Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 17, 2025 7:02 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 30  Следваща
 Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Е чак пък край.Симонович направи сравнително слаба есен и от доста време играе без особено желание.

Чет Яну 10, 2008 3:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе имаме си Кавдански........, нямаше да е лошо и Дзеферович да го вземем, но това е положението....с тия от Локо Пловдив не съм много наясно на кои позиции са, а това, че Буферите са го зели Дзеферович с него и без него...ако ще и Фърдинанд да вземат заедно с Каладзе пак ще ги унижим на нашия стадион както винаги.....те само се водят, че са Софийски отбор - манталитета им на всички в това отборче (гараджийска банда) е селски!!

Изображение
www.zone1913.com

Чет Яну 10, 2008 4:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
е, няма да е КРАЙ, защото ще си завършим шампионата, но на 5,6 място ...... само край на Евромечтите ..... :?

Чет Яну 10, 2008 4:39 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
SaKrAnTo 1913 написа:
е, няма да е КРАЙ, защото ще си завършим шампионата, но на 5,6 място ...... само край на Евромечтите ..... :?
Само на мене ли ми се стори че Саша не искаше да вкара на "Левски" ? Предпочитам Копи пред него !

САМО СЛАВИЯ!

Чет Яну 10, 2008 5:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Венци Стефанов: Продаваме Георгиевски до дни

Взехме Галин Иванов от Берое, преговаряме и с Жельо Желев, призна босът
Македонският полузащитник на Славия Славчо Георгиевски може да премине в отбор от Втора Бундеслига. Интерес към него има от Ерцгебирге (Ауе) и Падерборн, за което Топспорт.бг информира още преди Нова година. Това потвърди и президентът на "белите" клуб Венцислав Стефанов.

"Наистина има интерес, може и да се стигне до подобен трансфер, но на този етап не мога нищо да кажа повече. Факт е, че Славчо направи добър полусезон", коментира още Венцислав Стефанов.

Добра оферта от китайски клуб има за Саша Симонович. 32-годишният сърбин може да мине проби при азиатците в турския курорт Анталия.

Юношата на "Левски" Галин Иванов, който игра в Берое, е поредното ново попълнение в "Овча купел". Роденият в Казанлък футболист ще навърши 20 години през април и бе обявен като желан от Славия още преди Нова година. Днес той разтрогна договора си с Берое и вече тренира с групата на треньора Стевица Кузмановски.

"С Галин се разбрахме. Предстои да привлечем и Жельо Желев, който също е талантлив играч", сподели Стефанов

Чет Яну 10, 2008 5:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
jjfoxi написа:
SaKrAnTo 1913 написа:
Само на мене ли ми се стори че Саша не искаше да вкара на "Левски" ? Предпочитам Копи пред него !

Цитат:
Македонският полузащитник на Славия Славчо Георгиевски може да премине в отбор от Втора Бундеслига. Интерес към него има от Ерцгебирге (Ауе) и Падерборн, за което Топспорт.бг информира още преди Нова година. Това потвърди и президентът на "белите" клуб Венцислав Стефанов.

Здравко, Мечечиев, Кюмюрджиев, сега Саша и Славчо, за Керчев се говори, трябва ли да споменем, че сега е едва 10 януари, има още 20 дена, а Дебелака каза, че НИКОЙ няма да бъде спрян придобра оферта !!!!!

Чао Чао Европа, връщаме се постаро му, ще хабим нерви и това е, жалко за илюзията, която изкуствено ни бе създадена ........

Чет Яну 10, 2008 5:59 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ебаси песимизма! Здравко мн ще ни липсва, но то си беше ясно, че дойде в Славия само за да си уреди трансфер. Малко ме е яд за Мечечиев, защото той ми се струва, че гореше за Славия. След мача в Пловдив за купата даже се радвам, че Помпата си тръгва, въпреки че в началото мн ми харесваше. Яд ще ме е за Славчо всички се сещат защо. А за Саша кво толкова се вайкате. Той си е за пенсия. 1 мач играе на ниво, 3 едвам се забелязва. Ако вземем Златинов ще се сетите за Симонович ама друг път. Забелязвам обаче, че нищо не се прави по въпроса с нападателите, където селекцията малко ни куца. Литекс изкупи всичко качествено и ако решим да привличаме някой сега ще ни е доста трудно.

Чет Яну 10, 2008 7:15 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Мога да ви кажа, че Зоран Златковски може да играе успешно и като чест нападател, освен като атакуващ халф. Ако Златинов дойде, взимайки в предвед останалите трансфери, а ще има и още и то все наистина можещи и млади футболисти... честно казано и да не ви се вярва ще играем по-добре и от есента. Който иска да ми вярва - това е все още блян, но скоро ще е факт!
Всички футболисти които продадохме са на средна възръст 30 години, всеки мач издържаха максимално до 60-та минута, може би и за това не успяхме да бием лефски и поне да изравним цска. Единствено може да ни е криво за Здравко и Славчо, но са играчи, които мисля че ще си намерят достойни заместници сред новите трансфери.
Само да се надяваме Ортега да е напълно готов до началото на полусезона. А да не забравяме на какво са способни Орльо и Елтон, а със сигурност и новите момчета в отбора.
И единственото, което все още се опитвам да проумея е защо пускаме Воденичаров при положение, че Здравко си тръгна, а той за мен е новият Димитър Рангелов, ако не и Димитър Бербатов :P

Последна промяна gesha на Чет Яну 10, 2008 8:33 pm, променена общо 1 път

Чет Яну 10, 2008 8:31 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Кофти е всеки по-добър футболист при нас да бъде продаван при добра оферта, обаче иначе става като с говедата - държат играчите като крепостни селяни. Ако на някого му се играе в чужбина и не го пуснем, какъв е смисълът после да остане и да играе без желание или направо да саботира отбора? Важното е Дебелият да продължава да намира играчи, които да заменят напускащите.
Ако Симонович си замине а Златинов дойде, тогава отборът по-скоро се подобрява.

Чет Яну 10, 2008 8:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
TVV написа:
Кофти е всеки по-добър футболист при нас да бъде продаван при добра оферта, обаче иначе става като с говедата - държат играчите като крепостни селяни. Ако на някого му се играе в чужбина и не го пуснем, какъв е смисълът после да остане и да играе без желание или направо да саботира отбора? Важното е Дебелият да продължава да намира играчи, които да заменят напускащите.
Ако Симонович си замине а Златинов дойде, тогава отборът по-скоро се подобрява.

Еми да реално е така, не трябва да се задържат играчи, при положение, че има оферти към тях от по-добри отбори. Но не е много логично да продаваш ключови титуляри какъвто е Славчо или поне беше на полусезона! Да ходи където иска, ама след края на сезона. Така идва най-важната част от сезона, средата му, където се решава до голяма степен, които отбори ще се борят за нещо повече, а ти да си рушиш изграденият отбор и да започваш да градиш и обиграваш нов...? :?
На Венци бакиите...

Чет Яну 10, 2008 8:36 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 30  Следваща