Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 1:40 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Следваща
 Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Саша....край....5-6 място....Абе чувате ли се? Кога сме разчитали на чужденец? Айдеее, и Зоран Ристич ( навремето ) направи 5-6 мача. Да пътуват :arrow: Като почнаха да пускат Чавдар всички викаха, че е ебати ушатия клепун, ама какъв излезе! С Благо почти същата работа, само дето вкарваше голове за младите формации и всички го знаеха, плюс това на всеки мач майка му беше на трибуните и с цяло гърло обясняваше кога и как го е родила и колко гола е вкарал миналата година ( тая майка на Бербатов, направо ряпа да яде ), ама и Благо футболист излезе!!!! А чужденците....абе не ни трябват. Единствено Иванович игра на ниво.

МНЕНИЕТО Е МОЕ, НЕ АНГАЖИРАМ НИКОГО :lol:

Чет Яну 10, 2008 8:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ако не го виждате има едно просто взаимозаменяне ....

Самокишев - Помпи/Мечечиев
Анев - Славчо
Здравко - Златковски
Саша - Галин Иванов и Петър Златинов(дано!)

Взимаме и ляво крило,каквото дефакто нямаме.

Заменяме стари,някои дори изчерпани играчи, за млади и перспективни, с желание да се докажат, след като са търкали пейката ...

САМО СЛАВИЯ!

Чет Яну 10, 2008 8:56 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
За мене евентуално тази продажба на Саша и на Славчо няма да е фатална напълно подкрепям мнението,че идват футболисти млади които искат да се докажат и те осъзнават че това е шанса им до няколко години да излезат навънка независимо дали в 2 бундеслига.Незабравайте ,че Стевица няма лош трансфер откакто е дошъл.А пък този коприваров още от началото почна да говори как си оставал говедо в кръвта и за мене си вкара автогол ,можеше поне да не коментира.АЗ ТАКЪВ ЧОВЕК НЕ ОБИЧАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Няма да имам никаква толерантост към този зъбльо.

Чет Яну 10, 2008 9:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ебати готиното всеки сезон градиш нов отбор и за кфо за бориш ? За един голям ....

Чет Яну 10, 2008 10:14 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Хора аз умирам за Славия - а вие както прецените.Но ВС прави големи глупости............Но въпреки това трябва да поддържаме отбора.....

Чет Яну 10, 2008 10:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ако Дебелия продава футболисти, а не продава мачове, както винаги го е правил, за мен лично това ще бъде напредък. Ако продължи с кръводаряването, тогава какъв е смисъла да си пазим играчите - на говедата може да легнем със Саша и без Саша. Впрочем, съдейки по неговите изяви в последното дерби, маи без Саша срещу рогатите e по-добре...

Чет Яну 10, 2008 11:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Принципно си падам черноглед, но за сега не виждам сериозно основание за притеснения. Славчо не е нищо особено. И аз много държа на сърцатите футболисти, но в случая това не е достатъчно. Саша е свършил отдавна. На мен лично за сега трансферите ми допадат и си мисля, че има още какво да видим този сезон. А и това черногледство до нищо хубаво не води. Като постоянно си повтаряш, че каруцата ще се счупи, тя пък верно вземе, че се обърне.

Чет Яну 10, 2008 11:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
gesha написа:
Еми да реално е така, не трябва да се задържат играчи, при положение, че има оферти към тях от по-добри отбори. Но не е много логично да продаваш ключови титуляри какъвто е Славчо или поне беше на полусезона! Да ходи където иска, ама след края на сезона. Така идва най-важната част от сезона, средата му, където се решава до голяма степен, които отбори ще се борят за нещо повече, а ти да си рушиш изграденият отбор и да започваш да градиш и обиграваш нов...? :?
На Венци бакиите...

Mного точно казано :!: :idea:

Пет Яну 11, 2008 12:55 am
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
Славчо не е нищо особено, това е ясно за всеки трезвомислещ човек. Въпросът е да бъде запазен, защото все пак е основен играч за момента. Ако толкова се натискат за него, нека лятото да си го взимат.
Като цяло най-важното е да не напускат повече играчи, а съставът да бъде подсилен с нови попълнения.

Пет Яну 11, 2008 1:12 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз не съм черноглед, а реалист .... колкото и да не ви се иска, лека-полека напуска гръбнака на отбора - Здравко, Мечо, Кюмюра, Саша, Славчо, за Керчев се говори, сега и Славчо и пак казвам: сега е 11.01.2008 година, до 31.01.2008 година може да останем без отбор, ако вървим с това темпо и под мотото на Дебелака: "има ли оферти (пари), пускам ви". Така няма да стане просто, идва някакъв си аматьор от "Ботев", едно говедо и така нататък, и си мислим, че изведнъж ще се аклиматизират и ще ни заведат до УЕФА. Като гледам Литекс каква селекция прави, ще го 'дуаме', а и Йешич е добър специалист.
Надеждите ми са в Ортега и Елтон, но не смятам, че 14 мача ще ги изкараме от раз !!!

Дебелака си го каза още по-време на полусезона: "Славия няма цели, просто искаме да играем красив футбол", за да се застрахова сега и да прати всички по дяволите. И най-новото: "има ли феърплей, ще сме в тройката", пълна застраховка живот си направи с това изказване, като почнем да губим ще се оправдава пак със съдиите, а не с играчите, които е закупил на килограм. Тези играчи, които ще напуснат, изнесоха полусезона на гърба си, а вие с таква лекота отписвате Саша и Мечо примерно ....

Стевица каза, че няма да продаваме никой, освен Здравко и кой остана сега бе да му *** м****** Венциславска, да ти е сладко, дебелаК !!!

дано не съм прав, но за мен така седят нещата !!!

Пет Яну 11, 2008 2:14 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Следваща