Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 18, 2025 5:39 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 Мартин Захариев 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
BOY-1913 написа:
bodzhov_zv написа:
mishkar написа:
Мартин захариев ми се върти нещо :roll: :lol:

Този потребител е "чист" :D обаче има един друг от новите, който е рисков елемент. С интерес ще го наблюдаваме :lol: Ако пак се прояви ще получи бан по IP.

Извинявай много за кой намекваш?

За един дето има няколко акаунта. Защо се интересуваш? :lol:

Нед Мар 02, 2008 9:56 pm
Профил WWW
Познат

Мнение 
bodzhov_zv написа:
BOY-1913 написа:
bodzhov_zv написа:
mishkar написа:

Този потребител е "чист" :D обаче има един друг от новите, който е рисков елемент. С интерес ще го наблюдаваме :lol: Ако пак се прояви ще получи бан по IP.

Ми питам да не говорите за мен нещо?

Нед Мар 02, 2008 10:02 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
BOY-1913 написа:
bodzhov_zv написа:
BOY-1913 написа:
bodzhov_zv написа:
mishkar написа:

Ми питам да не говорите за мен нещо?

Е тва е - има 30 нови за последните 2 дни и някаква параноя те разтресе. Защо си мислиш, че точно за теб говорим? Има ли причина? :lol:

Нед Мар 02, 2008 10:04 pm
Профил WWW
Познат

Мнение 
Явно има.Гузен негонен бяга :lol: :lol: :lol:

Нед Мар 02, 2008 10:38 pm
Профил
Познат

Мнение 
agent_0888 написа:
Явно има.Гузен негонен бяга :lol: :lol: :lol:

Аххххх да не си ти Slavia_Forever_Club, че тук разбрах от момчетата заради тебе колко човека са изяли бан?

Пон Мар 03, 2008 12:53 am
Профил
Познат

Мнение 
Кой да съм BOY-1913? Аз се представих кой съм вече но за тебе тук се носят някакви слухове от един user хах ха че май си някакъв white-man от Пловдив 8) :o :lol: и си имал няколко регистрирани адреса като например ей тоя и също Cee`der(който нямало да активират по обясними причини) :idea: И щяли зорко да те наблюдават така че ако обичаш избягвай да нападаш невинните, разбрах че това ти била специалността,но все пак се въздържай ако обичаш :idea:

Пон Мар 03, 2008 10:10 am
Профил
Познат

Мнение 
agent_0888 написа:
Кой да съм BOY-1913? Аз се представих кой съм вече но за тебе тук се носят някакви слухове от един user хах ха че май си някакъв white-man от Пловдив 8) :o :lol: и си имал няколко регистрирани адреса като например ей тоя и също Cee`der(който нямало да активират по обясними причини) :idea: И щяли зорко да те наблюдават така че ако обичаш избягвай да нападаш невинните, разбрах че това ти била специалността,но все пак се въздържай ако обичаш :idea:

Добре де кажи кой си понеже не можах да разбера точно? Какво сега има толкова кажи кой си дори и да си този там Slavia_Forevet_Club или White_Man или Cee'der няма никакво значение просто искам да знам нищо лично?

Пон Мар 03, 2008 3:33 pm
Профил
Познат

Мнение 
WHITE_MAN_PLD-ТОВА СИ ТИ,А ДАЛИ СЪМ SLAVIA_FOREVER ИЛИ НЕ СЪМ ТОВА СИ Е ИЗЦЯЛО МОЯ РАБОТА И АКО ОБИЧАШ ВЕЧЕ МЕ ОСТАВИ НАМИРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ОБСЪЖДАМЕ СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ ТЕМИ И ДОРИ ДА СЕ ПУКНЕШ НЯМА СА РАЗБЕРЕШ КОЙ СЪМ.ПО ВЪПРОСА ТОЛКОВА.

Пон Мар 03, 2008 4:09 pm
Профил
Познат

Мнение 
agent_0888 написа:
WHITE_MAN_PLD-ТОВА СИ ТИ,А ДАЛИ СЪМ SLAVIA_FOREVER ИЛИ НЕ СЪМ ТОВА СИ Е ИЗЦЯЛО МОЯ РАБОТА И АКО ОБИЧАШ ВЕЧЕ МЕ ОСТАВИ НАМИРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ОБСЪЖДАМЕ СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ ТЕМИ И ДОРИ ДА СЕ ПУКНЕШ НЯМА СА РАЗБЕРЕШ КОЙ СЪМ.ПО ВЪПРОСА ТОЛКОВА.

Ами човек няма никакъв проблем аз не се заяждам с теб само те попитах и не съм те хванал, за да те оставя просто исках да станеме приятели поне тук във Форума, но щом не искаш няма проблеми. Чао.

Пон Мар 03, 2008 5:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А лелеле тоя форум е завладян от хаховци :o :lol:

ШИ-ЗО-ФРЕ-НИЯ , ШИ-ЗО-ФРЕ-НИЯ!

Пон Мар 03, 2008 7:39 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща