Подготовка, контроли - 2008г.
Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Енцо Малинди бележи още в 3-ата минута, Новкович очаква дебют
Славия поведе на Спортист (Своге) с 1:0 в контролата, която двата отбора играят в момента на изкуствения терен в "Овча Купел".
В 3-ата минута Енцо Малинди засече с глава центриране от пряк свободен удар на Илия Илиев и вкара първото си попадение за "белите". Както е известно Малинди е албански нападател, който от няколко дни е на проби в тима от "Овча Купел".
На резервната скамейка на Славия е Сърджан Новкович, който пристигна на проби и очаква шанс за изява от Стевица Кузмановски. Дошлият от Миньор (Перник) Димитър Петков-Макето също е на пейката.
СЛАВИЯ - СПОРТИСТ (Своге) 1:0
1:0 Енцо Малинди (3)
СЛАВИЯ: 23.Господинов, 21.Дяков, 35.Й. Петков, 5.Кавдански, 11.Белошевич, 17.Керчев, 19.Коприваров, 10.Симонович, 13.Чипилов, 7.Ил. Илиев, 4.Енцо Малинди
СПОРТИСТ: 1.Кочев, 13.Ст. Тодоров, 6.Младенов, 15.Мутаров, 16.Терзийски, 17.Чернев, 28.Й. Апостолов, 5.Б. Димитров, 18.Ст. Цветков, 19.Т. Симов, 9. М. Стефанов
Изкуствен терен "Славия" - 100 зрители
Съдия: Ал. Костадинов
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Фев 01, 2008 2:45 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Бият сина на Малина, Венци Стефанов нахлува на терена да го спасява
Албанец с гол за Славия при 1:1 срещу Спортист (Своге)
Славия и Спортист (Своге) завършиха 1:1 в скандална контрола, която двата отбора изиграха на изкуствения терен в "Овча Купел" пред малко повече от 100 зрители.
Най-интересното в срещата се разигра малко преди края, когато се стигна до бой и два червени картона. В 78-ата минута Любомир Чернев от състава на гостите налетя да бие Симеон Мечев (с номер 31), който е син на фолкдивата Малина и кара проби при "белите". Двамата моментално бяха изгонени от съдията Александър Костадинов, а на терена нахлу Венци Стефанов. Президентът на Славия бе бесен на гаменската изява на Чернев и му поиска обяснение.
В 3-ата минута Енцо Малинди засече с глава центриране от пряк свободен удар на Илия Илиев и вкара първото си попадение с екипа на "белите". Както е известно Малинди е албански нападател, който от няколко дни е на проби в тима от "Овча Купел".
Малко след началото на срещата пристигна и президентът на Славия Венци Стефанов, който гледа двубоя. Проверката набюдава още и легендата на "Левски" Божидар Искренов-Гибона.
В 44-ата минута бе отменено попадение на Мартин Кавдански, който вкара след центриране на Керчев, но се оказа, че е бил в положение на засада.
В началото на второто полувреме Стевица Кузмановски пусна в игра новото попълнение Сърджан Новкович, който замени Милан Коприваров.
В 52-ата минута Новкович проби по лявото крило и подаде на Атанас Чипилов, който би в аут. Три минути след това Кузмановски пусна всичките си резерви в игра.
В 92-ата минута Тодор Симов реализира изравнително попадение за Спортист, след като би от пряк свободен удар, топката се отби в стената и излъга Емил Петров - 1:1.
СЛАВИЯ - СПОРТИСТ (Своге) 1:1
1:0 Енцо Малинди (3)
1:1 Тодор Симов (90+2)
СЛАВИЯ: 23.Господинов, 21.Дяков, 35.Й. Петков, 5.Кавдански, 11.Белошевич, 17.Керчев, 10.Симонович, 13.Чипилов, 7.Ил. Илиев, 19.Коприваров (46-15.Новкович), 4.Енцо Малинди
в 55-ата минута влизат: 1.Ем. Петров, 2.Вл. Иванов, 24.Павлов, 27.Самокишев, 25.Дреновички, 16.Д. Петков, 14.Г. Иванов, 23.Мечев, 3.Коруджиев
СПОРТИСТ: 1.Кочев, 13.Ст. Тодоров, 6.Младенов, 15.Мутаров, 16.Терзийски, 17.Чернев, 28.Й. Апостолов, 5.Б. Димитров, 18.Ст. Цветков, 19.Т. Симов, 9. М. Стефанов
