Берое - СЛАВИЯ ( 01.03.2008г.)
Автор |
Съобщение |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
ORTEGATA написа: staev10 написа: не бързаите да обвинявате стевица,за мен общо взето кои знае какви грешки със състава няма..единствено златковски ми е напулно неизвестен като вазможности и незнам можеше и някои друг да пусне.. керчев резерва учуди ме но може би не е лошо малко за психиката му орлин не го пуска а с влизането на копи какво очаква да промени..на тоя само името му играе досега... засега обаче призовавам да няма краини мнения от типа да си ходи..даите малко кредит на доверие,това е за първи пут от доста време насам кадето мога да кажа с чиста съвест че трениора не ни е виновен..особено при ситуация в която сме с толкова уяден състав.. несериозно е да говорим кузмановски да си ходи..помислете си все пак че в момента имаше доста проблеми а и освен това играем без грубнака на отбора лазаров,петков и симонович..самокишев момчето не е играло цяла есен и все пак равен:))))току що вкарахме ето и да знаете сега се почва и не бъдете толкова скептични...в тази ситуация,като видях и състава на берое..приятно впечатление ми направиха събрали са стабилен състав..не са излезли с иунушки..а коцето не го подценяваите тои си е все още класа аиде и горе главите Абе що не земеш да се скриеш бе?Докато има слависти с такова мислене никой няма да ни уважава?Ебати тъпото изказване,ще се радвам аз на равен с некакви юноши и дядо Видолов.Просто се скрий!
приятел я се успокои малко..с някакви директни обиди кум мен и селски начин на изразяване не мисля че ще постигнеш нещо повече от един безмислен спор за това кои какув е..
никои не се радва на резултат 2:2,но погледни как тръгна мача..2 гола от съблекалнята..да не е момент вкоито трябва да се тупаш по гърдите че си силен отбор за 3ката но трябва да излезнеш от тази ситуация..и момчетата показаха характерза да стигнат до 2:2..не се радвам на 1та точка,ами гледам стечението на обстоятелствата и преценявам че след 2 гола пасив на чужд терен е добре да измъкне6 точка.
да отбора им е по-слаб от нас,както 2та гола в началото за мен бяха напълно необясними и неочаквани..според мен този мач като цяло ще ни седи като обица на ухото,за по нататък за да знаят тези които излизат на терена че слаб отбор няма има неправилна нагласа за даден мач..което ми прави впечатление е че сме беззъби и не сыдаваме положения,проблема от подготовката си проличава и тук..сега спешно трябва да търсим нападател или тия които имаме да се стягат..
засега се вижда че защитата ни няма синхрон,и колко сме зависими от дияков и петков отзад..
на самокиша му трябва време все пак мисля че момчето е стабилно и му трябва игрова практика..
|
Съб Мар 01, 2008 6:55 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
staev10 написа: ORTEGATA написа: staev10 написа: не бързаите да обвинявате стевица,за мен общо взето кои знае какви грешки със състава няма..единствено златковски ми е напулно неизвестен като вазможности и незнам можеше и някои друг да пусне.. керчев резерва учуди ме но може би не е лошо малко за психиката му орлин не го пуска а с влизането на копи какво очаква да промени..на тоя само името му играе досега... засега обаче призовавам да няма краини мнения от типа да си ходи..даите малко кредит на доверие,това е за първи пут от доста време насам кадето мога да кажа с чиста съвест че трениора не ни е виновен..особено при ситуация в която сме с толкова уяден състав.. несериозно е да говорим кузмановски да си ходи..помислете си все пак че в момента имаше доста проблеми а и освен това играем без грубнака на отбора лазаров,петков и симонович..самокишев момчето не е играло цяла есен и все пак равен:))))току що вкарахме ето и да знаете сега се почва и не бъдете толкова скептични...в тази ситуация,като видях и състава на берое..приятно впечатление ми направиха събрали са стабилен състав..не са излезли с иунушки..а коцето не го подценяваите тои си е все още класа аиде и горе главите Абе що не земеш да се скриеш бе?Докато има слависти с такова мислене никой няма да ни уважава?Ебати тъпото изказване,ще се радвам аз на равен с некакви юноши и дядо Видолов.Просто се скрий! приятел я се успокои малко..с някакви директни обиди кум мен и селски начин на изразяване не мисля че ще постигнеш нещо повече от един безмислен спор за това кои какув е.. никои не се радва на резултат 2:2,но погледни как тръгна мача..2 гола от съблекалнята..да не е момент вкоито трябва да се тупаш по гърдите че си силен отбор за 3ката но трябва да излезнеш от тази ситуация..и момчетата показаха характерза да стигнат до 2:2..не се радвам на 1та точка,ами гледам стечението на обстоятелствата и преценявам че след 2 гола пасив на чужд терен е добре да измъкне6 точка. да отбора им е по-слаб от нас,както 2та гола в началото за мен бяха напълно необясними и неочаквани..според мен този мач като цяло ще ни седи като обица на ухото,за по нататък за да знаят тези които излизат на терена че слаб отбор няма има неправилна нагласа за даден мач..което ми прави впечатление е че сме беззъби и не сыдаваме положения,проблема от подготовката си проличава и тук..сега спешно трябва да търсим нападател или тия които имаме да се стягат.. засега се вижда че защитата ни няма синхрон,и колко сме зависими от дияков и петков отзад.. на самокиша му трябва време все пак мисля че момчето е стабилно и му трябва игрова практика..
