Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 18, 2025 8:25 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Следваща
 Подготовка, контроли - 2008г. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: ????????????
White_Man_Pld написа:
sandokan написа:
смятам че Елтон пак ще си е резерва,
а Ортега и Мaлинди титуляри.

Тоя Малинди е нов играч за Славия не знам с Елтон няма ли да е по - добре като се знае, че се е доказал вече във отбора, а и е наш стар познайник. Или може би Стевица Кузмановски ще иска да експерементира с него срещу скалъпения отбор на Берое в Стара Загора. Само да не стане там срещу Берое-то от играчка плачка. А този Орлинов да разбирам ли при това положение, че ще е отзад като атакуващ халф?

и Орлинов ще е на пейката.
не вярвам Стевица да предположи него
пред Саша.. :wink:

Съб Фев 09, 2008 8:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Зависи какво кажат звездите и Мартин Захариев ... ;)

САМО СЛАВИЯ!

Съб Фев 09, 2008 9:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Малинди ще го видим, засега съм 50 на 50 за привличането му в състава, ще видим как ще се представи, на живо не съм го гледал все още и не мога да коментирам качествата му.

Съб Фев 09, 2008 11:01 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Днес е тлябвало да има мач на резервите срещу Осиек някой да има някакво инфо?

Нед Фев 10, 2008 6:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия пада от хървати след гол от явна засада

Златковски с греда при загубата с 0:1 от Осиек, Орлинов се завърна
Славия загуби с 0:1 от хърватския Осиек в третата си контрола от лагера в Анталия, информираха за Топспорт.бг от щаба на най-стария столичен клуб. В проверката треньорът Стевица Кузмановски е заложил на голяма част от резервите си, които не взеха участие в срещата с черногорския Зета (Голубовци) в събота, която завърши 1:1.

Срещу Осиек на "белите" им е липсвал шанс в завършващата фаза, като до почивката българите са пропуснали две чисти голови положения. През втората част новото попълнение Зоран Златковски е бил близо до попадение, след като е отправил силен шут от границата на наказателното поле, но топката се е отбила в гредата. В 70-ата минута играчите на Осиек са се добрали до попадение, което странно защо е било зачетено, въпреки че играча на Осиек е бил в явна засада.

Веднага след зачитането на гола от щаба на Славия начело с Венци Стефанов бурно протестираха, но реферите не промениха първоначалното си решение, а преднината на Осиек остана непроменена до края.

Добрата новина от щаба на Славия е, че в игра се завърна Орлин Орлинов. Младокът бе известно време извън терените, след като на едно от заниманията в Правец му бе счупен носа от съотборник. Срещу Осиек Орлинов е играл с шина на носа.

Следващата контрола на Славия е на 13 февруари срещу словашкия шампион Жилина.

Съставът на Славия: Симеонов, Вл. Иванов, Павлов, Самокишев, Дреновички, Анев, Новкович, Гал. Иванов, Орлинов, Ил. Илиев, Златковски

Пон Фев 11, 2008 7:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
За мен тове е титулярния състав.

Пон Фев 11, 2008 8:38 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Симеонов,Боби Павлов,Дреновички,Самокишев и Галин Иванов по никакъв начин не могат да се нарекат титуляри.

Пон Фев 11, 2008 8:44 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Без повече нови в Славия, резервите губят от Осиек

Нападателят Орлин Орлинов е оставил добри впечатления във вчерашната контрола на втория отбор на белите срещу хърватския Осиек, загубен с 0:1.

Роденият в ловешкото село Галата играч счупи носа си преди близо две седмици и оттогава досега не влизаше в игра. Срещу Осиек треньорът на Славия Стевица Кузмановски пусна само млади състезатели и резерви, а Орлинов игра на добро ниво въпреки шината, която му постави д-р Любен Ангелов.

"Няма да взимаме повече нови попълнения, това е групата, на която ще разчитаме. Имаме хора във всички линии, а с влизането на Дениран Ортега, и конкуренцията в атаката ще се засили", коментира наставникът на Славия.

Зоран Златковски е пропуснал най-чистото положение за Славия, като в началото на второто полувреме негов удар се отбил в горната греда. 20 минути преди края пък хърватите стигнали до единственото попадение в мача, дело на Прийч след пас на бившата звезда на Хайдук (Сплит) Игор Лончаревич.

Състав на Славия: Марио Кирев, Владимир Иванов, Георги Самокишев, Борислав Павлов, Атанас Дреновички, Галин Иванов, Сърджан Новкович, Зоран Златковски, Илия Илиев, Орлин Орлинов, Радослав Анев (второ полувреме: Димитър Симеонов, Симеон Мечев, Димитър Петков).

Пон Фев 11, 2008 5:01 pm
Профил WWW
Познат
Аватар

Мнение 
Грешиш saract-точно това е титулярния състав-Симеонов, Дреновички, Самокишев.

``Златковски с греда при загубата с 0:1 от Осиек, Орлинов се завърна Славия загуби с 0:1 от хърватския Осиек в третата си контрола от лагера в Анталия``
Спечелих!!! Мога да ви кажа че спечелих чиста десетачка-10 000лв за мача с хърватите!!!!!! И Мартин Захариев позна послушах го той ми го каза-0:1 каза !!! 0:1!!!!!!!!Аааааааа много много много съм щастлив !!! Братя пожелавам ви и на вас победи във всички поприща.Тука във Франция е малко студено точно сега обаче аз така или иначе съм студент последна година-ще си платя ще си запиша другия семестър сега от Март който почва а с останалите пари ще взема една хубава спортна количка дето отдавна съм я набелязал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ААААаа ОБИЧАМ го тоя Мартин Захариев обичам ви и вас братя и ви желая много здраве щастие и любов любов любов защото скоро е СВ.Валентин-празника на влюбените!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Честито на всички които ще го празнуват аз лично ще го изкарам на патерица и ще го празнувам на 17ти!
Но най-много от всичко обичам СЛАВИЯ-нашия отбор той е велик велик велик!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А също и нашата страна.
Да живее България!!!!

Пон Фев 11, 2008 6:33 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Следваща