавам всичко казано от теб,само с леката поправка, че мачът за купата в Пловдив беше 4-2 в полза на "Ботев". Иначе и аз бях на финала същия сезон на Васил "Левски" и естествено бях една идея повече за уж столичния отбор :)
За мача днес, нормално е рано или късно да се получат загуби- ние не купуваме мачове като измислените грандове

Чет Дек 13, 2007 12:24 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
mishkar написа:
по-маладите...питайте и Саракт-той ще потвърди :lol:

saract, това вярно ли е, или мишкара се ебава нещо :lol: :lol: :lol:

Чет Дек 13, 2007 12:53 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Определено ме бърка с някой - аз още минавам в графата "млади" :D

Чет Дек 13, 2007 7:16 am
Профил
Напреднал

Мнение 
стана добър мач. последния път ни биха с 2:1 в една мъгла. после напролет отпаднаха от групата.не им го пожелавам следващата година. нека само Ортега им удари няколко танца

Чет Дек 13, 2007 11:07 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Много ми е странно,"Левски" Литекс,ЦСКА и Локо общо ни вкараха 2 гола,а сега 4 от "Ботев"

Чет Дек 13, 2007 2:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Сега гледах репортажа. ерена беше някаква кална кочина. Нормално е не по-техничния, а по настъпателния отбор да победи. Защо ние не бяхме по-настъпателни е друг въпрос, но в тия калища се играят някакви пехливански борби ,а не футбол.

Чет Дек 13, 2007 2:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
Определено ме бърка с някой - аз още минавам в графата "млади" :D

Имах предвид, че статистически си добре подготвен :wink:

Чет Дек 13, 2007 2:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Този мач за купата се оказа повратна точка в титлата ни от 1996 г.Точно тогава Стойчо Драгов пусна два "лесни" гола и вбеси Кано Коцев.Точно поради това Кано Коцев привлече Здравко Здравков от "Левски" / който беше пред трансфер в Етър /.Оттогава кариерата на Здравко тръгна нагоре а в историята на Славия беше записан поредния блестящ вратар.И всичко това защото несменяемия титуляр дотогава Стойчо Драгов се полакоми за няколко сребърника повече........

Чет Дек 13, 2007 2:39 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Какалов - русата лека жена другият път на всички ще прави свирки ! Ега му изсъхне устата и да се храни през носа !!! :evil: :evil: :evil:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Дек 13, 2007 3:54 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 266 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Следваща