Зимна селекция сезон 2007/2008 г.
Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Съб Дек 22, 2007 12:09 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Тия които говорат за Славчо , че е слаб значи не са гледали важните мачове .. е да с лефски беше малко слаб , но се представи добре , да питам професорите по футбол на мача с локо бяхте ли ? в Петрич бяхте ли ? В Сандански ? 3 супер важни мача в които Славчо игра много добре има и още мачове даже има , но какво вие сте професори ! Вие от всичко разбирате ! А макавели ли си къф си ти си промит мозък ... като не те ебе за СЛАВИЯ ходи си там на армията гледай си цска-то подкрепяй си бг отборите , говориш за отказалите се от Славия , аз ти предлагам да станеш един от тях ... успех
|
Съб Дек 22, 2007 12:17 pm |
|
 |
Plovdiv fan
Напреднал
|
не спорете за неща които не зависят от вас който и да дойде от където и да е щом е в Славия подкрепете го
|
Съб Дек 22, 2007 1:42 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 txt
Na teletexta na dsv piche che Karsruhe projavjava interes kam Georgievski ama koi Georgievski ne piche
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Съб Дек 22, 2007 3:23 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Death_Squad написа: Тия които говорат за Славчо , че е слаб значи не са гледали важните мачове .. е да с лефски беше малко слаб , но се представи добре , да питам професорите по футбол на мача с локо бяхте ли ? в Петрич бяхте ли ? В Сандански ? 3 супер важни мача в които Славчо игра много добре има и още мачове даже има , но какво вие сте професори ! Вие от всичко разбирате ! А макавели ли си къф си ти си промит мозък ... като не те ебе за СЛАВИЯ ходи си там на армията гледай си цска-то подкрепяй си бг отборите , говориш за отказалите се от Славия , аз ти предлагам да станеш един от тях ... успех
не искам да прецакваме темата за трансферите защото само те трябва да се обсъждат тук. Надявам се ако модераторите преценят да я махнат да не трият постовете, а да я преместят за да можем да си коментираме.
Сега да отговоря - би ли ми отговорил какво ми е промитото на мозъка и защо трябва да ходя при ЦСКА? Някъде да съм казал, че съм против Славия или нещо от сорта?? Единственото, което казах е, че нещата се случват такак както иска Венци и никой не може да промени нищо. Според мен това е неоспорим факт и нека не ставам аз изкупителната жертва, че ви го казвам.
Ако някой успее да каже "Венци, гледай са не си прав и той да каже ок правя го както искате вие, за доброто на отбора" тогава ще изляза и ще ви кажа на всички извинявайте, сгреших...само дето това няма как да се случи...и не мен ми е мъчно, не си мислете, че не ми е. Просто явно съм пораснал малко повече от вас и не си правя фалшиви илюзии.
|
Съб Дек 22, 2007 4:05 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
ot 7dni dnes:
Славия сключи изгодна сделка
Венци Стефанов за пореден път взе ненужните на Герена, до момента той не е бъркал в избора си
Трансферът на Емил Ангелов и Коприваров спаси "Левски" от неудобно положение
Сагата около Емил Ангелов и Милан Коприваров е напът да приключи. Двамата си намериха нов отбор, само на няколко километра от Герена. Отстранените от "Левски" играчи тръгнаха по отъпкан път и преминаха в Славия. Практиката показва, че който е направил това, не е сбъркал.
Президентите на сини и бели - Тодор Батков и Венцеслав Стефанов, се разбраха за двамата. Остават само формалностите. От сделката всички са доволни, някои пък се спасиха от доста неудобно положение.
Ангелов и Коприваров съдят "Левски", подадоха и молби за разтрогване на договорите. Арбитражната комисия обаче се измъкна, като обяви, че заплетеният казус не е от нейната компетенция. Хората в БФС могат да си отдъхнат. Очевидно няма да им се наложи да нищят случая. Защото споразумението между "Левски" и Славия означава, че договорите на играчите ще бъдат прекратени по взаимно съгласие.
От цялата ситуация "Левски" също печели. Вярно, на Герена може и да не вземат пари от сделката, но поне ще се спасят от резила техни играчи да си тръгнат по вина на клуба. Има и друг вариант, той е актуален, при положение че Бабангида и Копи не успеят да скъсат договорите си. Пращайки двамата в Славия, сините шефове ще се освободят от задължението да им плащат заплати, докато играчите тренират с юношите.
Така от сделката всички са доволни. За Славия това е ясно - отборът взима качествени попълнения, които ще бъдат необходими на Стевица Кузмановски по пътя към УЕФА. Ангелов и Коприваров пък ще получат възможността да играят в добър отбор, в който се плаща редовно. Важен е и друг факт - остават в столицата.
_________________ punk, cici i narkotici
|
Съб Дек 22, 2007 4:53 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Емил Ангелов определно има качества за Копи не съм убеден /меко казано/.Очевидно се оформя тандем в нападение Ортега - Бабангида.......някой знае ли каква е стиуацията с Елтон?
|
Съб Дек 22, 2007 7:20 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
white crusader написа: Аре стига сте се карали че е доста смешно отстрани. Вижте че сме останали една маршрутка хора и ако се разделиме сега какво ни остава. Венци не можем да го съборим, а и това да стане.... кой ще купи отбора? Вие ли? Ще станем като Локо Пд и ще се чудим дали ще има утре. Днес в 24 часа прочетох че Ортега щял да ходи на Герена като част от сделката с Бабангида и Копи. Някой чул ли е нещо друго по въпроса
Погледни статистиката бе бастун....средно на мач имаме по 1872 човека, най -слабо посетения мач е бил със "Спартак" Варна 600 човека - беше ли на Китайския стадион??Сторихме ли ти се една маршрутка а??Какъв славист си ти бе, че използваш говежда лексика?Абе хора какво ви става, правиме агитка в мача с китайците, каквато не сме правили не знам от кога, има супер много хора които са решени да помагат да се възроди бялата публика по всякакъв начин....даже един човек се появи от нищото и направи знаме за отрицателно време.....и пак ще се намерят 3-4 ма песимиста да ми обясняват за маршрутката и колко непоклатим бил дебелия.....абе вие и в живота сигурно сте такива наведени и ви мачкат нонстоп, не пренасяйте личните си неуспехи и псевдо реализъм относно Славия в тоя форум....вие сте обречени въобще и по принцип с такива възгледи бе пичове!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Съб Дек 22, 2007 8:27 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Elton
Elton nali beche izbjagal za Brazil?
I
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Съб Дек 22, 2007 9:24 pm |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
За всеки нормален човек е видно, че има раздвижване в нашата публика. Въпросът е как ще се представи отборът през пролетта. Ако наистина през тази година ще се случва нещо несъмнено публиката ще става и повече.
Само не искам да си мисля какво ще стане за n-ти път ако отборът си продъжи представянето от последните 8-9 години.
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Съб Дек 22, 2007 11:15 pm |
|
 |
|