Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 01, 2025 11:08 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 322 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Следваща
 Зимна селекция сезон 2007/2008 г. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия продава и Славчо Георгиевски, взема ляв защитник

Стевица Кузмановски не присъства на купона на "белите" по случай закриването на есенния дял от първенството на страната.

Клубът затвори сезона с тържество
Славия е на път да се раздели с още един ключов играч. Полузащитникът Славчо Георгиевски е гласен за трансфер в чужбина.

„Топспорт” научи, че сериозни оферти за македонеца има от няколко руски, германски и сръбски отбора. Не е изключено „белите” да се разберат с някои от клубовете и още преди Нова година да го продадат.

От вчера в Русия е Здравко Лазаров, който се очаква днес да подпише с местния Шинник (Ярославъл). Другите, които ще напуснат „Овча купел”, най-вероятно ще бъдат гласените за Локо (Пд) Петър Кюмюрджиев, Георги Мечечиев и Мартин Христов, като част от бартерна сделка между двата отбора.

При „белите” пък ще заиграят младоците Зоран Златковски и Георги Самокишев.

В четвъртък вечер ръководството на „белите” изпрати 2007 г. с тържество в „Спортна среща”. На партито не присъстваха Венци Стефанов и Стевица Кузмановски. Също така стана ясно, че треньорът на Славия иска на всяка цена тази зима да бъде привлечен ляв защитник.

Пет Дек 21, 2007 7:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
"Левски" хариза двама на Славия

"Левски" подари вчера на Славия двама от героите при европейския пробив през сезон 2005/06. Емил Ангелов и Милан Коприваров, които бяха отписани от треньора Станимир Стоилов, бяха договорени на високо ниво. Собственикът на "сините" Тодор Батков се разбра по телефона с президента на "белите" Венцеслав Стефанов. По същото време Копи и Бабангида не успяха да разтрогнат договорите си с клуба на първото заседание на арбитража. Становището на комисията беше, че случаят не е от нейната компетенция. На следващото заседание обаче "Левски" ще ги пусне, за да може да преминат като свободни агенти на "Овча купел". "Разбрах се с Тодор Батков. Двамата идват при нас. Освен тях чакам и Галин Иванов от Берое", похвали се Венцеслав Стефанов. "Знам за договорката между "Левски" и Славия. В момента си почивам в Хасково и ще чакам "белите" да ме повикат. Най-важното е, че ще има къде да играя", заяви за "Стандарт" Емил Ангелов-Бабандига.
Малко по-късно през деня Тодор Батков събра на спешна среща изпълнителния директор Наско Сираков и Станимир Стоилов. Според запознати те са обсъждали офертите, които "Левски" е получил за свои играчи. "Засега никой не е продаден. Валери Домовчийски и Георги Петков все още са наши играчи, а Хичо продължава да тренира в Арсенал", обявиха шампионите.
Междувременно стана ясно, че Динамо (Киев) е на път да се откаже от уговорената контрола с "Левски" в Израел. Причината за това е, че украинците искат да играят два пъти със "сините", а това не е възможно.

Пет Дек 21, 2007 8:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
saract написа:

"Левски" подари вчера на Славия двама от героите при европейския пробив през сезон 2005/06. Емил Ангелов и Милан Коприваров, които бяха отписани от треньора Станимир Стоилов, бяха договорени на високо ниво.Освен тях чакам и Галин Иванов от Берое", похвали се Венцеслав Стефанов. "

Е, това ли са футболистите до 23 години? :?

Пет Дек 21, 2007 9:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
saract написа:

"Левски" подари вчера на Славия двама от героите при европейския пробив през сезон 2005/06. Емил Ангелов и Милан Коприваров, които бяха отписани от треньора Станимир Стоилов, бяха договорени на високо ниво.Освен тях чакам и Галин Иванов от Берое", похвали се Венцеслав Стефанов. "

Е, това ли са футболистите до 23 години? :?

Пет Дек 21, 2007 9:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
на първата тренировка ще им покажем "колко ги обичаме"" майка им дееба на тия некъдърници,ако тва за Славчо е вярно просто не ми се мисли,само Славчо да не си ходи :cry: ,Галин Иванов...къв е тоя герой,вземи Дзеферович бе дебелак неден.Вече виждам плакатите за първата тренировка какво ще гласят- Вън говедата от Славия 8) .

Като цяло доста лоши новини,а това стопляне на отношенията с ФК ГОВЕДО хич не ми се нрави.

Пет Дек 21, 2007 10:06 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Kijani написа:
на първата тренировка ще им покажем "колко ги обичаме"" майка им дееба на тия некъдърници,ако тва за Славчо е вярно просто не ми се мисли,само Славчо да не си ходи :cry: ,Галин Иванов...къв е тоя герой,вземи Дзеферович бе дебелак неден.Вече виждам плакатите за първата тренировка какво ще гласят- Вън говедата от Славия 8) .

Като цяло доста лоши новини,а това стопляне на отношенията с ФК ГОВЕДО хич не ми се нрави.

Дебелака гаден ще продаде най-обичания от всички фенове футболист......Славчо играе с най-голямо славистко сърце и кой взима..............Бабангида и оня селянин Коприваров, а тоя Галин Иванов въобще не съм го чувал какъв е, що е, е това ли е мащабната селекцията бе да му еба майката ??!!!Две Говеда, ония чернилки евентуално от чорбата.....и тоя Галин Иванов?Дебел ако не играем в Уефа догодина се стягай за война и тоя път ще те победим :evil: :evil: !

Изображение
www.zone1913.com

Пет Дек 21, 2007 10:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Емил Ангелов ще го преживея някак си но този Коприваров........ А Галин Иванов също е юноша на "Левски"............

Пет Дек 21, 2007 10:56 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славчо може и да е единственият футболист, който поздравява агитката и показва уважение, но от чисто спортно-технически умения е слабичък. Компенсира го, че играе със сърце, но не мога да разбера как всяка една атака може да минава през опорния ни халф и да се чака от него да раздава пасове и да измисли нещо. В този ред на мисли Славчо изнемогваше този полусезон.
Колкото до левскарите - Коприваров никога не ми е бил симпатичен. Бабангида обаче е друго нещо - аз поне не помня някога това момче да се е държало арогантно с противниците си. Винаги се е стремял да играе и да бележи. Не виждам защо да не му дадем шанс. Както и на Копито. Спомнете си за всички "изчерпани за футбола" момчета, които сме взели от "Левски" - как са били мотора на отбора ни и са се преобразявали.
Ще ги вземе, ще са титулри (поне Бабангида) и като си върнат формата Венци ще взема парички....изгодно е за Славия от всякъде!!
Аз лично се радвам на тези трансфери защото подсилваме иначе слабото ни нападение...а и двамата ще се хрърлят яко срещу бившия си отбор!

Пет Дек 21, 2007 11:00 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
Славчо може и да е единственият футболист, който поздравява агитката и показва уважение, но от чисто спортно-технически умения е слабичък. Компенсира го, че играе със сърце, но не мога да разбера как всяка една атака може да минава през опорния ни халф и да се чака от него да раздава пасове и да измисли нещо. В този ред на мисли Славчо изнемогваше този полусезон.
Колкото до левскарите - Коприваров никога не ми е бил симпатичен. Бабангида обаче е друго нещо - аз поне не помня някога това момче да се е държало арогантно с противниците си. Винаги се е стремял да играе и да бележи. Не виждам защо да не му дадем шанс. Както и на Копито. Спомнете си за всички "изчерпани за футбола" момчета, които сме взели от "Левски" - как са били мотора на отбора ни и са се преобразявали.
Ще ги вземе, ще са титулри (поне Бабангида) и като си върнат формата Венци ще взема парички....изгодно е за Славия от всякъде!!
Аз лично се радвам на тези трансфери защото подсилваме иначе слабото ни нападение...а и двамата ще се хрърлят яко срещу бившия си отбор!

Щом твърдиш, че Славчо е слаб футболист, то тогава ти мой приятелю не разбираш нищо от футбол, ама нищо!!Славчо е може би най-техничния халф в Бг. единствения му проблем е, че е малко муден(бавен)...., но компенсира с желание и хъс......и ако е толкова слаб как ще го продадат в чужбина??Говориш пълни кретениии, ти и оня Уати ли е Вати ли е да земе да се фанете и да си сформирате група на отчаяните от живота нихилисти винаги с особенно мнение.....писна ми от контри на контрата!!

Изображение
www.zone1913.com

Пет Дек 21, 2007 12:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
тоя дебелия е егати мазохиста.!!!
сега ако продадем и Кавдански просто не ми се мисли.
За Емил Ангелов - ок, ама тоя коприваров е си е за отбора говедски!!!! :?

Пет Дек 21, 2007 12:58 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 322 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Следваща