Зимна селекция сезон 2007/2008 г.
Автор |
Съобщение |
radko7
Пристрастен
|
Локо (Пд) ще вземе Георги Мечечиев и Петър Кюмюрджиев само, ако те се разделят със Славия. Това съобщи генералният секретар на "черно-белия" клуб Атанас Узунов.
Tой призна, че "смърфовете" искат тези двама играчи, но не под наем, а само ако добие състезателните им права.
Така, че ако те искат да играят с "черно-бялата" фанелка ще трябва да прекратят договорите си със Славия, но на този етап това изглежда почти невъзможно.
Е и кво става сега?Пари немаме...........
|
Пет Дек 21, 2007 11:14 pm |
|
 |
The Reaper
Току що регистриран
Регистриран на: Нед Дек 02, 2007 4:55 pm Мнения: 17 Местоположение: Sofia
|
Момчета, не се палите. Каквото и да стане с трасферите, ако Дебелия е решил да сме 6-ти, такива сме. Факта остава, че ще има война с ръководството, ако "чашата е празна". Ако махне Славчо, ще е най-голямата грешка. Да не е най-техничния играч в първенството, но е с бяло сърце. А на нас това ни стига. Каквото и да говорим, дали са бракувани говеда или млади надъхани, имаме нужда от свежа кръв в отбора. Притеснявам се само, че след новите 3-4 трансфера няма да сме на нивото, на което трябва да бъдем, но очаквам 3-то място тая година и поне УЕФА. Важното е да сме пред говедата и буферите, другото е без значение!
_________________ Брадата, бате ... Брадата!
|
Пет Дек 21, 2007 11:58 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
makaveli написа: jordas написа: makaveli написа: Славчо може и да е единственият футболист, който поздравява агитката и показва уважение, но от чисто спортно-технически умения е слабичък. Компенсира го, че играе със сърце, но не мога да разбера как всяка една атака може да минава през опорния ни халф и да се чака от него да раздава пасове и да измисли нещо. В този ред на мисли Славчо изнемогваше този полусезон. Колкото до левскарите - Коприваров никога не ми е бил симпатичен. Бабангида обаче е друго нещо - аз поне не помня някога това момче да се е държало арогантно с противниците си. Винаги се е стремял да играе и да бележи. Не виждам защо да не му дадем шанс. Както и на Копито. Спомнете си за всички "изчерпани за футбола" момчета, които сме взели от "Левски" - как са били мотора на отбора ни и са се преобразявали. Ще ги вземе, ще са титулри (поне Бабангида) и като си върнат формата Венци ще взема парички....изгодно е за Славия от всякъде!! Аз лично се радвам на тези трансфери защото подсилваме иначе слабото ни нападение...а и двамата ще се хрърлят яко срещу бившия си отбор! Щом твърдиш, че Славчо е слаб футболист, то тогава ти мой приятелю не разбираш нищо от футбол, ама нищо!!Славчо е може би най-техничния халф в Бг. единствения му проблем е, че е малко муден(бавен)...., но компенсира с желание и хъс......и ако е толкова слаб как ще го продадат в чужбина??Говориш пълни кретениии, ти и оня Уати ли е Вати ли е да земе да се фанете и да си сформирате група на отчаяните от живота нихилисти винаги с особенно мнение.....писна ми от контри на контрата!! хахахахаха миличък, не се нервирай да не вдигнеш кръвно. С изказването си колко техничен е Славчо май сам показваш колко разбираш от футбол. Славчо е втората мумия с Славия след "великана" Ангел Стойков.... пак казвам - да, може да има много желание и хъс ама само толкова...а за да разбереш какво означава техничен ще трябва да си пуснеш телевизора на некоя от онея западните телевзии. П.С. изказвам си мнението съвсем културно така че ще те замоля да не ми държиш такъв тон.
Братле ти си пълен аут отвсякъде  .....следя ти мненията още от споровете които водехме за Стоичков, който ти идеализираше, другия смешник е оня с кученцето Уати, Вати ли е, който бойкотира пред компютъра и е ходил на 3 мача общо в живота си....ама така бойкотира, че ако може да откаже всички да не ходят и да си се самосъжеляват вкъщи....нещо идеи за протест, да си изрази мнението публично - нямало смисъл.........нас такива мишки като вас двамата не ни трябват - ако нещо има да ми казвате елате в Неделя на Волейбола, да подкрепите момичетата и да коментираме позициите си, повече с вас двое да споря нямам намерение.... за мен сте Анонимници!Точка!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Съб Дек 22, 2007 12:48 am |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Jordas, радикализираш се, мой.
