Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 5:47 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 247 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Следваща
 Берое - СЛАВИЯ ( 01.03.2008г.) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Lele
Lele teja ako ne gi bieme neznam kade sme tragnali

Сря Фев 20, 2008 10:44 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
айде, втасахме я, сега и Данчо е аут, бахти шибаната работа, и то за първите три мача, оффф ...... :(

Сря Фев 20, 2008 11:50 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е, да, не е много приятно, но все пак не е като да няма кой да го замести :roll: Резервните бранители са Фугата, Боби Павлов и Самокишев, май ... първите двама биха свършили добра работа, въпреки че не играят в центъра на отбраната, но може да има размени.

Сря Фев 20, 2008 2:45 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
trqbvashe da gi izvadqt mama im zelena da eba , a sega s takyv osakyten systav i bez seriozni transferi tazi zima , napravo sme zagubeni !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Фев 22, 2008 9:03 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
Аз като един реалист смятам,че максимумът от този мач е ТОЧКА . Просто като се замисля с колко желание ще играят Берое,ще има яко публика,която ще ги подкрепя,те ще искат да се докажат. Нашите - не знам. Мисля си,че макс точка...дано не съм прав!

Нед Фев 24, 2008 10:11 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение Napred
Chte gi smachkame,ot teja li ni e strah?v4era se sabraha kuco i kioravo

Нед Фев 24, 2008 11:19 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
пффффф точка,бегай бе реалист.... ше ги убием,по-хубаво ми е така да мисля,отколкото,че ще паднем или точка,ай сиктир от негативи и отрицателни емоции!

Нед Фев 24, 2008 12:14 pm
Профил ICQ
Току що регистриран
Аватар

Мнение 
SaKrAnTo 1913 написа:
айде, втасахме я, сега и Данчо е аут, бахти шибаната работа, и то за първите три мача, оффф ...... :(

Дам, доста неприятно. Кофти е, щото Данчо е основна фигура отзад. Три мача ... Дори мисля малко повечко, докато намери ритъма. Но не мисля, че ще имаме проблем с централната двойка ... Самокишев ми харесва като играч, но да видим.
Прогнозата за мача ми е 0:2

Нед Фев 24, 2008 7:27 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ПРЕДИ СТАРТА

Белите имат база и продават успешно, време е и да поиграят в Европа

Славия бе радост за окото през есента. Настана време и измъченият запалянко на Овча купел да се порадва на красиви изпълнения и резултатна игра, да не трепери до края, а да се пита с колко ще победи неговият отбор. Цифрите го доказват - белите завършиха есента с 24 отбелязани гола. Толкова има и лидерът ЦСКА, повече - само Локо (Сф), "Левски" и Литекс.
Но това беше през есента. Пролетта се очертава далеч по-трудна. Първо, защото белите имат тежки гостувания на ЦСКА, "Левски" и Литекс. Но по-лошото е друго - Здравко Лазаров вече го няма. Той водеше отбора, той създаваше красивите изпъления. Сега с тази задача трябва да се нагърби някой друг. Големият въпрос обаче е кой ще е той. Контролите през зимата показаха, че белите не са намерили новия си голмайстор. Това е факт, който създава сериозни главоболия на треньора Стевица Кузмановски. Македонецът е реалист и не се изхвърля с празни приказки подобно на някои колеги от други столични отбори. Напротив - Кузмановски съвсем трезво и чистосърдечно призна, че му липсват нападатели и не може да обещае класиране в евротурнирите. А точно това е, което искат феновете. Апетитът идва с ядането, а есенните мачове доста изостриха апетита им. Ако не за друго, то може да се говори и за известна степен реваншизъм. Славия не е участвала в евротурнирите от шампионския си сезон - 1996/97 г. За сметка на това големият съперник Локомотив (Сф) вече записа два поредни сезона в турнира за Купата на УЕФА, задава се и трети. Има и трета гледна точка. Славия единствен от софийските отбори няма никакви проблеми с базата. Белите изградиха терени мечта, успешно създават и продават футболисти в Западна Европа. Крайно време е да помислят и за нещо повече от просто добро представяне в първенството.
Феновете на Овча купел обаче се опасяват, че може да се повтори познатата от последните години схема. Белите са все много близо до Европа и все малко не им стига.
Тази зима на Овча купел бяха много активни на трансферния пазар. Нетипично за клуба, Славия подписа с 10 нови играчи и се раздели с 6. Въпреки това проблемите са налице. Контузени са двама основни играчи - капитът Йордан Петков и голаджията Дениран Ортега. Новото попълнение Милан Коприваров още има да наваксва формата, загубена през последната половин година, когато тренира с юношите на "Левски". Зоран Златковски е добра инвестиция за бъдещето, но все още не може да изнесе основната тежест на гърба си. Обещаващи са сърбите Зоран Белошевич и Сърджан Новкович, както и младите Галин Иванов и Симеон Мечев, дошли от Берое.

Нови

Милан Коприваров ("Левски"), Георги Самокишев, Радослав Анев и Зоран Златковски (Локомотив Пд), Зоран Белошевич (Модрича, Босна и Херцаговина), Атанас Дреновички (Пирин ГД), Сърджан Новкович (Напредак, Сърбия), Димитър Петков (Миньор Пк), Галин Иванов и Симеон Мечев (Берое)

Напуснали

Здравко Лазаров (Шинник, Русия), Георги Мечечиев и Петър Кюмюрджиев (Локомотив Пд), Димитър Воденичаров ("Спартак" Вн), Мартин Христов (Видима), Славчо Георгиевски (Жеянг, Китай)

Контролите

Славия - Сеул (Корея) 1:1
Славия - Зета (Ч. гора) 1:1
Славия - Осиек(Хр.) 0:1
Славия - Жилина (Сл.) 0:3
Славия - ОФК Београд (Сърбия) 1:1
Славия - Чавдар (Етр) 0:1
Славия - Чавдар (Етр) 4:1
Славия - Локомотив (Мз) 1:0
Славия - Спортист (Своге) 1:1

Общо 9 2 4 3 9:10

Чет Фев 28, 2008 1:05 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 247 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Следваща