Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Честито на всички фенове на Тотнъм / казвам го с пълното съсзнание че съм фен на Арсенал/.Челси не заслужаваха да спечелят тази купа / както и миналата година де/ най-малкото заради безкрайно отегчителното си отношение към този мач/ и пренебрежително също/.Винаги съм симпатизирал на отбори които които влагат емоция и желание в играта.
П.П. Джордас има пълното право да изпие поне един "Туборг" повече тази вечер.Това е една наистина изстрадана купа.
|
Нед Фев 24, 2008 7:58 pm |
|
|
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Ами заслужено Тотнъм победи.Бяха по-мотивирани и постигнаха това, за което бяха излезнали на терена.Честито на феновете им и най-вече на Бербо
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Нед Фев 24, 2008 8:10 pm |
|
|
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Chelsea написа: Ами заслужено Тотнъм победи.Бяха по-мотивирани и постигнаха това, за което бяха излезнали на терена.Честито на феновете им и най-вече на Бербо Евала Много точно казано , макар да си фен на противниковия отбор. Няма какво да се добави според мен !
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Фев 24, 2008 8:17 pm |
|
|
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Супер! В момента Тотнъм имаха нужда от тази купа и този успех може да им донесе повече увереност и спокойствие в бъдеще.
Поздравления и за треньора Хуанде Рамос за успехите, които носи на Тотнъм.
|
Нед Фев 24, 2008 9:16 pm |
|
|
itso
Орден "Стара Славия"
|
Честито на всички фенове на шпорите! Ах, колко аналогии има между Тотнъм и Славия...
|
Нед Фев 24, 2008 10:20 pm |
|
|
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4123 Местоположение: София
|
сега гледам, че Тотнъм са взели тенекиената купа, ха-ха-ха ..... радвам им се, защото бях за тях, Челси го издуааа, а в същото време Тотнъм са ми жалки, как се радват толкова много на такова безлично нещо ......
браво на Тотнъм, нека се радват на тенекиената купа, ще са едни от последните и носители, скоро време този турнир ще изчезне .....
Пон Фев 25, 2008 1:03 am |
|
|
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
SaKrAnTo 1913 написа: сега гледам, че Тотнъм са взели тенекиената купа, ха-ха-ха ..... радвам им се, защото бях за тях, Челси го издуааа, а в същото време Тотнъм са ми жалки, как се радват толкова много на такова безлично нещо ......
браво на Тотнъм, нека се радват на тенекиената купа, ще са едни от последните и носители, скоро време този турнир ще изчезне .....
Капитанът на Челси Джон Тери предупреди съотборниците си да не позволяват загубата на финала на Карлинг Къп от Тотнъм да помрачи остатъка от сезона и да попречи на „сините” да постигнат целите си.
„Някои хора казват, че Карлинг Къп не означавало нищо кой знае какво. Опитайте се да обясните това на момчетата в съблекалнята. Веднага можете да познаете по лицата им, какво точно означава загубата вчера”, започна капитанът от „Стамфорд Бридж”.
|
Пон Фев 25, 2008 11:12 pm |
|
|
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13058 Местоположение: SOFIA
|
Купата си е купа и носи квота за УЕФА. Важността й е вън от съмнение.
|
Вто Фев 26, 2008 12:13 am |
|
|
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4123 Местоположение: София
|
Значението и е никакво, стойността - никаква, наградата - квота за Уефа, и възможността да пипнеш тревата на Уембли, нищо друго, жалка картинка беше това в неделя ....
Вто Фев 26, 2008 12:41 am |
|
|
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13058 Местоположение: SOFIA
|
SaKrAnTo 1913 написа: Значението и е никакво, стойността - никаква, наградата - квота за Уефа, и възможността да пипнеш тревата на Уембли, нищо друго, жалка картинка беше това в неделя ....
Това може да бъде казано и за ФА Къп.
|
Вто Фев 26, 2008 12:49 am |
|
|
|