Берое - СЛАВИЯ ( 01.03.2008г.)
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Хайде лавина победа!!!!!!!!!!!Майната им на букмейкърите.
|
Съб Мар 01, 2008 8:45 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
абе има логика, и то голяма, днес ще я видим таз работа .....
Айдеееееееееееееееееееееееее Лавииииииииииииииииииина !!!
Съб Мар 01, 2008 9:32 am |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Абе нека да видим какво ще стане.Аз викам да не бързаме да съдим никой.Мисля,че мача е изваден не заради това,а просто заради неуредиците в отбора на Берое и несигурноста около този мач дали въобще ще се състои.Мисля,че ще ги бием трудно с 1,максимум с 2 гола разлика.
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Мар 01, 2008 9:40 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Групата на Славия
--------------------------------------------------------------------------------
Вратари: Господинов, Симеонов
Защитници: Вл. Иванов, Самокишев, Кавдански, Белошевич, Дяков
Халфове: Симонович, Новкович, Н. Петров, Анев, Ил. Илиев, Коприваров, Мечев, Д. Петков
Нападатели: Орлинов, Златковски, Елтон
Контузени: Ем. Петров, Й. Петков, Ортега, Р. Рангелов
Наказани няма
Съб Мар 01, 2008 10:05 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Симонович е наказан, не виждам какво би правил в групата за мача.
|
Съб Мар 01, 2008 10:47 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
наказан е, но все пак групата е писана от БГ медия
та .... да видим кой ще играе: На вратата - Данчо, пред него Дяков, Кавдански, аматьора Самокишев и Белошевич. В средата на терена Илиев трябва да играе, като за негов парктньор освен Анев друг не виждам, крилца да са Керчев и Копи, а в нападение Елтон и Орлинчо.
Така я мисля аз, но едно е сигурно - ЗДРАВКО ще липсва, а специално в този мач, и Саша ....
Та, гледам състава, гледам широчината му докъде се простира и си казвам, че ще е истинско чудо ДА СЕ КЛАСИРАМЕ за УЕФА с този състав, смешно ми е, но ми е и адски тъжно и болезнено за станалото през зимната пауза, знаех си, мамка му, де*а Дебелака гаден, пак ни провали ...........
още днес може да се убедим в това, ако не бием юношите на Берое, които са се виждали по-често по светофарите в Ст Загора, отколкото на зелиния килим.
Е, ако не бием днес, мамка му .........................
Съб Мар 01, 2008 11:15 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Според мен вместо Орлинов (или Елтон), Кузмановски ще заложи на Зоран Златковски.
|
Съб Мар 01, 2008 11:30 am |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
SaKrAnTo 1913 написа: Черно тото
Всички букмейкъри извадиха Берое - Славия, мачът бил единица
"А" група започва пролетния дял, така както завърши есенния - със сериозен тото скандал. Всички букмейкъри, включително и родния такъв - "Еврофутбол", извадиха мача Берое - Славия от тиражите си за тозди уикенд.
Информацията на заложните къщи е, че двубоят в Стара Загора е с предизвестен победител. Домакините искали да тръгнат шеметно при новия собственик Христо Ковачки и заради това направили необходимата организация, гласят слуховете. Те достигнали и до букмейкърите, които веднага зачеркнали срещата. Интересното е, че дори и в азиатските нелегални къщи, където всичко е възможно, е било отказано на високопоставен техен клиент от България, работещ в структурите на БФС, да заложи сериозна сума на "1". Двубоят под Аязмото се явява ключов за Берое. Победа гарантира на домакините на 90 процента оставането в елита, а освен това легитимира като истински благодетел мистериозният Ковачки. В същото време Славия едва ли ще се напъва за евротурнирите, а и не бива да се забаравя, че преди пет години точно Венци Стефанов спаси заралии от изпадане.
Мача никога не е бил включван в тиражите на букмейкарите, за да бъде изваждан. Още преди три месеца bwin, bet365, спортингбет и други изкараха тиража за този кръг но без нашия мач по простата причина, че тогава буквално не се знаеше дали ще има такъв мач. Така и си остана, никoй не се престраши да го изкара този мач до края.
Иначе драскачите нека си пишат по вестниците, нали тези момченца трябва да сглобят някоя статийка, и те некои лев трябва да вземат. Не им се сурдете, те толкова си могат.
_________________ punk, cici i narkotici
|
Съб Мар 01, 2008 11:45 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Айде бели !!! Успех днес в Стара Загора !  Силно ми се иска да не вярвам на тези слухове за сигурната единица , но Славия е най-тотаджийският отбор в БГ, а и не малко мачове сме били кръводарители на кой ли не .  Дано отсега нататък да не е така ! Смешно ще е да не бием едва събраният тим на Берое , който до последно не знаеше дали въобще ще участва в първенството.
САМО СЛАВИЯ !!!
|
Съб Мар 01, 2008 11:46 am |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
dvutsvetko написа: SaKrAnTo 1913 написа: Черно тото
Всички букмейкъри извадиха Берое - Славия, мачът бил единица
"А" група започва пролетния дял, така както завърши есенния - със сериозен тото скандал. Всички букмейкъри, включително и родния такъв - "Еврофутбол", извадиха мача Берое - Славия от тиражите си за тозди уикенд.
. Мача никога не е бил включван в тиражите на букмейкарите, за да бъде изваждан. Още преди три месеца bwin, bet365, спортингбет и други изкараха тиража за този кръг но без нашия мач по простата причина, че тогава буквално не се знаеше дали ще има такъв мач. Така и си остана, никoй не се престраши да го изкара този мач до края. Иначе драскачите нека си пишат по вестниците, нали тези момченца трябва да сглобят някоя статийка, и те некои лев трябва да вземат. Не им се сурдете, те толкова си могат.
А на оптимистите, които искат да залагат на Бирое нека ходят в Betfair, там ще намерят единицата на 1.81 в момента.
SAMO SLAVIA !!
_________________ punk, cici i narkotici
|
Съб Мар 01, 2008 11:51 am |
|
 |
|