Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 6:21 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Следваща
 Подготовка, контроли - 2008г. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Утрешната контрола Славия - Локомотив (Мз) ще се играе в София

София. Втората контрола на Славия от подготовката срещу лидера на Западната "Б" група Локомотив (Мездра) утре ще се играе в София вместо в Правец, съобщи официалният сайт на столичния клуб. Мачът ще започна в 14,30 часа на изкуствения терен на стадион "Славия". Славия ще тренира в София до 3 февруари. Тогава "белите" ще заминат за втория си лагер - в Анталия до 17 февруари. Преди това на 1 февруари отново на изкуствения терен ще се играе контрола със Спортист (Своге).

Пет Яну 25, 2008 10:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ако мога ще дойда да мерна новите аматьори в състава ... :arrow:

Пет Яну 25, 2008 6:38 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Аз не мога да отида :( защото сам болен :( (още :? ) Ако намера начин :roll: ще дойда :D да ги видим новите попълнения :)

и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!

Съб Яну 26, 2008 10:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Геройски водим с 1:0 на Мездра с гол на Коруджиев от дузпа.

Съб Яну 26, 2008 3:54 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Футбол: Първа победа в зимните контролите
"Славия" победи с 1:0 отбора на "Локомотив" (Мездра) на изкуствения терен до стадион "Славия". Голът отбеляза футболистът на проби Георги Коруджиев в 72-ата минута на двубоя от дузпа. През втората част почти целият състав на най-стария роден клуб бе изграден от футболисти, които бяха дошли на проби. В 80-ата минута съдията Стоян Алексиев отмени гол на Атанас Чипилов, с който резултатът можеше да бъде по-категоричен. Съставът през второто полувреме създаде далеч повече положения от колкото първия тим на отбора, а в последните десетина минути се включи още един сърбин дошъл на проби - Марио Стоянович. В първата си контрола "белите" загубиха с 0:1 от отбора на "Чавдар" (Етрополе) по време на лагера си в град Правец. Контузени за момента са трима от нападателите на "Славия" - Ортега, Елтон и Орлинов, който счупи нос в първата проверка на тима.

Съб Яну 26, 2008 4:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ходих да ги гледам, верно студено си беше, кофти, че и играта която показаха нещо не ме стопли много......Първото полувреме Горе-Долу добре, второто по-добре, новите попъления не мога да ги коментирам просто защото толкова много нови футболисти имаше, че се ошашавих -второто полувреме разпознах само фугата, данчо господинов, дюлгеров и илийката другите си беха загадка...имаше един с жълти бутонки..??една 13-ска която ми хареса как я пипа....един спънат 18-ти номер напред....първото Кавдански, Данчо Петков, Емо Петров, Симонович триото от Пловдив и Копи + Керчев...една перфектна 11-ска и един много крещящ Гошо Бачев - от сорта на "Айде играйте бе некадърници", "Кого пазиш бе Дани", "Ще спънат като не мошеж да я водиш".....около 150 човека публика....и това е.

Изображение
www.zone1913.com

Съб Яну 26, 2008 6:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ето ви го състава през първото и второто полувреме:

Първото:
12.Емо Петров
21.Бого Дяков
5.Марто Кавдански
35.Данчо Петков К
27.Зоран Белошевич - проби, вероятно го вземаме
3.Радо Анев - от Локо Пл.
17.Марто Керчев
19.Милан Копрваров
10.Саша Симонович
9.Зоран Златковски - от Локо Пл.
11.Енцо Малини - проби, вероятно го взимаме

Второто:
23.Данчо Господинов
2.Владо Иванов - Фугата К
24.Боби Павлов
22.Жоро Самокишев - от Локо Пл.
25.Наско Дреновички - проби
6.Нико Дюлгеров
14.Галин Иванов (с жълтите обувки)
7.Илия Илиев
16.Георги Коруджиев (голмайстора) - от Шопрон
13.Атанас Чипилов - от Пирин Гоце Делчев
18.Вучина Степанович - проби, но си тръгва
15.Марко Стоянович - проби, но си тръгва (игра 10мин.)

Съб Яну 26, 2008 7:26 pm
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
18 и 22 за мене бяха трагични...

Съб Яну 26, 2008 7:30 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Значи за мен...имаше някои добри неща,но като цяло - не е за говорене нивото. Искам да уточня,че някои от новите бяха с класи над старите кучета...за мен де.

От новите ще кажа,че за мен БЕЛОШЕВИЧ,МАЛДИНИ,Г.ИВАНОВ,КОРУДЖИЕВ и ЧИПИЛОВ са доста качествени.По-скоро трябва да отбележа,че в тази контрола показаха качества. Ако това са реалните им възможности - можем само да се радваме.Самокишев и Степанович(особено той) са трагични...
Хареса ми и Анев-игра момчето.Коприваров и Златковски = Абсолютно незабележими(както и повечето през първото полувреме).
Второто определено нашите стояха по-добре - повече креативност и повече вариации на атаките...

Локо Мездра са много приятен отбор...според мен бяха по-добрият отбор през по-голямата част от мача.

Съб Яну 26, 2008 8:34 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Следваща