Добрият тон преди всичко.
П.П. Под "добрият тон" нямам предвид открадните от поли пантев хиляда килограма:))
Леле, леле какви тънки смешки пускам...
|
Съб Дек 22, 2007 1:56 am |
|
 |
papa
Познат
|
Имаше една тема пусната за Иван найденов. Тя се понапълни с въпроси и отговори за ваши играчи пратени на Коритото.
Сега прочетох някъде,че поредният шял да бъде Димитър Воденичаров. Та значи молбата ми е да отключите темата и някой ако има някакви впечатления от него да ги сподели.
http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=2696&postdays=0&postorder=asc&highlight=%CD%E0%E9%E4%E5%ED%EE%E2&start=10
|
Съб Дек 22, 2007 9:42 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
wattie написа: Така е - обективно погледнато всички наши футболисти са поне на нивото на Роналдиньо, а ръководството ни е традиционно нахъсано за спечелване на всички възможни титли, влага безумни пари за шумни трансфери и не продава мачове (напук на всички останали отбори по света) - всичко това защото ако не осъществи целите си то натискът на феновете ще ги смаже!
Наистина обективно погледнато обаче: 1. Футболистите са ни на добро ниво за България и нищожно с световен план (хвалим се с футболистите от националния, които вече играят футболисти в Славия, а националния пък е пълна трагедия) - това обаче за мен няма значение и винаги съм го казвал 2. Ръководството ни е една сбирщина от мафиоти (мутри) и лeкeта, които години наред съсипват името на отбора, като го държат в "златната среда" и го правят за посмешище пред всички останали ("тотаджийски отбор", "СлаБия" и тн). 3. Фенът на Славия се е превърнал във впрегатно животно - дават му да яде, но го млатят с камшика. То в крайна сметка е доволно, защото все пак яде. Е НЕ МОЖЕ ТАКА jordas! Уж "най-интелигентната публика", а действа буквално като лека жена - един мач псува колко е трагично положението, а след няколко фишека с поредни победи е на седмото небе - това прилича на стадо овце, а не глутница вълци!
Обобщението (за пореден път): Отборът наистина закрепи що годе боеспособен, но не добре мотивиран, състав за половин сезон (както обикновено). Ръководството води все същата политика да излива помия върху името на Славия (втория полусезон иде "голямата криза", треньорска смяна, градене на нов млад състав и тн) - но най-важното: ХВАНАЛО Е МАЛОБРОЙНИТЕ СИ ФЕНОВЕ И ГИ ВОДИ ЗА НОСА! Благодаря но мен няма да ми дърпат носа, защото не ми е приятно. Подвизавам се в този форум, само защото ми е останала някаква надежда, че има фенове (на старата Славия), които виждат нещата обективно, но все още не са се отказали от борбата за съживявянето на клуба. Борба за отборът, който въпреки че е смазан от комунистическата партия играе достойно! Борба да отборът, чийто фенове са точно тези българи, които се борят срещу системата! Отборът на бившите аристократи! Отборът на интелигенцията в България... Това обаче се оказва загубена кауза, защото вместо протести при резилите в началото на сезона ние ОТНОВО видяхме няколко смирено наведени главици, а при последвалите успехи видяхме гръмки празненства. Сега пак ще последват поредица от два три резила, при които първо ще е виновен първо съдията, после терена, след това еди кой си играч от нашите... и точно когато светлинката в тунела се покаже и в главиците тръгне за загрява реотана - точно тогава ще последват малко победи и надежди за УЕФА, които ще охладят страстите... БРАВО ВЕНЦИ! Разбира от мениджмънт този човек и това не може да му се отрече!
Ето затова сте малко, ставате все по-малко на брой и не се съмнявайте - на изчезване сте! Ние сме все още бяла държава и повечето хора в нея са ако не природно надарени, то поне... хомо сапиенс а не животни. Колкото и да прилича на стадно животно човекът рано или късно употребява бъбрека в главата си и вижда какво става около него и си прави преоценка на състоянието си. В този момент вие безвъзвратно го губите, а другите му приятели затвърждават положението като продължават да го подиграват, че е подкрепял това чучело, което незаслужено носи името Славия! Няма да върнете този човек на стадиона - НЕ И В ТАЗИ ФОРМА В КОЯТО СТЕ!