Значи никъде в написаното от мен няма конкретна обида,а по скоро скоро укор,който явно ти намираш за селски!Казваш да вида как тръгнал ,мача и че видиш 2-2 е било някакъв вид героизъм.Аз искам да ти кажа,че изобщо не трябва да се допуска да се стига до такива ситуации и за това съм ядосан.А пък ти си мисли каквото искаш.Това си е твое право!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Мар 01, 2008 7:04 pm |
|
 |
The Untouchable
Познат
|
Тежък мач. Дано да подобриме играта си. Баща ми е бил на срещата и ми каза, че първото полувреме нашите са били изключително пасивни, а защитата все едно се е запознала в съблекалнята.
_________________ After the fire comes the rain
After the pleasure there\'s pain
|
Съб Мар 01, 2008 7:32 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
toku shto gledah reportaja po tv-to.Iliukata goliam gol, Kopi gi zakova. Haresa mi kak sled vtoria gol trugnahme da vzimame topkata i da gonim treti gol 
_________________ punk, cici i narkotici
|
Съб Мар 01, 2008 7:55 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
A аз чух някъде ,че Копи е сус счупен нос  Ако е вярно, това ще е много зле, и без това си имаме достатъчно проблеми ...
|
Съб Мар 01, 2008 8:02 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
i az tova go chuh, goliama drama sreshtu toba Biroe, goliama chudo. ne go vzimaite vutreshno, uspokoite strastite. vajnoto e drugata sedmitsa da sme na stadiona i da machkame buferi 
|
Съб Мар 01, 2008 8:04 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Аз пък съм доволен! Заличихме пасив от 2 гола и то в продължението, това си е успех. По дарик казаха, че е имало 9 000 на стадиона, наш'те момчета дето са били там да кажат дали е било лесно или трудно. Яд ме беше на хикса с говедата, щото все едно не искаха да бият, ама сега....знам ли? Пък и не сме Реал Мадрид все пак.
|
Съб Мар 01, 2008 8:25 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Кузмановски: Допуснахме детински грешки
Липсват ни Лазаров и Георгиевски, каза наставникът на Славия
Треньорът на Славия Стевица Кузмановски заяви, че грешките, които неговите футболисти са допуснали в защита са били детински. Днес "белите" завършиха 2:2 с Берое под Аязмото, след като домакините дръпнаха с 2 гола още до 6-ата минута.
"Всеки първи мач от първенството е труден. Имахме много млади футболисти, които нямат опит, но все пак успяхме да стигнем до равенството", сподели наставникът на Славия.
"Мисля, че резултатът е заслужен. Славчо Георгиевски и Здравко Лазаров ще ни липсват определено. С тях можехме да спечелим мача. Грешките, които допуснахме в защита бяха детински", завърши Стевица Кузмановски
|
Съб Мар 01, 2008 8:41 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
ami da, poglednato ot tozi ugul si e uspeh. pak vi kazvam, gledaite trezvo na neshtata, ne sme naistina Real Madrid - za dobro ili losho ...
|
Съб Мар 01, 2008 8:56 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Нека някой от присъстващите да каже по-меродавна информация от предположенията изложени по-горе. За мен е изключително радваща тенденцията през този шампионат да се борим до край/ако изравняването не е случайност/, довела до обръщане на мача в края. Не са били много мачовете през последните 18 години, през които се заличавали дори и един гол пасив като гости. Песимистите, вземете се скрийте и спрете да хулите - не сме били в по-добро положение от 1996 г.
|
Съб Мар 01, 2008 9:06 pm |
|
 |
|