Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юни 19, 2025 3:17 pm

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Познат

Мнение 
Боже какъв талант прозира от теб-ти си бил цял поет :P

Вто Мар 04, 2008 12:19 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Стефанов: Копи каза истината за Мъри и Наско

Хаджииванов трябва да е луд, за да даде мача на ЦСКА
Президентът на Славия Венци Стефанов сподели, че халфът на белите Милан Коприваров, с думите си в никакъв случай не е нападнал Наско Сираков и Мъри Стоилов, а просто е казал истината. Както е известно бившият футболист на сините обвини спортно-техническото ръководство на "Левски" в опит за съсипване на кариерата му. Босът на белите заяви още, че собственикът на Беласица Костадин Хаджииванов трябва да е луд, за да може да легне на ЦСКА.

“Заставам зад думите на Коприваров. Не съм съгласен обаче, че Милан е нападнал Мъри и Наско. Момчето просто е казал истината за тях. Защото наистина през последната година, на „Герена“ се отнасяха към него, като неодушевен предмет. Те не са искали да му дадат един бинт, а пък какво да кажем за операцията, която е би трябвало да му се направи още преди една година. Ако в "Левски" си бяха свършили съвестно работата, сега Коприваров щеше да е готов за игра, а не тепърва да му предстои операция, която ние ще осигурим. Тази контузия е мъчила момчето цяла година, но явно на Мъри и Наско въобще не им е пукало“, заяви Стефанов.

На въпрос, възможно ли е Беласица да легна на ЦСКА, Стефанов отговори:

“Костадин Хаджииванов трябва да е луд, за да даде мача на ЦСКА. Ако това се случи Беласица става почти сигурен пътник. Това ме кара да вярвам в спортменското изиграване на този двубой“, каза президентът на Славия.

Той не пожела да коментира дали има уговорка между двата Локомотив-а на мача в Пловдив.

“Този път не желая да коментирам другите отбори. Дали има някаква договорка, си е тяхна работа. Мен ме интересува какво става в Славия. Защото на мача в Стара Загора допуснахме два много леки гола, които бяха повече дело на нашите защитници, отколкото на нападателите на Берое. В събота очаквам от Славия една добра игра и разбира се победа над Локо Пд“, завърши босът на белите

Вто Мар 04, 2008 6:21 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение istinata
A koi shte kaje istinata za St.Zagora?
Maikala?Pijo?Banev?Kopi?

Чет Мар 06, 2008 8:24 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци Стефанов: Защо нямаше жълт картон и за единия тъч-рефер?

Съдията изгони несправедливо Богомил Дяков, каза босът

"Този път момчетата се хвърлиха здраво и заслужиха победата. Има такива мачове, в които съдиите, колкото и да се опитват да ни режат, ние пак побеждаваме - макар и трудно", каза шефът на Славия Венци Стефанов след победата с 1:0 над Локо (Пд).

"Не виждам защо трябваше арбитърът да гони Дяков. Също така защо показа жълт картон на Данчо Господинов. Той какво - трябваше да си седи на вратата и като Матросов пред амбразурата да стои под падащите камъни и седалки, хвърлени от агитката на Локо(Пд). Ами по тая логика и страничният съдия и той избяга да не го ударят. И той ли трябваше да "получи" жълт картон. Не ме принуждавайте да говоря за инцидента с Валери Петровски.

А що се отнася до мача в Стара Загора на "Левски" не съм го гледал. Вкарали гол в последната минута. Ами и това го има във футбола. Не ме карайте да ви казвам дали съм познал и този резултат. За двубоя им срещу Черноморец си имах основание да го кажа. Сега не. Още веднъж искам да се върна на нашия мач и да подчертая, че съм доволен от играчите. Питате ме дали някой пак няма да замине за Бундеслигата? Ние да не сме туристическо бюро, което праща футболисти в Германия", завърши в свой стил шефът.

Нед Мар 09, 2008 2:13 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение opa
Toja po4va da me kefi,pre4ustvam 4e toi stoi zad uncidenta s izgarbenija sadja Petrovic li e Petrovski li e ,tuka i mejdu redovete se izpusna,v standart pisaha 4e ot toja sadja Slavia nai mn piskali, :lol: :lol:

Нед Мар 09, 2008 2:36 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://sportal.bg/news.php?id=92182

Пон Мар 10, 2008 7:35 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Юрката беше пич, но като би "Левски" миналата година, стана мутра

Венци Стефанов обяснява метаморфозите у хората

Вто Мар 11, 2008 12:42 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Президентът на Славия Венцислав Стефанов пред БНТ:

Ние дадохме на Сираков кредит да си купи хлебозавод в Стара Загора. И както всички безнесмени там са се хванали да помагат на Берое, редно е и той да го направи.

