Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
едно е ясно: мач ще има и ние трябва да се готвим по програма за 1-я кръг, другото не ме интересува .....
Пет Фев 08, 2008 6:09 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Много е важно да няма подценяване защото ще изядеме дървото още първия кръг а оттам се става доста по трудно.Играят ли както могат 0-3 не им мърда на заарлиите,все пак те се борят за оставане ние за нещо доста по сериозно и няма място за отпукане!!!!!!!!!!!
|
Пет Фев 08, 2008 9:00 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
бате прав си трябва сериозно да се подходи и ако е така трябва да ги скъсаме... да се надяваме че няма верно да ги подценим..
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Пет Фев 08, 2008 11:07 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13219 Местоположение: SOFIA
|
Чест прави на хората в Стара Загора, че спасяват реномето на "А" група и ще скалъпят отбор, с който да завършат шампионата. Срещу скалъпен отбор нямаме право на грешка, дори и като гост.
Спряганият за сигурен преотстъпен в Берое, вратарят Беконо, май ще отпътува за Пловдив и няма да се върне в Берое.
|
Съб Фев 09, 2008 5:26 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Надявам се да не започнем на криво новата година !!! 
Нед Фев 10, 2008 12:15 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
bodzhov_zv написа: Чест прави на хората в Стара Загора, че спасяват реномето на "А" група и ще скалъпят отбор, с който да завършат шампионата. Срещу скалъпен отбор нямаме право на грешка, дори и като гост. Спряганият за сигурен преотстъпен в Берое, вратарят Беконо, май ще отпътува за Пловдив и няма да се върне в Берое. Според мен нямаме право да грешим дори и срещу т.нар. грандове.
Нед Фев 10, 2008 5:47 pm |
|
 |
Hopgoblins
Познат
|
 SLAVIA SOFIA
АИДЕ СИЧКИ ФЕНОВЕ НА СЛАВИЯ ДА СЕ СЪБЕРЕМЕ И ДА ХОДИМЕ В СТАРА ЗАГОРА НЕКА ПОКАЖЕМЕ НА СИЧКИ,ЧЕ НЕСМЕ 20 ЧОВЕКА АИДЕ ХОРА ВСИЧКИ СЛАВИСТИ ДА ОТИДЕМЕ ХЕМ ЕКСКУРЗИЯ ХЕМ СИ ГЛЕДАМЕ МАЧА.В РЕИСА С АГИТКАТА СИЧКИ И ДА СЕ ПОМЪКНЕМЕ ЯКА ТУМБА!!!
_________________ САМО СЛАВИЯ
|
Пон Фев 18, 2008 10:20 am |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
епа то да се каже нещо за екскурзия дали ще има...или индивидуално?
Пон Фев 18, 2008 1:41 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Славия губи капитана си за старта на първенството
От Топспорт.бг
Опитният бранител Йордан Петков е със скъсан мускул
Славия ще бъде без капитана си Йордан Петков в първите кръгове на пролетния полусезон, научи Топспорт.бг. Опитният централен бранител е със скъсан мускул и ще се възстановява около месец.
Със сигурност Петков е аут от сметките на Стевица Кузмановски за шампионатните срещи с Берое и Локо (Пд), но не е изключено да е на линия за гостуването на Черно море на "Тича", което е на 15 март.
При отсъствието на Йордан Петков, Кузмановски ще избира за партньор на Мартин Кавдански в центъра на отбраната между Борислав Павлов и Георги Самокишев. оследният бе привлечен от Локо (Пд) и очаква официален дебют за "белите".
След думите на Стевица да не очакваме много от този "нов" отбор и сега контузията на Данчо Петков да ви кажа мачът с тия "Биройци" ще е много тегав....некви певци са поканили, не знам си какво - за кой ли път сценария ми е до болка познат!!...
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Фев 20, 2008 10:11 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Трябва да се има впредвид че и Симонович е наказан за този мач.Но пабедата е повече от задължителна.
|
Сря Фев 20, 2008 10:26 am |
|
 |
|