Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 21, 2025 6:40 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 24  Следваща
 Подготовка, контроли - 2008г. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Реално всичке са резерви, 2-3 бъдещи титуляри и един Илия Илиев, който не винаги почваше титуляр. Марио Кирев е направил 2 от головете, все пак млад е, няма почти никакъв опит, вярно че не сме играли срещу кой знае какъв отбор, но все пак. В този състав аз виждам повече футболисти, които са били или при нас резерви или в предишните си отбори. Трябва им малко тренинг, малко сработване, повечето са нови при нас.
Нека не правим трагедии от тези контроли. Това незнам за кой хиляден път го обсъждаме, но нека дойдат официалните мачове и тогава да съдиме зле ли сме, не сме ли!!!

Съб Фев 16, 2008 6:37 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Днес играем с ОФК "Београд". Много ми се иска да завършим с победа този злополучен лагер в Анталия.

Нед Фев 17, 2008 11:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
saract написа:
Днес играем с ОФК "Београд". Много ми се иска да завършим с победа този злополучен лагер в Анталия.
На всички ни се иска ... но .... :roll:

САМО СЛАВИЯ!

Нед Фев 17, 2008 1:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия - ОФК (Белград) 1:0 (полувреме)
Славия поведе с 1:0 срещу сръбския ОФК (Белград) с гол на Илия Илиев в 38-та минута. Това е последната контрола на белите от лагера в Анталия. Отборът се завръща в понеделник преди обяд с редовен полет от Истанбул до София.

Славия започна в състав: Господинов, Дяков, заменен поради контузия от Владимир Иванов, Кавдански, Самокишев, Белошевич, Керчев, Н. Петров, Илиев, Коприваров, Малинди, Златковски.

Нед Фев 17, 2008 7:23 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Славия завърши 1:1 със сръбския ОФК (Белград). С гол на Илия Илиев в 38-та минута белите поведоха, но през второто полувреме чрез Йосич противниците изравниха в 70-а минута. Това бе последната контрола на белите от лагера в Анталия. Отборът се завръща в понеделник преди обяд с редовен полет от Истанбул до София.

Славия започна в състав: Господинов, Дяков, заменен поради контузия от Владимир Иванов, Кавдански, Самокишев, Белошевич, Керчев, Н. Петров, Илиев, Коприваров, Малинди, Златковски. През втората част в игра влязоха Новкович, Галин Иванов, Орлинов, Симонович, Анев.

Контузен е капитанът на отбора Йордан Петков, а по време на мача поради контудия бе сменен защитникът Богомил Дяков.

Нед Фев 17, 2008 8:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
мммммммммм нааааааааааа това не е добре ,бахти контузиите

Пон Фев 18, 2008 2:30 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
"Белите" се подсилиха с осем нови, албанец подписва до дни
Почти едно денонощие почивка получиха футболистите на Славия след завръщането на отбора от втория подготвителен лагер в Турция днес, информира БТА. След близо 3 часа закъснение "белите" пристигнаха в София малко преди обяд, а следващата им тренировка беше насрочена за утре в 16,00 часа. Лошото време и обилния снеговалеж стана причина за закъснението.

Следващата проверка на отбора ще бъде и последна преди подновяването на шампионата. Тя ще бъде в събота, 23-и февруари, срещу втородивизионния Чавдар (Етр). Все още обаче не е ясно дали срещата ще бъде на официалния терен или на изкуственото игрище, като това зависи от времето.

"На практика подготвяме нов отбор за пролетта, тъй като новите засега са 8, а вероятно ще станат 9. Затова искам да призова за търпение, тези момчета не могат изведнъж да се наложат. Все още имам претенции към играта им, въпреки че всички са футболисти с качества", коментира пък пред журналисти на Летище "София наставникът на белите Стевица Кузмановски.

Славия се подсили с трима играчи на Локо (Пд) Радослав Анев, Зоран Златковски и Георги Самокишев, младите таланти Атанас Дреновички (Пирин ГД), Галин Иванов и Симеон Мечев (и двамата от Берое), сърбите Зоран Белошевич и Сърджан Новкович, както и Милан Коприваров от "Левски".

Очаква се до дни договор за три години и половина да подпише и албанският нападател Енцо Малинди, който е собственост на Партизани (Тирана). Преди няколко дни президентът на Славия Венцислав Стефанов заяви, че е постигната договореност за Малинди и трансферът ще бъде финализиран.

Най-добрият нападател на първенството Здравко Лазаров, както и защитниците Петър Кюмюрджиев и Георги Мечечиев бяха продадени, до дни македонецът Славчо Георгиевски ще подпише с китайски отбор, а двама от младите футболисти са преотстъпени. Димитър Воденичаров ще играе в "Спартак" (Вн), а Мартин Христов - във Видима-Раковски.

Пон Фев 18, 2008 3:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Стевица: Призовавам феновете на Славия за търпение

Треньорът на Славия Стевица Кузмановски изрази задоволството си от подготовката на отбора в Анталия, но призова за търпение "белите" фенове.

"Доволен съм от подготовката, но ми трябва още време за сработка на отбора. На практика подготвяме нов състав за пролетта, затова искам да призова за търпение феновете на Славия".

"Новите момчета не могат изведнъж да се наложат. Все още имам претенции към играта им, въпреки че всички са футболисти с качества", коментира пък пред журналисти на Летище "София" Стевица Кузмановски.

Последната проверка на отбора ще бъде в събота, 23-и февруари, срещу втородивизионния Чавдар Етрополе.

Пон Фев 18, 2008 5:52 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Дано Стевица и аз да разбираме едно и също под думата "търпение". Ще бъда много търпелив към играта, но не и към резултатите, а търпението ми ще се изчерпи в момента, в който изпуснем шанса за класиране в евротурнирите. Дано не се стига до там, но и сроковете за интертото станаха ясни. Ако пак не хванем влака за ЕКТ, задължително трябва да участваме там. Дали ще ни дънят в Анталия в турнирен мач или в контроли, меко казано е все тая.

Пон Фев 18, 2008 7:29 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
То, не че има тооолкова много време да се налагат, но ще видим! Все пак 'търпение' ни е второто име - колкото време търпим едно и също... :D Аз му вярвам, дано не ме опровергаят :roll:

Пон Фев 18, 2008 7:55 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 24  Следваща