Хроники на един шизофреник
Автор |
Съобщение |
ORTEGATA
Пристрастен
|
slavia_forever_club написа:
Потърси бърза и спешна медицинска помощ,въпреки,че едва ли има психиатър,психотерапевт или психоаналитик,който да се нагърби с отговорната и свръх тежка задача да се опита да те излекува от твоето неуравнесено и прогресивно психично разстройство!Такива хора като теб намират идеалното място тук в такива форуми,чатове или други подобни в интернет да се докажат тъй-като са толкова слаби,че нямат доблест да говорят с хората очи в очи,и да се борят сами в живота.Имено за това ти казах,че си аутсайдер,но сега разбрах,че греша-всъщност ти си аутсайдера на аусайдерите!Пич искрено те съжалявам.Дано се оправиш някога  (едва ли но все пак...)
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Чет Фев 28, 2008 10:03 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 Re: ????????????
White_Man_Pld написа: White_Man_Pld написа: BlackWind написа: цивилизован паркинг няма, но пътя стига точно до гостуващия сектор където пък има предостатъчно място да се паркира на една поляна, ако не се лъжа Мерси много ще видя какво ще мога да направя по въпроса. Виж какво според теб как е по - добре да хвана влака или с колата да идвам? Не, че нещо ама ме е страх да не вземат онея говеда да я изпотрошат!
не се притеснявай, там винаги има полиция. не един път сме ходили с коли там и не е имало проблеми. плюс това няма да си единствения с кола, от софия ще има още 3-4 минимум. ако мислиш, че ще ти е по удобно може да си дадеш телефона на лично съобщение и да се намерим някъде по пътя.
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Фев 28, 2008 10:14 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
мисля че песничката не е подходяща за клипчето... инъче е мн готино!
Чет Фев 28, 2008 10:19 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
до модераторите на форума,моля този индивид смотан да бъде официално изтрит,баннат и всякакъв достъп да му бъде забранен до този форум.Става дума за славия-форевър-клуб.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Чет Фев 28, 2008 10:22 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
точно факта, че ще си с РВ регистрация ще те направи невидим и никой дори няма и да разбере, но ти си знаеш най добре.
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Фев 28, 2008 10:22 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Току-що slavia_forever_club изяде поредната БАН-ица. Честито да му е.
|
Чет Фев 28, 2008 10:26 pm |
|
 |
|