Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
beli_bogove написа: Death_Squad написа: Това , че е от друг град значи , че е селяндур така ли ? Много интересно  и ти ли си така? а ходиш ли на мачовете на славия? а не те ли дразни, че някакви специалистчета са превзели форума и без да са стъпвали на стадиона определят кой играл най-добре, кой какво прави? не ми казвай, че е така, моля те...
Хаха намери кой да го питаш този въпрос.
1во да, и аз смятам че Ники Петров е влезнал малко в релси и почва да показва някаква игра. Не е страхотен, но според мен е стабилен.
2ро Повечето хора от провинцията са си с доста селско мислене и манталитет, но това със сигурност не важи за всички защото познавам мн стабилни хора точно от провинцията. Като живее в провинцията не значи че не може да изказва мнение. Та дори и да е от впечатления от написаното тук или по медии. Все пак...
3то за специалистите от форума съм съгласен с теб 
Пон Мар 17, 2008 10:39 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
beli_bogove написа: saract написа: Пич ако имаш нещо срещу мене давай на ЛС. не си ми интересен за лс. сори, ама си тъпо парче...
beli_bogove
Ако обчаш спри да цапаш форума с тези днешни твои простотии!
|
Пон Мар 17, 2008 10:39 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
C/\ABuCTA написа: 3то за специалистите от форума съм съгласен с теб 
за това става въпрос. този е именно такъв.
|
Пон Мар 17, 2008 10:43 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
Haide Belite написа: Ако обчаш спри да цапаш форума с тези днешни твои простотии!
и ти ли,бруте, се разпозна?
|
Пон Мар 17, 2008 10:43 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
beli_bogove написа: Haide Belite написа: Ако обчаш спри да цапаш форума с тези днешни твои простотии! и ти ли,бруте, се разпозна?
Не се ли взимаш много на сериозно?
|
Пон Мар 17, 2008 10:50 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
И аз да се намеся ................
Ида от село м*ма Ви мръсна , моята цел - г*за да Ви пръсна ............. няма значение момиче , момче при всяко положение Бичето е*е !!!
Пон Мар 17, 2008 11:15 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Не знам дали не ме е гепила сериозно параноята след тоя М.З., но нещо от сорта на 15 минути четох мненията на двама потребителя - "Ортегата" и "Бели Богове", стигнах до извода че това е Китайска конфекция  както икате ме разбирайте, но тука има много Ушенца!....Ако не са да дойдат на мача с "Марек" да ги видим кои са....., това няма как да стане обаче....защо ли? 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Мар 17, 2008 11:24 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
jordas написа: Не знам дали не ме е гепила сериозно параноята след тоя М.З., но нещо от сорта на 15 минути четох мненията на двама потребителя - "Ортегата" и "Бели Богове", стигнах до извода че това е Китайска конфекция  както икате ме разбирайте, но тука има много Ушенца!....Ако не са да дойдат на мача с "Марек" да ги видим кои са....., това няма как да стане обаче....защо ли? 
Те човек повечето , които пишат тук са кибер фенове на Славия ! То се вижда кои сме редовните на стадиона - старите муцуни !!! 
Пон Мар 17, 2008 11:38 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
jordas написа: Не знам дали не ме е гепила сериозно параноята след тоя М.З., но нещо от сорта на 15 минути четох мненията на двама потребителя - "Ортегата" и "Бели Богове", стигнах до извода че това е Китайска конфекция  както икате ме разбирайте, но тука има много Ушенца!....Ако не са да дойдат на мача с "Марек" да ги видим кои са....., това няма как да стане обаче....защо ли? 
Aбе "ушенце",аз когато съм бил на стадион "Славия" ти си бил още в спермата на бащата ти бе.Не се заяждай и не ми говори,че трябвало "да дойдат на мача с "Марек""и как нямало "как да стане".Какво тука в тоя форум всички се знаете кой,кой e и т.н. ли.Нали това е форум a не някаква селска вечеринка,на която си говорят познати,въпреки че много от вас са го обърнали точно на такова.Ако толкова искаш няма проблем да се видим в четвъртък face to face,но тогава искам да ми кажеш тези думи от мнението лично да видя дали си толкова силен и на яве.Защото от такива мишоци като тебе сме на такова дередже-мислят си,че като са на всеки мач и са кой знае какво.А какво правиш да промениш тая летаргия,в която е отбора беееее,отворко форумен.Вместо всички да се обединим ние се разединяваме заради е такива напушеняци като теб.Скрий се,че си смешен бе,анализаторе на мнения.Такава "конфекция" ще ти дам,че не в Китай,а в Тайланд ще те прата.Мишок!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
Последна промяна ORTEGATA на Вто Мар 18, 2008 1:14 pm, променена общо 1 път
|
Вто Мар 18, 2008 1:03 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Aбе "ушенце",аз когато съм бил на стадион "Славия" ти си бил още в спермата на бащата ти бе.Не се заяждай и не ми говори,че трябвало "да дойдат на мача с "Марек""и как нямало "как да стане".Какво тука в тоя форум всички се знаете кой,кой и т.н. ли.Нали това е форум е някаква селска вечеринка,на която си говорят познати,въпреки че много от вас са го обърнали точно на такова.Ако толкова искаш няма проблем да се видим в четвъртък face to face,но тогава искам да ми кажеш тези думи от мнението лично да видя дали си толкова силен и на яве.Защото от такива мишоци като тебе сме на такова дередже-мислят си,че като са на всеки мач и са кой знае какво.А какво правиш да промениш тая летаргия,в която е отбора беееее,отворко форумен.Вместо всички да се обединим ние се разединяваме заради е такива напушеняци като теб.Скрий се,че си смешен бе,анализаторе на мнения.Такава "конфекция" ще ти дам,че не в Китай,а в Тайланд ще те прата.Мишок!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Вто Мар 18, 2008 1:05 pm |
|
 |
|