Подготовка, контроли - 2008г.
Автор |
Съобщение |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
slavia_forever_club написа: Грешиш saract-точно това е титулярния състав-Симеонов, Дреновички, Самокишев.
``Златковски с греда при загубата с 0:1 от Осиек, Орлинов се завърна Славия загуби с 0:1 от хърватския Осиек в третата си контрола от лагера в Анталия`` Спечелих!!! Мога да ви кажа че спечелих чиста десетачка-10 000лв за мача с хърватите!!!!!! И Мартин Захариев позна послушах го той ми го каза-0:1 каза !!! 0:1!!!!!!!!Аааааааа много много много съм щастлив !!! Братя пожелавам ви и на вас победи във всички поприща.Тука във Франция е малко студено точно сега обаче аз така или иначе съм студент последна година-ще си платя ще си запиша другия семестър сега от Март който почва а с останалите пари ще взема една хубава спортна количка дето отдавна съм я набелязал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ААААаа ОБИЧАМ го тоя Мартин Захариев обичам ви и вас братя и ви желая много здраве щастие и любов любов любов защото скоро е СВ.Валентин-празника на влюбените!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Честито на всички които ще го празнуват аз лично ще го изкарам на патерица и ще го празнувам на 17ти! Но най-много от всичко обичам СЛАВИЯ-нашия отбор той е велик велик велик!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А също и нашата страна. Да живее България!!!!
няма ли качествена дрога за теб бе,лепилар.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пон Фев 11, 2008 6:56 pm |
|
 |
slavia_forever_club
Познат
Регистриран на: Пон Дек 10, 2007 4:53 pm Мнения: 41 Местоположение: France,Lione
|
Saract ми даде една добра и доста хубава идея-понеже все пак отбора на Славия до голяма степен ми помогна за тази печалба той предложи да взема нещо на фен-клуба.Например едно ново знаме или някакъв хубав лозунг да направим! И да ви кажа намирам предложението за много добро-ако има истински фенове които обичат отбора-давайте предложения,сега е момента!!! Аз съм навит да отделя някакви пари за целта и за всички вас!! 
_________________ Forever Slavia 1913
|
Пон Фев 11, 2008 8:03 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
Ако закъсаме за дефанзивен да се обадят ще помагам. 
_________________ N 1
|
Пон Фев 11, 2008 8:45 pm |
|
 |
Paranoid
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Окт 18, 2004 12:27 pm Мнения: 314 Местоположение: София
|
 Славия-Жилина 0:3
Получаваме тройка от Жилина!(според Гонг).....При първия по-силен отбор май се жидя що за стока сме?
|
Сря Фев 13, 2008 6:36 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Стевица Кузмановски: Допуснахме елементарни грешки
Сърбинът доволен, че се е получил "здрав мач"
Треньорът на Славия Стевица Кузмановски направи кратък коментар след класическата загуба на "белите" от словашкия Жилина.
"Нормално е да не съм доволен след такава загуба. Допуснахме елементарни грешки отзад, а в нападение не успяхме да реализираме създадените положения", заяви сръбският специалист.
"Въпреки неубедителното ни представяне, смея да твърдя, че стана здрав мач. Жилина игра много силно, а аз дадох шанс за изява на почти всички налични футболисти", добави Кузмановски.
В петък Славия излиза срещу украинския Волин, а в неделя ще изиграе последната си проверка в Турция срещу сръбския ОФК Београд. Ден по-късно отборът се прибира в България
|
Сря Фев 13, 2008 7:44 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Славия загуби с 0:3 от словашкия Жилина в контрола играна в Анталия. Словаците вкараха гол още в 3-а минута, после имаха превес и успяха още два пъти да пратят топката в мрежата на Данчо Господинов. От Славия пропуснаха удобни голови положения Мартин Керчев - два пъти, и Саша Симонович. Той можеше да изравни 1:1 още в осмата минута.
Славия: Господинов, Дяков, Петков, Белошевич, Кавдански, Керчев, Симонович, Коприваров, Златковски, Н. Петров, Елтон де Суоза.
През второто полувреме играха още Орлинов, Малинди, Илиев, Новкович, Галин Иванов, Радослав Анев.
Последната контрола на отбора в Анталия е насрочена за неделя - 17 февруари, от 16.00 срещу ОФК(Белград).
www.pfcslavia.com
Сря Фев 13, 2008 7:46 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Stevica
Stevica :Stana zdrav ma4,alo 3 parcal otnasjach kakvo mu e zdravoto be seltik?
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Чет Фев 14, 2008 1:52 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
|
Чет Фев 14, 2008 6:30 am |
|
 |
saxoneca
Напреднал
|
еми може да се каже, че резултатите в контролите са трагични.даноотбора да се преобрази, че лошо ни се пише.
|
Чет Фев 14, 2008 7:52 am |
|
 |
|