Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 6:02 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 247 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Следваща
 Берое - СЛАВИЯ ( 01.03.2008г.) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
СТЕВИЦА КУЗМАНОВСКИ: НЯМАМЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕРОЕ
Стевица Кузмановски

Принтирай Изпрати Старши треньорът на Славия Стевица Кузмановски заяви за Гонг, че няма детайлна информация за утрешния съперник Берое.

"Има неизвестност за нас, защото липсва информация за Берое. Те привлякоха доста опитни футболисти и ще ни бъде много трудно. Ще се опитаме обаче да спечелим мача. Ако нашият отбор играе така, както искам, съставът и играта на старозагорци нямат значение”, заяви Кузмановски.

Специалистът няма да може да разчита на контузените Йордан Петков, Емил Петров и Дениран Ортега.

„През зимната подготовка имахме проблеми с отбелязването на головете. Аз обаче разчитам на Елтон, Златковски, Орлинов и Коприваров да бележат голове. Окончателно пропадна трансфера на Енцо Малинди”, заяви Кузмановски.

Пет Фев 29, 2008 7:13 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Е драги слависти след 3 месечна суша и пауза утре ще се поднови борбата в "А" професионална футболна група!Всички ние през тези 3 месеца изразявахме свойте чувства относно това как се справя нашия отбор в контролите,какви трансфери направихме и какви не направихме,критикувахме(в това число няма да скрия,че и аз доста критикувах,защото мисля,че имаше защо),хвалехме,карахме сме един друг и т.н. и т.н.От утре обаче всички нека да забравим какво е било и да отдадем цялата си подкрепа на любимия отбор.Ясно е,че Венци ще си продължи да използва Славия за търговска агенция,чийто успеше мениджър е той,но ние сме длъжни да си покрепяма отбора какъвто и да е(и съм сигурен,че всички вие го правите,както когато бяхме на 1,така и когато бяхме недалеч от зоната на изпадащите),защото слависта е нещо много повече от "фен",той милее и живее с идеята наречена Славия.Нека тази година нашите футболисти ни доставят онази радост,която 12 години не сме изживявали,а имено класиране за евротурнири и дай Боже медали.Мисля,че е дошло времето,когато ще спрем да гледаме дузината(за съжаление за сега ходят по толкова и нека се надяваме скоро да са много повече)привърженици с наведени глави след поредния неуспех на отбора и съм сигурен,че това ще се случи пролетния полусезон,за което загатнаха игрите на отбора през есената.Уважаеми слависти това са 12 години на истинска суша и анонимност,без купи,без медали,без европейски мачове.Според мен няма хора в България,които да са зажаднели толкова за качествен футбол колкото феновете на най-стария столичен клуб.Доказателствата за това се видяха много добре в последните кръгове на есенния дял,когато всички окупирахме "Надежда" и им дадохме да се разбере,че трябва да ни уважават и не само това-всички трябва да се страхуват и да се съобразяват с нас,защото Славия е не просто един футболен клуб,Славия е институция в България дала на страната ни не само качествени футболисти,но и множество олимпийски,световни и европейски шампиони в много други спортове.Искам да кажа,че за мен най-върховия момент през есента беше мига непосредствено след победата над Локо(Сф),когато всички ние запяхме заедно песента "Идва ред на "Левски"".От кога не сме се чувствали толкова силни,че да можем да се изправим и да им кажем,че сме по добри и единственото чувство,което могат да усещат преди мач с нас е едно-СТРАХ!Нека пожелаем успех на любимците си утре!Нека това да е нашия полусезон!АЙДЕ ЛАВИНА,МАЧКАЙ!

Пет Фев 29, 2008 8:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Отиваме, мачкаме ги и се връщаме.

Пет Фев 29, 2008 9:07 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Почна се...айде дано утре БИЕМ !
Дано отидете :cry: повече хора и всички сме доволни след мача! УСПЕХ ЛАВИНА...САМО БЕЛИТЕ !

Пет Фев 29, 2008 10:33 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Черно тото

Всички букмейкъри извадиха Берое - Славия, мачът бил единица

"А" група започва пролетния дял, така както завърши есенния - със сериозен тото скандал. Всички букмейкъри, включително и родния такъв - "Еврофутбол", извадиха мача Берое - Славия от тиражите си за тозди уикенд.

Информацията на заложните къщи е, че двубоят в Стара Загора е с предизвестен победител. Домакините искали да тръгнат шеметно при новия собственик Христо Ковачки и заради това направили необходимата организация, гласят слуховете. Те достигнали и до букмейкърите, които веднага зачеркнали срещата. Интересното е, че дори и в азиатските нелегални къщи, където всичко е възможно, е било отказано на високопоставен техен клиент от България, работещ в структурите на БФС, да заложи сериозна сума на "1".
Двубоят под Аязмото се явява ключов за Берое. Победа гарантира на домакините на 90 процента оставането в елита, а освен това легитимира като истински благодетел мистериозният Ковачки. В същото време Славия едва ли ще се напъва за евротурнирите, а и не бива да се забаравя, че преди пет години точно Венци Стефанов спаси заралии от изпадане.

Пет Фев 29, 2008 11:35 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
По-смешна журналитическа драсканица не бях чел доста от отдавна!

Пет Фев 29, 2008 11:56 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
zalojete pri men :lol: :lol: :lol: edinici priemam :lol: :lol: :lol:

Съб Мар 01, 2008 12:01 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mishkar написа:
zalojete pri men :lol: :lol: :lol: edinici priemam :lol: :lol: :lol:
Напрао да ти дадем парите които мислим да заложим на ръка? :lol: :lol: :lol:

Съб Мар 01, 2008 12:04 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
По-смешна журналитическа драсканица не бях чел доста от отдавна!

абе тея слухове обикновено се оказват не само слухове :(

Съб Мар 01, 2008 1:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение ......................
Jurnalisti TERORISTI!
chto sa go izvadili ma4a chtom cht e e 1?

Съб Мар 01, 2008 1:39 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 247 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Следваща