Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4209 Местоположение: София
|
Е*ати капута е тоя съдия, в 7 минута, чиста дузпа на Роналдо, тази дузпа на Помпи не мога да кажа че е 100%, трябва да я изгледам по-детайлно, но ми изглежда пресилена, както и червения картон на Кушчак, к'ъв червен бе боклук, к'ви са тия критерии. Иначе направихме уникални пропуски, но това не е оправдание, нито е оправдание и за съдията, като свири така тенденциозно...
Момчетата си играха, липса на шанс пред гола, но този нещастник, боклук скапан сложи прът в машината насред ОТ, ебати гаврата. Елиминирахме Вила, Тотнъм, Арсенал, и накрая ми идва някакъв паляк, и ни реже за наш'то си отличие, де*а келемето скапано, Аткинсън не трябва да свири повече мачове, само такива ***** може да ни спрат...
ФАК ОФ, GLORY GLORY MAN UNITED !!!
Нед Мар 09, 2008 1:48 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
SaKrAnTo 1913 написа: Е*ати капута е тоя съдия, в 7 минута, чиста дузпа на Роналдо, тази дузпа на Помпи не мога да кажа че е 100%, трябва да я изгледам по-детайлно, но ми изглежда пресилена, както и червения картон на Кушчак, к'ъв червен бе боклук, к'ви са тия критерии. Иначе направихме уникални пропуски, но това не е оправдание, нито е оправдание и за съдията, като свири така тенденциозно...
Момчетата си играха, липса на шанс пред гола, но този нещастник, боклук скапан сложи прът в машината насред ОТ, ебати гаврата. Елиминирахме Вила, Тотнъм, Арсенал, и накрая ми идва някакъв паляк, и ни реже за наш'то си отличие, де*а келемето скапано, Аткинсън не трябва да свири повече мачове, само такива ***** може да ни спрат...
ФАК ОФ, GLORY GLORY MAN UNITED !!! Олеле съдията мада фака 
|
Нед Мар 09, 2008 2:22 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Мидълзбро отпадат след сензационна домакинска загуба от Кардиф.Това е вероятно най-лудият турнир за кепата в цялата и история.Със сигурност ще има отбор от долните дивизии на Уембли.А южняците от Портсмут в следващите няколкостотин години едва ли ще имат по изгоден шанс да дигнат купата.
|
Нед Мар 09, 2008 5:54 pm |
|
 |
The Untouchable
Познат
|
Имам пресантиман, че ако се класираме за Европа, ще срещнем отбора - победител в турнира за ФАК.
_________________ After the fire comes the rain
After the pleasure there\'s pain
|
Пон Мар 10, 2008 1:27 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
А, дано!
А четвъртият полуфиналист е Уест Бромич Албиън.
|
Пон Мар 10, 2008 1:34 am |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: А, дано! А четвъртият полуфиналист е Уест Бромич Албиън.
Те са ни нек'во като сателит, нали? :))
|
Пон Мар 10, 2008 12:52 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Айде, честито на Портсмът.
Купата не е била в Южна Англия от сума време насам (май за последно Саутхамптън я взеха). Честито.
|
Съб Май 17, 2008 7:44 pm |
|
 |
|