Отново гледаме отстрани мачовете за купата!ЗАЩО!
Автор |
Съобщение |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Mita4e написа: ORTEGATA написа: Mita4e написа: ORTEGATA написа: Mita4e написа: Питаш защо не играем в турнира за Купата, ми много просто, защото отпадхме по-рано. Истината е, че тази година нямахме особен късмет, но за предните години съм съграсен, че Купата минаваше през.... на Венци, но такива са реалностите! Прочети отново мнението ми и тогава коментирай пак! А ти си прочети заглавието на темата... А ти вниквай по дълбоко в нещата,които четеш! Не мога, аз съм повърхностен човек...  бе къв си ти, че да ми казваш какво да правя, аййй сиктир вече
Отиди в най-близката аптека и си купи валидол или валериан.Имаш нужда!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Чет Мар 13, 2008 11:09 am |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
wattie написа: ORTEGATA написа: Mita4e написа: ORTEGATA написа: Mita4e написа: ORTEGATA написа: Mita4e написа: Питаш защо не играем в турнира за Купата, ми много просто, защото отпадхме по-рано. Истината е, че тази година нямахме особен късмет, но за предните години съм съграсен, че Купата минаваше през.... на Венци, но такива са реалностите! Прочети отново мнението ми и тогава коментирай пак! А ти си прочети заглавието на темата... А ти вниквай по дълбоко в нещата,които четеш! Не мога, аз съм повърхностен човек...  бе къв си ти, че да ми казваш какво да правя, аййй сиктир вече Отиди в най-близката аптека и си купи валидол или валериан.Имаш нужда! Чакайте какво става? Искам и аз да се влюча!!!
Става това,че се опитвам да накарам тоя пич да вникне в проблемите за купата,а не да ми говори,че тази година "просто сме нямали късмет" при положение,че цяло 2 полувреме ни мачкаха майните!Излезнаха се едно сами ще се бият "Ботев".Тук идва ролята на ръководството,което трябваше да подходи сериозно към тази купа,но Уви!
|
Чет Мар 13, 2008 1:59 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
C/\ABuCTA написа: А братле, вчера докато гледах Интер-Ливърпул се сетих за празнуването на 100 годишнината на Интер и си зациклих и измислих нещо за знаме. Тъкмо се чудех какво да пише и ти прочетох поста. Харесва ми. Скоро ще го направя и ще ти/ви го покажа 
Евала пич, показваш проекта и събираме кинти и го правиме 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Мар 13, 2008 2:32 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13219 Местоположение: SOFIA
|
 много добре стана
Това, че четвъртото място няма да ни донесе класиране за Европа е чудесно. Сега ще трябва ръководството, треньора и играчите да заявят като цел спечелването на медали от първенството. Преди имаше витиевати цели и ангажименти, които после щяха да бъдат обяснени с малшанса. Сега е ясно - или, или!
|
Чет Мар 13, 2008 5:43 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ...............
Neka si doigrajat sezona i da gledame interesni ma4ove i pobedi,i da njama medali ne e fatalno,dano i toja pat da ne se otkajat ot intertoto,tam vednaga se srechtat silni ptbori ochte v 1 krag kato Sampdoria,Dortmund,Vila, i.t.n. a v taja Uefa vednaga chte otpadneme bezslavno ot njakoi ne4uvani finlanci primerno
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Чет Мар 13, 2008 7:12 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
 Re: много добре стана
bodzhov_zv написа: Това, че четвъртото място няма да ни донесе класиране за Европа е чудесно. Сега ще трябва ръководството, треньора и играчите да заявят като цел спечелването на медали от първенството. Преди имаше витиевати цели и ангажименти, които после щяха да бъдат обяснени с малшанса. Сега е ясно - или, или!
Моето мнение точно, като ти си го написал най-добре.
|
Чет Мар 13, 2008 7:14 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
 Re: ...............
CategoryC написа: Neka si doigrajat sezona i da gledame interesni ma4ove i pobedi,i da njama medali ne e fatalno,dano i toja pat da ne se otkajat ot intertoto,tam vednaga se srechtat silni ptbori ochte v 1 krag kato Sampdoria,Dortmund,Vila, i.t.n. a v taja Uefa vednaga chte otpadneme bezslavno ot njakoi ne4uvani finlanci primerno
Пич зажаднели сме да влезем в Европа през парадния вход,а не през задния!А пък и то в интертото 1 кръг ще играем пак с някой слаб отбор и после чак с по силен,така че мисля,че е по-добре да играем в Уефа,защото хем ще може да се проведе пълноценна подготовка,хем ще може пак да се докара някой кпасен отбор.Лошото е,че ние си правим едни сметки,а ония дебелия съвсем,съвсем други.Той като гледам в Уефа не иска да ходиме,че ще има много разходи пък камо ли Интертото!
|
Чет Мар 13, 2008 7:32 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Като ви чета последните постове - евала...ама що толкова хора вчера стискаха палци за говедата? 
|
Чет Мар 13, 2008 8:42 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
ORTEGATA написа: Mita4e написа: ORTEGATA написа: Mita4e написа: ORTEGATA написа: Mita4e написа: Питаш защо не играем в турнира за Купата, ми много просто, защото отпадхме по-рано. Истината е, че тази година нямахме особен късмет, но за предните години съм съграсен, че Купата минаваше през.... на Венци, но такива са реалностите! Прочети отново мнението ми и тогава коментирай пак! А ти си прочети заглавието на темата... А ти вниквай по дълбоко в нещата,които четеш! Не мога, аз съм повърхностен човек...  бе къв си ти, че да ми казваш какво да правя, аййй сиктир вече Отиди в най-близката аптека и си купи валидол или валериан.Имаш нужда!
Както казах спри да се заяждаш, форумен боец такъв... аз проблемите за това защо не играем добре за Купата ги знам още от отдавна, и всяка година се дискутира това и всяка година се стига до едно - шибаното ръководсто, аре обърнете малко и на това, че не може ръководството вечно да е виновно, + това както много хора отбелязаха, турнирът стана много по-интересен. Виждате, че на полу-финал има само един отбор от първите пет в България...
Чет Мар 13, 2008 10:34 pm |
|
 |
|