Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ
Автор |
Съобщение |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
Селекцията дотук за мен е добра! Поне привличаме футболисти, чиито имена сме чували. През зимата на 2005 г. на първата тренировка се явиха типове като Галин Камбуров, Стоян Драмов и Петьо Динков! Същата тенденция продължи и през лятото на същата година, когато дойдоха мега анонимници като Танко Дяков, Николай Харизанов, Димитър Кръстев, Даниел Гьошевски и т.н. Сега поне голяма част от младите момчета, които идват при нас са известни и идват от отбори от "А" група. Все пак би било добре да привлечем 1-2 опитни играчи като Петър Златинов, за който се говори, че ще идва, Стоян Георгиев също е хубаво да бъде върнат защото нямаме ляв бек /Ради Рангелов още е контузен/! 
|
Пет Яну 11, 2008 8:35 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Не съм си поставил за цел да вземам Крум Бибишков, имаме много нападатели, каза босът
Президентът на Славия Венци Стефанов потвърди писаното единствено от "Топспорт", че Петър Златинов е близо до трансфер на "Овча купел".
"Щом е ненужен в Литекс, защо пък да не го привлечем? Аз мисля, че Златинов е доказал се у нас и има с какво да ни помогне", каза Стефанов, който на този етап не мисли за Крум Бибишков, който също е гласен за трансфер от Ловеч в друг клуб.
"За какво ми е Бибишков? Не знам от къде имате тази информация, но аз нито за миг не съм си помислял за него. Имаме много нападатели в лицето на Ортега, Елтон, Орлинов, Коприваров и Златковски. В продължение на година следяхме развитието на Златковски, който ще стане голям играч. Всички в Славия сме доволни, че успяхме да го привлечем", сподели босът на "белите".
|
Пет Яну 11, 2008 9:10 am |
|
 |
kamka
Напреднал
|
Всичко е добре млади и преспективни не мислите ли че трябва и някои опитни наистина да се вземат не казвам че ако се махне Саша всичко свършва обаче един отбор без опитни играчи в средата е малко куцо
|
Пет Яну 11, 2008 9:59 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Камка,
Искаш да ми кажеш, че Илиев и Керчев не са опитни ли ? Стига глупости. В отбора все още има достатъчно опитни футболисти - Керчев,Илиев,Данчо Петков,Фугата,Данчо Господинов. Коприваров също не бих казал че е неопитен.
Сакранто,честно ти казвам,не те разбирам! Какво си мислеше - че Здравко няма да си ходи ли? Или че Саша,който прееба второто полувреме на мача с говедата, милее и иска да играе за Славия? Един нает сърбин, личейки му че му липсва желание, пред пенсиониране ?
Или за теб Помпата и Мечето бяха бекове от невероятна класа и са незаменими? Кога за последно си им гледал силен мач на двамата ? Аз не се сещам ...
А за Славчо - игра страхотен първи сезон, но е публична тайна че футболните му умения,просто като го видиш как владее топката ... с нищо не е по-добър Мумията. Да - игра със невероятно сърце, но акоза мене втория полусезон няма да е достатъчно това.
Айде като си толкова черноглед кажи ми кой друг ще продадем? Керчев каза,че няма да ходи никъде! Кавдански - няма да го продадат. Ортега - също до колкото знам няма оферти.
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Яну 11, 2008 11:09 am |
|
 |
kamka
Напреднал
|
jjfoxi
Ако Керчев беше опитен да сме били ЦСКА не мисля че е чак толко опитен за капитана ни и за Илиев вече почти спира да играе стабилно за др съм съгласен но мисля че трябва да има повече постове със опитни играчи не да се броят 3ма играчи трябва да има лидери
|
Пет Яну 11, 2008 8:06 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Нз, нз как може да се отнасяте към същите тези футболисти, които изнесоха мачовете през пролетта, Славчо не можел да дриблира, Саша преЕбал едно полувреме срещу говедата, онзи бил некадърен ....... само глупости .....
Ами ние ще станем като Берое, нз дали ще съберем състав за пролетта, по простата причина, че има 20 дена до затварянето на трансферния прозорец, а всеки път като отворя топспорт, чета че някой си отива .....
Дебелака е отслабнал по време на мачовете, та сега е ред да пълни търбуха на почивката ....
Стевица, беше казал, че НИКОЙ няма да напуска, но разбира се остана поредния стреснат специалист на "Овча Купел", след като Венци отвори сергията .....
К'ви са тия Самикошев, Анев и Банев, тия ли ще вземат точки на гостуванията на "Левски", Цска и Литекс, вместо да запазим състава ( освен Здравко ) и да се подсилин тук-там, и спокоино да завършим на място даващо право за УЕФА, та и момчетата щяха да свикнат заедно и Стевица лека-полека да надгражда за евробитките, ама не, убитака прецака всичко ....
"Тези футболисти имат семейства, които трябва да изхранват, та затова аз не мога да си спра да отидат да играят другаде" ...... по-тъпо футболно изказане едва ли някой някога в СВЕТА е правил, и то с клуб с историята, традициите и амбициите на Славия !!! ПреЕба всичко, ядосан съм много, не мога да го гледам тоя хибрид .....
Пет Яну 11, 2008 9:31 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Моля ? Ти сигурен ли си ....
Над кое да надгражда ? Над Саша ли - който играе като хората един на 5 мача и футбола в него е почти изчерпан ?Да не говорим,че въпроса с "Левски" е принципен? Нима Мечечиев не стори същото срещу ЦДНА - за малко да им изравним ако не беше той,ама сакън ... Ако питаш мен по-добре да го продава. А да не говорим за изнасяне на полусезон ... мечето и помпи ли го изнесоха, или Симонович ?
За Славчо вече казах каквото имах ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Яну 11, 2008 9:46 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Ма добре де! И целият отбор да сменят, барабар с юношите, но ако играят и мажат наред какво е значението!?!? Те пичовете са тренирали до сега 2 пъти, а вече ни броите за Б група ... хаха
Изчакайте да видиме какво ще стане, може и да се получи нещо по-добро, не се знае. Това, че на някои, а от части и дори на мен ходовете на Венци им се струват неоправдани това не значи, че няма да мачкаме както есента, та и повече ...
ВТОРИЯТ ПОЛУСЕЗОН ЩЕ ИГРАЕМЕ ПО-ДОБРЕ! КОЙТО ИСКА ДА МИ ВЯРВА! надявам се този пост да се запази до тогава ... за да ви го натяквам 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Съб Яну 12, 2008 2:06 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
И на мене селекцията ми се вижда напълно приемлива.Трябва за се има впредвид специално за Симонович че вероятно още при идването си в Славия е имал уговорка с ВС при изгодна оферта от чужбинада го пуснат / както е случая и с Здравко Лазаров/.Така че не можем да се сърдим на ВС.За Георгиовски - не съм убеден че точно това е ключовия играч за възхода на Славия.Все ще преживеем някак си неговото напускане - което още не е сигурно при това.Един Дюлгеров е не по лош дефанзивен халф от него.
|
Съб Яну 12, 2008 10:42 am |
|
 |
kamka
Напреднал
|
Каквото и да се говори трябва да видим какво ще става на терена защото
полусезона имаме гостувания със "Левски" и цска трябва да измъкнем нещо там ако искаме да сме на 3-то 4то място според мен
|
Съб Яну 12, 2008 10:48 am |
|
 |
|