Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юни 19, 2025 7:59 pm

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Хехе това вече е сензация- Венци да иска в евротурнирите :shock: Произведохме новина , както се казва :D А дано , а дано ...

Вто Мар 11, 2008 6:10 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци: С тази игра не ставаме за Европа
17.03.2008
Спорт НетИнфо

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви вчера пред "Меридиан Мач", че е напълно възможно да глоби играчите за слабата игра в двубоя срещу Черно море, завършил с победа за варненци.

"Ще има среща, на която ще решим дали да глобим някои от футболистите за слабата им игра. Аз не бях на двубоя във Варна, но старши-треньорът Стевица Кузманоски ми сподели, че е много разочарован от някои момчета", каза Стефанов.

"По принцип глобите не са пример за подобряване на обстановката в отбора. В тима трябва да има мъжкари, които да дават всичко от себе си във всяка една среща. Всичко, което футболистите искат от ръководството на Славия, им е давано, така че ние си вършим работата", сподели бившият член на Изпълкома на БФС. Той заяви, че Славия няма шанс да се пребори за участие в евротурнирите, ако играе така, както срещу Черно море.

"Ако показваме играта, демонстрирана от нас в мача срещу Черно море, няма да можем да се класираме за Европа. Аз искам да поздравя варненския тим за победата. Ние сами сме си виновни за загубата, защото мачът се играе до последния съдийски сигнал", заяви още футболният шеф.

"Още е много рано да се говори, че Славия отпада от Европа, защото има много мачове до края на първенството. В тези срещи всичко може да се случи", завърши босът на "белите".

Във временното класиране на "А" група отборът на Славия заема четвъртото място с 34 точки. Единственият шанс пред най-стария столичен клуб да получи правото да представя България в турнира за Купата на УЕФА е да се класира в призовата тройка. В момента в нея са ЦСКА с 48 точки, Локо София с 40 т. и "Левски" с 37 т.

Пон Мар 17, 2008 7:59 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Венци Стефанов ще говори за отвличането на своя син в ТВ2

Тази неделя зрителите на ТВ2 ще могат да видят най-откровената изповед на Венци Стефанов пред камера, четири години след отвличането на сина му.

"Истории с Патрашкова" ще разкрие как се е променил животът му оттогава и в какво намира смисъл след трагедията.

"Готов съм мен да убият, само да ми върнат детето", споделя просълзеният Венци Стефанов пред Кристина Патрашкова. Каква е връзката между бизнеса и отвличанията, непременно ли парите водят до престъпления ще коментира индийският бизнесмен Муралидар Нирач Кумар, който живее у нас от 1991-а година.

Чет Мар 20, 2008 11:54 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
независимо от всички слухове и версии за сина му и дали е отвлечен въобще, факт е че дебелия се промени коренно от тази случка насам

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Чет Мар 20, 2008 2:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци: Секунда невнимание, 90 минути страдание

Президентът на "белите" оприличи дупничани с прасета

Минути след края на срещата между Славия и "Марек" президентът на "белите" Венцеслав Стефанов направи поредното си култово изказване.

"Една секунда невнимание доведе до 90 минути страдание за моите момчета. Чудя се обаче дали този "Марек" бе същият отбор, който преди седмица игра срещу Локо (Сф). Срещу "железничарите" дупничани цял мач лежаха като прасета в калта, а срещу нас се хвърлиха на живот и смърт", заяви Стефанов.

Той отказа да коментира факта, че сред повиканите в националния отбор на България за предстоящата контрола с Финландия няма футболист на Славия.

:lol:

Чет Мар 20, 2008 8:19 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Aз вече мн почвам да се дразня! Ще гоним УЕФА, няма да гоним, не коментирам. Пълна простотия!!! Но си играта си с/у Черно море и с/у "Марек" по-скоро ни подготвят психически, че май както и с поколението на Благо и Чаво, така и тази година НАРОЧНО ще се разминем с евротурнирите. Не знам, дано да не съм прав. Нека му е гадно на венци - бихме и настигнахме говедата напук!!! :evil:

Чет Мар 20, 2008 9:27 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Цитат:
Защитникът на Локо Пд Петър Кюмюрджиев след победата над "Левски":
Чичо Венци да почерпи. Разчистихме пътя на Славия към евротурнирите.

:lol: :lol: :lol:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Мар 21, 2008 11:27 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Венци Стефанов: Полицаи са помогнали при отвличането на сина ми

Президентът на Славия Венци Стефанов е сигурен, че полицаи са помогнали при отвличането на сина му преди години.
Босът на най-стария столичен клуб бе гост на журналистката Кристина Патрашкова в ТВ2.

"Тези неща не могат да стават без съдействието на полицията. Самият факт, че още няма хванат нито един престъпник, значи, че от МВР тече информация", смело заяви Стефанов.

Той разказа подробности около отвличането.

"След като 4 дни чаках, получих съобщение да взема нещо от пощенска кутия в "Младост". В нея имаше телефон и касетка със снимки. На тях синът ми бе със завързани очи и обясняваше как са го отвлекли. На 12-ия ми ден ми казаха да приготвя парите. Качих се на влак, казаха ми къде да ги хвърля. После ме увериха, че след два часа ще получа сина си. Оттогава мина доста време, но него още го няма", изповяда се Стефанов.

Президентът на белите призна още, че се е срещал и с грузинския национал Каха Каладзе, чийто брат също бе отвлечен и после открит убит.

Пон Мар 24, 2008 11:41 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение ...................
kade moje da se gleda v neta?
njakoi ima li link?

Вто Мар 25, 2008 12:34 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ...................
CategoryC написа:
kade moje da se gleda v neta?
njakoi ima li link?

В sportal.bg са го качили. 15 мин е.

Вто Мар 25, 2008 8:35 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 130  Следваща