Автор |
Съобщение |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
5-то място - реално...
след 5-то - провал...
3-то - свръхоптимистично...
4-то - най-вероятното, защото съм слаб в прогнозите 
|
Пет Фев 08, 2008 9:47 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
mishkar написа: 5-то място - реално... след 5-то - провал... 3-то - свръхоптимистично... 4-то - най-вероятното, защото съм слаб в прогнозите 
По добре си трай,като си слаб в прогнозите!Дано да не са ти вярни прогнозките букмейкърче 
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Фев 09, 2008 12:04 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
ORTEGATA написа: mishkar написа: 5-то място - реално... след 5-то - провал... 3-то - свръхоптимистично... 4-то - най-вероятното, защото съм слаб в прогнозите  По добре си трай,като си слаб в прогнозите!Дано да не са ти вярни прогнозките букмейкърче 
Да съм дал някакви коефициенти, та да съм букмейкър? Пак използваш думи без да им знаеш значението.
Специално за теб http://www.eurodict.koralsoft.com/download.php?lang=bg можеш да си дръпнеш тълковен речник 
|
Съб Фев 09, 2008 2:33 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
mishkar написа: ORTEGATA написа: mishkar написа: 5-то място - реално... след 5-то - провал... 3-то - свръхоптимистично... 4-то - най-вероятното, защото съм слаб в прогнозите  По добре си трай,като си слаб в прогнозите!Дано да не са ти вярни прогнозките букмейкърче  Да съм дал някакви коефициенти, та да съм букмейкър? Пак използваш думи без да им знаеш значението. Специално за теб http://www.eurodict.koralsoft.com/download.php?lang=bg можеш да си дръпнеш тълковен речник 
Невежи ми mishkare ако не знаеш букмейкърите не само дават коефициенти за даден мач,но един вид с тях те дават прогоноза за дадения мач.Пример-МанЮ-Ман С 1.28 3.20 5.00.С тези коефициенти те определят отбора домакин за фаворит в срещата.За теб това не е ли един вид прогноза!?(Това е риторичен въпрос,тъй като едва ли ще се досетиш сам  )А колкото до речника,който ми препоръчваш искам да ти кажа,че нямам нужда от такива помощни средства за обогатяване на общата култура за разлика от теб,което се доказва и с информираноста ти за такива речници и сайтове!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Фев 09, 2008 4:09 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
|
Съб Фев 09, 2008 4:24 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
Оптимистите преобладават. Не го очаквах когато пусках темата. Доволен съм.
|
Съб Фев 09, 2008 6:57 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Whitesnake написа: Оптимистите преобладават. Не го очаквах когато пусках темата. Доволен съм.
Прав си, чудесно. само пиши на нормален encoding.
|
Нед Фев 10, 2008 12:28 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
bodzhov_zv написа: Whitesnake написа: Оптимистите преобладават. Не го очаквах когато пусках темата. Доволен съм. Прав си, чудесно. само пиши на нормален encoding. И аз съм оптимист както повечето, но това не е случайно - голям отбор сме стегнали  А добре че е Боджов малко да ги оправя постовете на Уайтснейк, щото иначе незнам кво щяхме да правим! 
Нед Фев 10, 2008 5:45 pm |
|
 |
The Untouchable
Познат
|
Другата седмица ставаме четвърти. Когато сме четвърти преди пролетта какво става? Печелим титлата. Сега ще се задоволим само със сребърните медали.
_________________ After the fire comes the rain
After the pleasure there\'s pain
|
Чет Фев 14, 2008 1:03 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
The Untouchable написа: Другата седмица ставаме четвърти. Когато сме четвърти преди пролетта какво става? Печелим титлата. Сега ще се задоволим само със сребърните медали.
Абе след първия кръг мисля да сме втори на 8 точки от цеца.
|
Пет Фев 15, 2008 12:28 pm |
|
 |
|