Автор |
Съобщение |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Време е на "Ботев" да пада, а ние да бием като гости  1 на мъка и пак халфовете вадят мача ... 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Мар 21, 2008 1:29 pm |
|
 |
usta6a
Току що регистриран
|
atm написа: bene написа: хахаха Какалов има водка с кола от мен за постъпката си спрямо вас!! нищо лично, но противниците треа се провокират и газят, както дойде!!! eй, човече хубаво е да подържаш отбора си, но докато расъждаваш/те по този начин, няма да имаме нито футбол нито публика, защото слушайки ви вас футболистите /неграмотници/ се мислят за голямата работа и нивото спада, справка Какалов в НО на България, нещо което не можаха да помиришат големи футболисти като Вичев или малкия Чико, да не ти ги изброявам още колко от "Ботев" и Славия. та така, радвай се на олигофренията им, пушете си тревите и се питайте що нема футбол. за завършак, приляга точно на много от БГ феновете, казал го е Гьоте : простака е непобедим ай сега победа, победа 
Баце, футболът не е опера, а игра за мъже.
П.П. Ако Ристосков не си реши/не са му спуснали друго - падате с много 
|
Пет Мар 21, 2008 2:26 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Усташа кога за последен път сте ни били с много?Не се надценявайте ние не сме буферите.Не забравяй че на т.нар. "Колеж" се издънихте дори с Македонска слава.Направихте няколко прилични мача напоследък но нищо повече.Не че Славия е в супер форма но все пак имаме по голям потенциал от вас.
|
Пет Мар 21, 2008 2:44 pm |
|
 |
usta6a
Току що регистриран
|
4:2 за купата как ти звучи, саракт? Поне на мен не ми звучи като скромна загуба с достойнство
Беше ли миналия сезон на мача в Пловдив? Защото ние ви смазахме, докато Ахмед Ахмед не си реши, че мачът трябва да е Х/2 за вас........ Както и да е - в неделя ще се види кой е по-голям.
Наздраве 
|
Пет Мар 21, 2008 2:48 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
4:2 трудно може да мине за разгромна загуба / през декември 2006 г. ви бихме 4:1 на Овча купел/.Иначе Ахмед Ахмед е придворният шут на Гигов и трудно би тръгнал да подкрепя Славия.А през есента на Овча купел /4:2 за Славия/ имаше твърде видима разлика в класите.
|
Пет Мар 21, 2008 2:52 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
usta6a написа: atm написа: bene написа: хахаха Какалов има водка с кола от мен за постъпката си спрямо вас!! нищо лично, но противниците треа се провокират и газят, както дойде!!! eй, човече хубаво е да подържаш отбора си, но докато расъждаваш/те по този начин, няма да имаме нито футбол нито публика, защото слушайки ви вас футболистите /неграмотници/ се мислят за голямата работа и нивото спада, справка Какалов в НО на България, нещо което не можаха да помиришат големи футболисти като Вичев или малкия Чико, да не ти ги изброявам още колко от "Ботев" и Славия. та така, радвай се на олигофренията им, пушете си тревите и се питайте що нема футбол. за завършак, приляга точно на много от БГ феновете, казал го е Гьоте : простака е непобедим ай сега победа, победа  Баце, футболът не е опера, а игра за мъже. П.П. Ако Ристосков не си реши/не са му спуснали друго - падате с много 
май в пловдив нямате и телевизия за да видиш какво е футбол и какво е публика /дават я всеки ден по сателитЯ/... но на вас представите не се простират по-далеч от централната с Тримона и Ескалибур. всъщност последното не е на пловдивчани в голям % ама се отплеснах...
просто исках да напиша да пишете реални неща, в неделя ще се срещнат два слаби според мен отбора, домакина е във възход на слабата си форма, а гостите преживяват креза на същата ... дано успеят да си подадът повече от 3 пъти топката без да сбаркат може и да го броиш колко пъти ще стане, защото сигурно ще си на мача
...забравих да кажа нещо САМО СЛАВИЯ
|
Пет Мар 21, 2008 3:01 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
usta6a написа: 4:2 за купата как ти звучи, саракт? Поне на мен не ми звучи като скромна загуба с достойнство Беше ли миналия сезон на мача в Пловдив? Защото ние ви смазахме, докато Ахмед Ахмед не си реши, че мачът трябва да е Х/2 за вас........ Както и да е - в неделя ще се види кой е по-голям. Наздраве 
В тоя спор трудно ще се разберене.А кой е по-голям от един мач и то не на неутрален терен е глупаво да се говори.В такива случаи се гледа традицията ,а това не можеш да го успориш защото именно заради традицията вие сте част от голямата 5-ка на бг футбола,а не Литекс или съгражданите ви.Но това си е мое мнение
|
Пет Мар 21, 2008 3:07 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Абе имаше 2 мача с по 5-0 на овча купел 2003г незнам дали имате ясни спомени
|
Пет Мар 21, 2008 4:41 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
radko7 написа: Абе имаше 2 мача с по 5-0 на овча купел 2003г незнам дали имате ясни спомени
Аз имам един неясен спомен за едно 6-0 за тях...........Също помня как ги пратихме в Б група на нашия стадион и след края на мача им ръкопляскахме на футболистите на "Ботев", а Лилчо дойде и ни поздрави  !
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Мар 21, 2008 5:16 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Славия - "Ботев" си е класическо дерби на българския футбол и има особен привкус.Това не е мач като останалите.Има особена тръпка още от 60-те години когато ги бием два пъти поред на финали за купата а те после стават шампиони за наша сметка.Например мачовете с доковците от Пловдив са си едни обикновени мачове и нищо друго.С "Ботев" нещата не стоят така.
|
Пет Мар 21, 2008 6:04 pm |
|
 |
|