Автор |
Съобщение |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 da
Az lichno si spomnjam mn interesni ma4ove na Botev i Slavia prez 80 godini,ne slu4aino tozi ma4 po4ti vinagi be predavan ot togavachnata parva programa
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Мар 21, 2008 7:40 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
bene написа: ORTEGATA написа: bene написа: хахаха Какалов има водка с кола от мен за постъпката си спрямо вас!! нищо лично, но противниците треа се провокират и газят, както дойде!!! Абе ти да не си брат на Какалов бе?Сигурно си некое пловдивско чаве.Кой ще мачкате бе цингарела.Вие като чуете Славия и трябва да се молите да падате с по-малко.Ае ходи си в твоя селски плоедивски форум.Къде сте тръгнали да говорите бе селяни,та вие още се бръснете с крем за бръснене "Каро" и си миете(ако изобщо си ги миете) зъбите с паста "Kiss"!Смешници!Ще ви отнесем ей селяндури!  е ти направо ме срази, сега ше почна да съжелявам искрено че съм се родил в Плд, че гороря на И, че нямам трамвай до вкъщи и метро до бостана в Обеля  ...иначе зъбите нарочно не си ги мием за да сме грозни и ужасни и да е още по-гадно като дишаме в нежните личица на комплексарчета като теб 
Ти си комплексар брато,защото имаш чувство за малоценност и за това винаги се сравнявате със столичани.Като сте толкова горди от това,че сте от Пловдив защо не си стоите там а идвате тука при "комплексарите" да си търсите хляба и да учите.Разбери,че винаги ще сте си 2 категория хора,това е.Знам,че ти е гадно от това,но такава е реалност.Сигурен съм,че си се примирил вече и намираш утрехата в такива форуми където можеш да се почувстваш силен,но вътрешно знаешкаква е реалноста-а тя е болезнена за такива като теб.И пак ти казвам вие винаги ще бъдете под нас,за всичко.Айде чао и успех,дано някога ни догоните.
П.П.Дано не съм те разярил,но истината трябва да се казва.А вие я доказвате.И никога не забравяй на кой стадион изпаднахте смешници папагалски 
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
Последна промяна ORTEGATA на Пет Мар 21, 2008 8:00 pm, променена общо 1 път
|
Пет Мар 21, 2008 7:53 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
usta6a написа: 4:2 за купата как ти звучи, саракт? Поне на мен не ми звучи като скромна загуба с достойнство Беше ли миналия сезон на мача в Пловдив? Защото ние ви смазахме, докато Ахмед Ахмед не си реши, че мачът трябва да е Х/2 за вас........ Както и да е - в неделя ще се види кой е по-голям. Наздраве 
Aбе кой ви бръсне вас за сливи.Я гледайте там да не изпаднете,а не се занимавайте със силните.
|
Пет Мар 21, 2008 7:58 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Ортега, бате, не знаеш кога да спреш ... Супер назадничево мислене извади - направо ти се чудя 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Мар 21, 2008 8:35 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
jjfoxi написа: Ортега, бате, не знаеш кога да спреш ... Супер назадничево мислене извади - направо ти се чудя 
Сигурно си прав,ама е сега бех във форума на тия селяци и видех как се отнасят с нас и вече не съжалявам за нито една дума,която съм написал.Просто влезте и вижте във форума им да видите за какво говорят.Не може вечно ние да сме толерантните.Аз не съм такъв.Може би съм по различен от много от вас,но също като вас милея и живея с идеята Славия и няма да допусна да се гаврят тия селяци с нас.За това моля да ме приемете такъв какъвто съм.Не исакм да обидя никой фен на Славия и ако съм го направил му се извинявам,но другите ще ги мачкам, с каквото мога.