Иначе за тези които не разбраха - вярвайте в светлото бъдеще! Тази петилетка ще ни изведе до нечувани спортни успехи! Да живее ВенциСлавия! Три пъти ура за тартора на агитката ни - добрият господин то SIC!
Интелигентно, издържано - Евала......като настане време разделно....дано да не настава, ще те искам да си в първите редици.... и на мен ми писна да сме ВенциСлавия - аз за мене лично съм го решил или Уефа или трябва да тръгнем на Война срещу ръководството.....10 години позор и сега ако се подиграят ще дойде вповечко!!Sorry за тонът който държа, но последните трансферни новини и мненията на някой участници във форума....дразни!!И други неща дразнят.....организация, манталитет...има мач на Славия, а някой не идват защото карат колела на Витоша, друг разхожда куче, трети го крепи в тех.......и на събирането да не казвам колко човека бяхме.....насила нищо хубаво не става.....живи и здрави и Весели Празници!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Съб Дек 22, 2007 10:26 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: wattie написа: Така е - обективно погледнато всички наши футболисти са поне на нивото на Роналдиньо, а ръководството ни е традиционно нахъсано за спечелване на всички възможни титли, влага безумни пари за шумни трансфери и не продава мачове (напук на всички останали отбори по света) - всичко това защото ако не осъществи целите си то натискът на феновете ще ги смаже!
Наистина обективно погледнато обаче: 1. Футболистите са ни на добро ниво за България и нищожно с световен план (хвалим се с футболистите от националния, които вече играят футболисти в Славия, а националния пък е пълна трагедия) - това обаче за мен няма значение и винаги съм го казвал 2. Ръководството ни е една сбирщина от мафиоти (мутри) и лeкeта, които години наред съсипват името на отбора, като го държат в "златната среда" и го правят за посмешище пред всички останали ("тотаджийски отбор", "СлаБия" и тн). 3. Фенът на Славия се е превърнал във впрегатно животно - дават му да яде, но го млатят с камшика. То в крайна сметка е доволно, защото все пак яде. Е НЕ МОЖЕ ТАКА jordas! Уж "най-интелигентната публика", а действа буквално като лека жена - един мач псува колко е трагично положението, а след няколко фишека с поредни победи е на седмото небе - това прилича на стадо овце, а не глутница вълци!
Обобщението (за пореден път): Отборът наистина закрепи що годе боеспособен, но не добре мотивиран, състав за половин сезон (както обикновено). Ръководството води все същата политика да излива помия върху името на Славия (втория полусезон иде "голямата криза", треньорска смяна, градене на нов млад състав и тн) - но най-важното: ХВАНАЛО Е МАЛОБРОЙНИТЕ СИ ФЕНОВЕ И ГИ ВОДИ ЗА НОСА! Благодаря но мен няма да ми дърпат носа, защото не ми е приятно. Подвизавам се в този форум, само защото ми е останала някаква надежда, че има фенове (на старата Славия), които виждат нещата обективно, но все още не са се отказали от борбата за съживявянето на клуба. Борба за отборът, който въпреки че е смазан от комунистическата партия играе достойно! Борба да отборът, чийто фенове са точно тези българи, които се борят срещу системата! Отборът на бившите аристократи! Отборът на интелигенцията в България... Това обаче се оказва загубена кауза, защото вместо протести при резилите в началото на сезона ние ОТНОВО видяхме няколко смирено наведени главици, а при последвалите успехи видяхме гръмки празненства. Сега пак ще последват поредица от два три резила, при които първо ще е виновен първо съдията, после терена, след това еди кой си играч от нашите... и точно когато светлинката в тунела се покаже и в главиците тръгне за загрява реотана - точно тогава ще последват малко победи и надежди за УЕФА, които ще охладят страстите... БРАВО ВЕНЦИ! Разбира от мениджмънт този човек и това не може да му се отрече!
Ето затова сте малко, ставате все по-малко на брой и не се съмнявайте - на изчезване сте! Ние сме все още бяла държава и повечето хора в нея са ако не природно надарени, то поне... хомо сапиенс а не животни. Колкото и да прилича на стадно животно човекът рано или късно употребява бъбрека в главата си и вижда какво става около него и си прави преоценка на състоянието си. В този момент вие безвъзвратно го губите, а другите му приятели затвърждават положението като продължават да го подиграват, че е подкрепял това чучело, което незаслужено носи името Славия! Няма да върнете този човек на стадиона - НЕ И В ТАЗИ ФОРМА В КОЯТО СТЕ!