Изкуствен терен "Славия" - 100 зрители
Съдия: Ал. Костадинов
|
Пет Фев 01, 2008 4:33 pm |
|
 |
kikinho17
Пристрастен
|
Не ми харесва как завършват контролите ни до момента 
_________________ SLAVIA-BULGARIA!!!
|
Пет Фев 01, 2008 6:30 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Сърджан Новкович ми хареса как игра  добри изяви имаше
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Пет Фев 01, 2008 6:40 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Е, то и през есенната подготовка не направихме кой знае какви резултати, но в първенството не стояха точно така нещата. Просто липсва шанс, а и новите футболисти все още свикват с обстановката. След лагера в Анталия, до началото на пролетния дял от шапионата, всичко ще е точно 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пет Фев 01, 2008 8:36 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
А дано си прав!!!!!!!!!!!!!
|
Съб Фев 02, 2008 12:10 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
28 играчи заминават за Анталия
Стевица Кузмановски определи група от 28 футболисти, които ще участват във втория подготвителен лагер на отбора. Той ще бъде в Анталия от 3 до 18 февруари, като през това време ще се играят 4 контролни мача. Възможно е на място да се организират още две срещи.
За Анталия заминават:
Йордан Господинов, Емил Петров, Марио Кирев, Йордан Петков, Богомил Дяков, Владимир Иванов, Мартин Кавдански, Илия Илиев, Саша Симонович, Мартин Керчев, Зоран Златковски, Радослав Анев, Георги Самокишев, Николай Петров, Борислав Павлов, Орлин Орлинов, Галин Иванов, Милан Коприваров, Атанас Дреновички, Атанас Чепилов, Елтон де Суоза, Дениран Ортега, Радослав Рангелов, Енцо Малинди, Зоран Белошевич, Сърджан Новкович, Димитър Петков, Симеон Мечев.
Контролите в Анталия:
6 февруари - с ФК "Сеул" (Ю. Корея)
9 февруари - със "Зета" (Черна гора)
13 февруари - с "Жилина" (Словакия)
17 февруари - с ОФК (Белград, Сърбия)
П.П. Информацията е от официалният сайт на клуба.Не знам дали си внушавам но напоследък качеството на информацията / и бързината с коята я изнасят/ значително се е подобрило.Дано!А и 28 футболисти не са ли малко много?
|
Нед Фев 03, 2008 12:38 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
те от тях 4-5ма са контузени така че няма проблем
|
Нед Фев 03, 2008 1:18 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Коруджиев го няма ... а пък сина на Малина е останал 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Фев 03, 2008 1:30 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Гледах последната контрола срещу Спортист и когато през т.н. 60-минутно второ полувреме влязоха накуп новите момчета, запомнях номерата им, за да мога после да разбера кой кой е бил. Един от халфовете, който ми направи доста приятно впечатление с техниката и хъса си, обаче, "разкрих" още преди края на мача защото получи незаслужен червен картон и се вдигна доста шум, сред който разбрах, че това момче е въпросният син на Малина. Затова мисля, че не трябва да се настройваме предварително към него като към "мамино синче" - той определено има качества и би бил полезен на отбора. Друг е въпросът, дали няма да заеме мястото на някой от нашите талантливи юноши ... Но не вярвам, че ВС ще пропусне подобен шанс...
Коруджиев се стара доста, но все нещо не му достигаше пред гола. Вероятно затова са го освободили, пък и без това младите нападатели ставаха твърде много.
Яд ме е за Длюлгеров - и аз го харесвах много това момче. Така и не успях да видя с какво го превъзхожда новият му заместник - Д.Петков (Макето). Има същата яка физика, но на няколко пъти сбърка при извеждане и подаване. А може и да се е притеснявал в първата си изява за Славия...
За останалите съм напълно съгласен с предишните коментари.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Фев 03, 2008 2:31 pm |
|
 |
|