Автор |
Съобщение |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
С две думи СЛАБ МАЧ който както иска да си го талкува 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Мар 08, 2008 8:51 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Тактически правилно изигран мач  Само бели !
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Мар 08, 2008 9:38 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Тактически какво...  Златковски...без коментар.ИМахме 3 положения и един гол.Те ония пък по-слаби и от нас.Мач с много ниско качество.Във Варна и Х ще е добре.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Съб Мар 08, 2008 10:25 pm |
|
 |
white crusader
Пристрастен
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 9:17 am Мнения: 181 Местоположение: София
|
Chelsea_69 написа: Тактически какво...  Златковски...без коментар.ИМахме 3 положения и един гол.Те ония пък по-слаби и от нас.Мач с много ниско качество.Във Варна и Х ще е добре.
Прав си да му се невиди. Единственото яко беше екшъна и трите точки. След като Ортега се върне тоя Златковски ще му се набие гъза с трески. Толкова пък нищо да не направи че направо не знам. Сега разбирам защо е бил резерва при кюстендилските майни
_________________ White club for white people
|
Съб Мар 08, 2008 10:37 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Мога да кажа само: С такава "игра" бая ядове ще береме...
Иначе добре, все пак най-важното са 3-те точки.
Съб Мар 08, 2008 11:24 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Абе сега фивър може пак да е недоволен и е прав, но мен се натам си ме влече...защото не подкрепяме отбора цял мач така както последните минути на мача с майните.....сега ясно горна, долна агитка едните по млади, другите по големи....накрая заедно беше истината и това Ясенеее Курвоооо беше култово  ....абе и така да сме си важното е, че има настроение сред феновете и определено подкрепата е на ниво....Дано само тия съдии да не ни доунищожат, щото много ни режат и то дори вече и на нашия стадион!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Мар 09, 2008 12:00 am |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Аз съм най ядосан на най неблагодарният созополски селендур комюрджиев,който до вчера беше големият славист сега симулира и изкара картони и даже има смелоста да се дърви това копеле на бившите си колеги.Виж Мечето е професионалист и уважава това което му е дал клуба.Иначе само Илията и Саша износоха мача и се видя ,че Елтон пасва повече от Златковски за момента.
|
Нед Мар 09, 2008 12:35 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: За новите в отбора : Златковски слаб; Копи се стараеше , но не му спореше ;Белошевич ми хареса, включваше се в атака често.
Наистина Белошевич е добро попадение. Показа добри качества и игра.
|
Нед Мар 09, 2008 9:41 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Много слаб мач изиграхме вчера, а с тази игра не виждам как ще задържим тази си позиция  Никаква идея в нападението ни, а в средата на терене беше хаус три пас неможахме да вържем като хората.
|
Нед Мар 09, 2008 10:03 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Първото доста скучен мач , гола на Саша великолепен , 2рото изпуснахме 3 чисти гола , така на овча купел отдавна не са ни рязали (последния такъв мач 2003та с ръката на конзо) чист червен за един доковец , след нашия червен браво на Стевица направи много добри смени и запазихме резултата  а най се изкефих на Ники Петров как накрая им наби хуя на тия кюстендилски курви ЕВАЛА НИКИ 
|
Нед Мар 09, 2008 10:17 am |
|
 |
|