Иначе за тези които не разбраха - вярвайте в светлото бъдеще! Тази петилетка ще ни изведе до нечувани спортни успехи! Да живее ВенциСлавия! Три пъти ура за тартора на агитката ни - добрият господин то SIC! Интелигентно, издържано - Евала......като настане време разделно....дано да не настава, ще те искам да си в първите редици.... и на мен ми писна да сме ВенциСлавия - аз за мене лично съм го решил или Уефа или трябва да тръгнем на Война срещу ръководството.....10 години позор и сега ако се подиграят ще дойде вповечко!!Sorry за тонът който държа, но последните трансферни новини и мненията на някой участници във форума....дразни!!И други неща дразнят.....организация, манталитет...има мач на Славия, а някой не идват защото карат колела на Витоша, друг разхожда куче, трети го крепи в тех.......и на събирането да не казвам колко човека бяхме.....насила нищо хубаво не става.....живи и здрави и Весели Празници!
Извинявай, че съм подразнил сетивата ти с мнението ми за някои наши играчи. Само дето след мен имаше още поне двама, които ме подкрепиха за играта на Славчо, но ти май си решил да се заяждаш точно с мен. Ок, твоя воля. За да коментирам играта на въпросните футболисти значи ходя по мачовете така че моля те спести си определенията и категоразации от рода на "анонимници" и тем подобни.
Колкото до войната с ръководството - много ви се радвам на такива дето воювате....ама май воювате от десетина години и нещата са си все на един хал или по-скоро все така както му е удобно на Венци. Да си спомним опитите с плакати с изрисуван Венци на бесило и всички последвали събития. Отговорът тогава беше "Шефа лумпени, това не са феновете на Славия"!!! Десет, двадесет или сто човека няма да постигнете нищо. Най-много докато Венци си седи на топло в кръчмата и папка луканки вие да стоите и да викате на студа на минъц десет градуса или да пишете протесни писма, които може дори да не достигнат до очите на ръководството. Феновете на Манчестър бяха против закупуването на отбора от сегашните собственици, реваха, опитваха и в крайна сметка непостигнаха нищо. Защото човекът с парите е на 58мия етаж на някой небостъргар, а вие сте долу и му изглеждате като мравчици...
Ок, не съм против да опитваш да се "бориш" и да "воюваш" само си спести критиките. Може би и на теб ще ти дойде акъла в главата. Защото много запалени са се отлазали преди теб включително Камен и Божо и Бамзето и да не изброявам още. Все хора с различно мислене, но с една обща идея - Славия. Видяха, че няма да постигнат нищо. Камен и Бамзето не съм ги виждал на стадиона от годинииии
Божо идва все още, но вече го няма в този форум защото му писна от детски изхвърляния.
И да кажа още едно изречение, с което мога да си навлека още негативи - за "най-интелигентната публика" - в мача с "Левски" 90% от скандиранията бяха сасъд за "Левски"...
Това е, зачждай се колкото искаш, но отговори на колегите които ме подкрепиха по същия начин по който отговаряш и на мен...и не превръщай държавата ни и форума ни в тоталитарни, че да се пее само една песен и всичко останало да е забранено и еретично!
|
Съб Дек 22, 2007 10:54 am |
|
 |
white crusader
Пристрастен
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 9:17 am Мнения: 181 Местоположение: София
|
Аре стига сте се карали че е доста смешно отстрани. Вижте че сме останали една маршрутка хора и ако се разделиме сега какво ни остава. Венци не можем да го съборим, а и това да стане.... кой ще купи отбора? Вие ли? Ще станем като Локо Пд и ще се чудим дали ще има утре.
Днес в 24 часа прочетох че Ортега щял да ходи на Герена като част от сделката с Бабангида и Копи. Някой чул ли е нещо друго по въпроса
_________________ White club for white people
|
Съб Дек 22, 2007 11:46 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Ne me interesuva Man und i ne me interesuva 4e Bamzeto sprjal da hodi na ma4ove tova si e negova rabota,iskam mojata Slavia da varvi dobre
da igrajat mom4etat da znajat 4e nosjat velikata bjala fanelka a ne samo Slavia da im e edin tramplin za transfer v 4ujbina da manipolirat Slavia da se podigravat s neja kakto mn go storiha ve4e,njama zna4eni koi e prezident samo da si izpalnjava zadaljenijata da ne e bezhaberen da pravi ne6to za fenovete
Ako ne e Venci chte e nekoi drug carvul Mitio Petio i.tn
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Съб Дек 22, 2007 12:04 pm |
|
 |
|