Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 06, 2025 11:39 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Следваща
 Бялата Бундеслига 

Кой отбор ще завърши на най - предно място?
Хановер 74%  74%  [ 46 ]
Дуисбург 5%  5%  [ 3 ]
Енерги 21%  21%  [ 13 ]
Общо гласове : 62

Бялата Бундеслига 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Благо Георгиев игра 45 минути при успеха с 1:0 на Дуисбург над Нюрнберг.

Нед Дек 02, 2007 9:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Алемания Аахен падат с 0:3 като домакини на Майнц при дебюта на новия триньор Йорг Шмадтке /много красноречимо име/.Тошко Колев е резерва и не влиза в игра въпреки негативния развой.Другия път го очаквам титуляр.

Вто Дек 04, 2007 11:52 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
АНГЕЛОВ: РАНГЕЛОВ ЗАСЛУЖАВА МЯСТО В НАЦИОНАЛНИЯ
3 декември 2007 21:23

Бившият бранител на "Левски" Станислав Ангелов заяви в интервю за предаването Гол линия на Дарик радио, че съотборникът му в Енерги Котбус Димитър Рангелов заслужава повиквателна за националния тим на България.

Двамата български футболисти изковаха успеха на Енерги в последния мач на тима в германската Бундеслига срещу Карлсруе. Котбус победи с 2:0, а двете попадения бяха реализирани именно от Ангелов и Рангелов.

„Няма как да не съм доволен особено след като побеждаваме. Крайно време беше да бием и трябва да продължим така”, коментира Станислав Ангелов.

„Радвам се, че се възползвах от възможността и отбелязах. Аз не съм голмайстор и не се славя с добра игра с глава, но за мое щастие в този момент бях концентриран. В съблекалнята получихме поздравления, което е нормално, ако направиш нещо за своя клуб”, продължи бившият футболист на "Левски" и ЦСКА.

Отборът на Енерги Котбус се намира на последно място в Първа Бундеслига с актив от 11 точки след 15 кръга. Другите два тима в зоната на изпадащите са Нюрнберг и Дуисбург, които са с точка повече.

„Не може да се каже, че в клуба е много спокойно. Има си напрежение. Трябва да вдигаме главите. По-зле не може да стане. Трябва да направим всичко възможно и да дръпнем малко. Ако си повярваме обаче имаме отбор и изградихме някакъв стил на игра. Доста нови футболисти имаме и тези нещата оказват влияние. Изисква време докато се сработи отбора, докато се намери правилния път”, каза още бранителят.

Ангелов коментира и жребият за квалификациите за Световното първенство в ЮАР през 2012 година. Както е известно България попадна в група заедно със световния шампион Италия както и тимовете на Ирландия, Кипър, Грузия и Черна гора.

„В нашата група почти няма слаби отбори. Всички са на едно средно европейско ниво, като изключим разбира се отбора на Италия. Това обаче не бива да ни бърка. Мисля, че си имаме нашите шансове и трябва да си ги гоним. Във всеки мач трябва да даваме максимума от себе си, както сме го правили и до сега.”

„Според мен Рангелов има много качества и заслужава да бъде в националния тим. Това обаче ще бъде преценка на новия треньор. Но пак казвам за мен Митко е много добър футболист и нормално би било той да попада в националния на България”, каза още футболистът.

Вто Дек 04, 2007 4:55 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение Alemania Ahen
Ot dnes Tochko Kolev ima nov trener chveicareca Schonberger

Пет Дек 07, 2007 4:36 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Тошко бележи за 2на1.Дано устискат.

Пет Дек 07, 2007 8:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Митко Рангелов просто разсипа Хановер.Два гола и голов пас - направо неворятна игра на Митко.

Пет Дек 14, 2007 11:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Нова "българска" фиеста измъкна Енерги от дъното

Считаният доскоро за сигурен изпадащ Енерги затвърди възходящата си форма и разгроми гостуващия Хановер с 5:1 в първи мач от 17-ия кръг на Бундеслигата. В основата на крупния успех на тима от Котбус отново бяха двамата българи - Димитър Рангелов и Станислав Ангелов. Бившият нападател на Славия вкара два гола и тотално разсипа защитата на "долносаксонците". Пелето също се представи на ниво, но през второто полувреме пропусна да се разпише, като от няколко метра стреля над опразнената врата.

БРАВО МИТЕ !!! РАЗБИ ГИ !!!!!!

Пет Дек 14, 2007 11:28 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Много добри отзиви чета ;)

САМО СЛАВИЯ!

Съб Дек 15, 2007 12:03 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Рангелов с амбиции за националния

Само Христо Стоичков ме повика веднъж, спомня си нападателят
Нападателят на Енерги (Котбус) Димитър Рангелов има големи амбиции да заиграе за националния тим на България, това става ясно от интервюто на играча във вестник "7 дни спорт".

"Всеки футболист иска да се развива. Аз също имам амбиции. Защо да не се върна в първия национален отбор", заяви Рангелов.

Както е известно Митко е един от най-добре представящите се българи в чужбина, но засега не попада в сметките на националните селекционери на България.

"Само Христо Стоичков ме повика веднъж. Имаше някакви контроли. Срещу Египет бях резерва, после играх в още един мач, май срещу Азербайджан", спомня си Рангелов.

Бившият нападател на Славия премина през френския Страсбург преди да се озове в Енерги, където е съотборник на друг българин Станислав Ангелов.

"Според мен играта е еднаква навсякъде. Само играчите са различни. Важното е да се разбираш със съотборниците в съблекалнята. Оттам нататък ще се справиш в която и държава да отидеш. Език се учи бързо, стига да искаш", завърши българският нападател на Енерги.

Ами съвсем основателни са претенциите му за националния на Митко.

Нед Дек 16, 2007 9:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Митко Рангелов е играч на мача Енерги - Дуисбург и за трети път този сезон е включен в идеалния отбор на кръга в Бундеслигата.Оченката му е много висока - 1,5.

Пон Дек 17, 2007 2:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Следваща