Вто Мар 11, 2008 12:52 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Венци Стефанов: Гол срещу Аржентина или Германия не те прави управител във футбола

"Нищо ново под слънцето", бе краткият коментар на президентът на Славия Венцислав Стефанов относно скандалите, които разтърсват българския футбол.

Босът на "белите" даде своето мнение относно изпълкома на БФС, собственият му отбор и други проблеми от родния шампионат.

"Нищо ново под слънцето. Нямам отношение по темата със съдията на срещата между Литекс и "Левски" и не ми е приятно да коментирам. Когато обаче сам поискаш чужд съдия, трябва да излезеш и да изиграеш мача. Ако си достатъчно добър, никой не може да ти отнеме победата.

Италианецът може и да е направил грешки, но ако го махнат заради това, тогава повечето български съдии трябва да имат забрани за свирят мачове. Ако всички във българския футбол са на едно мнение, подобни проблеми няма да има, но винаги се намира някой да изкриви работата", коментира Стефанов скандала около назначението на италианския рефер Паоло Дондарини.

Президентът на Славия подкрепя напълно колегата си от Литекс Ангел Бончев, който призова шефовете на "Левски" да са съдии на мача от Купата на България.

"Защо на изпълкома няма представители на всички отбори, които дават пари за българския футбол, а там са Наско Сираков, който според мен не е дал никакви пари за развитието на футбола, Емил Костадинов и Йордан Лечков? Това, че си вкарал гол на Аржентина или Германия не те прави автоматично управител на футбола", допълни президентът на Славия.

Венцислав Стефанов все пак заяви, че изпитва уважение към хора като Тодор Батков, Гриша Ганчев и Юри Галев. Наско Сираков също е дал своя принос за Славия според президента на "белите", след като е спомогнал за спечелването на титлата на България.

"Ако Чорни и Батков обаче се разровят из трансферите на "Левски" в миналото, управата на клуба няма да е в същия вид. Не може да се обслужват само интересите на един отбор. В БФС или всички трябва да имат представители, или никой. Черно Море и Литекс също заслужават място там. Трябва да дадем равен старт на всички, нека да бъдем хора", призова Стефанов.

Според президента на Славия отборите и съдиите трябва да бъдат оставени да си вършат работата, а слуховете за корупция не помагат за това. Според него повечето отбори от "А" група са чисти и не участват в корупционни сделки. Стефанов определи финансирането за победа на един отбор от друг като нещо нормално, а финансирането за загуба като престъпление.

Той обаче стои твърдо зад думите си, че Славия няма да дава или приема пари от никой и ще се бори до последно за място в евротурнирите на есен.

"Всеки, който дава пари за децата трябва да разполага и с база за това. Галев примерно може да не се изразява като литературен критик, но поддържа база и издържа 100, 200 човека. Невъзможно е да се сравняваме със съседите ни, а дори трябва да следваме примера на Сърбия.

За последните 10 години сърбите са продали играчи за 760 милиона, а при нас не знам дали има и 25 милиона. Все пак е добре националите ни да играят зад граница и аз подкрепям политиката на отборите ни да правят това. Виждате как унгарски отбор може да си позволи Велизар Димитров. Това е разликата между нас и другите и тя е огромна. Подкрепям решението за базите и дублиращите отбори. В последно време българският футбол не е направил крачка напред, а по-скоро в страни", категоричен е Венцислав Стефанов.

Като заключение босът на "белите" добави, че ще се радва, ако Славия се класира за Купата на УЕФА, въпреки шестте нови играчи и многото продадени през зимата. Според Стефанов дори и отборът да не се класира, феновете, които той определи като най-интелигентните в България, ще се радват на добър футбол.

"Съчувствам на Локомотив Пловдив за феновете им. Те вредят на отбора с хулиганските си прояви и ако аз лично съм президент на БФС ще ги накажа. Защо не трошат собствения си стадион, а нашия? Трябва всички да бъдат третирани като Майкъл Шийлдс", завърши президентът на "белите" Венцислав Стефанов.

Вто Мар 11, 2008 3:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дебелия взе да ме дразни вече.Не си гледа отбора където така и не извади парите за качествен нападател ами тръгнал да оправя БФС,Сираков и не знам още кой.

Вто Мар 11, 2008 3:46 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 130  Следваща