|
Пет Мар 21, 2008 9:19 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
ORTEGATA написа: jjfoxi написа: Ортега, бате, не знаеш кога да спреш ... Супер назадничево мислене извади - направо ти се чудя  Сигурно си прав,ама е сега бех във фору,а на тия селяци и видех как се отнасят с нас и вече не съжалявам за нито една дума,която съм написал.Просто влезте и вижте във форума им да видите за какво говорят.Не може вечно ние да сме толерантните.Аз не съм тактв.Може би съм по различен от много от вас,но също като вас милея и живея с идеята Славия и няма да допусна да се гаврят тия селяци с нас.За това моля да ме приемете такъв какъвто съм.Не исакм да обидя никой фен на Славия и ако съм го направил му се извинявам,но другите ще ги мачкам, с каквото мога. Ми най-малкото със сигурност не съм на възрастта, на която да ти давам акъл  Въпросът е такъв, че специално Bene се държеше относително културно и отнасяйки се по този начин, падаш на нивото на истинските пловдивски селяни, които сигурно ги има 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Мар 21, 2008 9:21 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
До скоро си пожелавахме "Ботев" да не изпадат защото си имахме сигурни 6 точки от мачовете с тях. Но Земята, а и не само тя, се върти. В неделя може и да ни победят, но след година-две пак ще им подпечатаме визите за Б група. 
|
Пет Мар 21, 2008 9:46 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
jjfoxi написа: ORTEGATA написа: jjfoxi написа: Ортега, бате, не знаеш кога да спреш ... Супер назадничево мислене извади - направо ти се чудя  Сигурно си прав,ама е сега бех във фору,а на тия селяци и видех как се отнасят с нас и вече не съжалявам за нито една дума,която съм написал.Просто влезте и вижте във форума им да видите за какво говорят.Не може вечно ние да сме толерантните.Аз не съм тактв.Може би съм по различен от много от вас,но също като вас милея и живея с идеята Славия и няма да допусна да се гаврят тия селяци с нас.За това моля да ме приемете такъв какъвто съм.Не исакм да обидя никой фен на Славия и ако съм го направил му се извинявам,но другите ще ги мачкам, с каквото мога. Ми най-малкото със сигурност не съм на възрастта, на която да ти давам акъл  Въпросът е такъв, че специално Bene се държеше относително културно и отнасяйки се по този начин, падаш на нивото на истинските пловдивски селяни, които сигурно ги има 
Бате тоя просто си прави пишки с нас!Четох му изказвания във форума на "Ботев"(и там се пише така и пак слага тая емблема)просто така ни разкатават,че просто и да не си фен на Славия ще ти стане мъчно как ни гъбаркат.Ае моля те няма да му остана длъжен на тоя!Ебахти и лицемера!
|
Пет Мар 21, 2008 10:13 pm |
|
 |
slavia_futbol_club
Познат
Регистриран на: Пет Мар 07, 2008 6:37 pm Мнения: 48 Местоположение: France
|
ЩЕ ГИ БИЕМ ТЕЗИ СМЕШНИЦИ И ПРОСТО НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ И НИКОЙ ДА НЕ СЕ ОПИТВА ДА КАЗВА ОБРАТНОТО ЗАЩОТО НЯМА ДА СТАНЕ
В БЪЛГАРИЯ СЪМ ЗА МАЧА.А ОТНОСНО ПЛОВДИВ И СОФИЯ-МОЛЯ ВИ СЕ НИКОЙ ДА НЕ ОБИЖДА НИКОЙ  ТОВА Е ФОРУМ НА СЛАВИЯ ВСЕ ПАК..
|
Пет Мар 21, 2008 10:47 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
[quote="slavia_futbol_club"]ЩЕ ГИ БИЕМ ТЕЗИ СМЕШНИЦИ И ПРОСТО НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ И НИКОЙ ДА НЕ СЕ ОПИТВА ДА КАЗВА ОБРАТНОТО ЗАЩОТО НЯМА ДА СТАНЕ
В БЪЛГАРИЯ СЪМ ЗА МАЧА.А ОТНОСНО ПЛОВДИВ И СОФИЯ-МОЛЯ ВИ СЕ НИКОЙ ДА НЕ ОБИЖДА НИКОЙ  ТОВА Е ФОРУМ НА СЛАВИЯ ВСЕ ПАК..[/quote
Е това е!Само така!
|
Пет Мар 21, 2008 10:59 pm |
|
 |
|