Автор |
Съобщение |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
jjfoxi написа: Тва е тема,която няма смисъл за дискутиране ... я ми кажете ... кой от стартовата единадесеторка реално е славист ... за изминалия полусезон говоря ?
Фугата
Чет Яну 10, 2008 12:55 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Тоя грамадния негър да не е всъщност Саки Моузес и да се завръща повторно?
Ако Златинов дойде, ще е супер, защото ако при нас си върне формата, в България няма да има по-добър офанзивен халф от него.
|
Чет Яну 10, 2008 3:22 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Хем искате силна селекция, хем искате всички да са слависти - е не става. Избирайте си - или селекция и борба за челните места, или налагане на наши кадри, "показване на добър футбол" и лашкане в средата на таблицата.
Аз предпочитам преследване на високи цели и постепенно интегриране на футболистите от школата, които реално го заслужават и имат качествата за това. Внедряване в отбора на килограм на играчи със спорни качества от школата не доведе до нищо добро - сега ги преотстъпваме с шепи във втородивизионни и третодивизионни отбори, защото станаха на възраст, а нямат игрови опит.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Яну 10, 2008 8:17 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Днес нещата са много по различни от 60-те и 70-те години когато голяма част от отбора на Славия е изграден от собствени кадри или 18-19 годишини юноши привлечени от провинцията.Просто ситуацията е различна и не трябва да се забравя.Макар че доколкото знам един Александър Шаламанов е юноша на "Левски".Е как би изглеждала историята на Славия ако някой беше казал че е говедо и няма място в белия клуб?
|
Чет Яну 10, 2008 8:58 am |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Дори и децата които тренират в школата не са слависти всички.Нормално е в мъжкия отбор да има "фенове"на други отбори,но е нормално и ние да се дразниме на изказвания от такъв характер.Едва ли в момента има друг отбор по-толерантен към футболистите си,би следвало те да му отвръщат със същото.
|
Чет Яну 10, 2008 10:33 am |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
по-добре да си беше мълчал Копи, защото сега ще бъде мразен!
|
Чет Яну 10, 2008 10:36 am |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
bodzhov,аз не мисля,че трябва играчите ни да са и юноши на клуба,но не мислиш ли че такива изказвания като тези на Копито ти и то на 1 тренировка на клуба, и то при положение че сме 2 точки пред тях за момента са меко казано отвратителни за всеки един фен на Славия.А колкото до сравнението на saract с Ал.Шаламанов,мисля че е доста глупаво и немислимо да правиш такива сравнения,тъй-като аз лично виждам Шами на всеки мач на Славия и знам как милее за клуба(което е доказал и с екипа на Славия)!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
Последна промяна ORTEGATA на Чет Яну 10, 2008 11:37 am, променена общо 1 път
|
Чет Яну 10, 2008 11:07 am |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
saract написа: Днес нещата са много по различни от 60-те и 70-те години когато голяма част от отбора на Славия е изграден от собствени кадри или 18-19 годишини юноши привлечени от провинцията.Просто ситуацията е различна и не трябва да се забравя.Макар че доколкото знам един Александър Шаламанов е юноша на "Левски".Е как би изглеждала историята на Славия ако някой беше казал че е говедо и няма място в белия клуб?
Що за глупости - Шами левскар. Той е играл футбол само за Славия. Като войник 2 г. е в ЦСКА, не играе футбол, а само е скиор
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Чет Яну 10, 2008 11:21 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Чет Яну 10, 2008 11:24 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Днеска очаквам нови попълнения - целият отбор на Берое си е разтрогнал договорите - много ми се иска да вземем тоя Ваня Дзаферович, ама май само с некви Желев и Галин Иванов ще минем - някой има ли повече информация за тях?
|
Чет Яну 10, 2008 11:41 am |
|
 |
|