Автор |
Съобщение |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
SCB написа: Ортега е наказан още с раждането си, като викате "Бели" той как ли се чувства
Като свободен , а не като роб !!! 
Съб Мар 22, 2008 12:00 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
SCB написа: Ортега е наказан още с раждането си, като викате "Бели" той как ли се чувства
Eeee тва пък беше толкова пошло. Личи си че си от провинцията кво да ти кажа  Май не само Ортега е наказан още с раждането си... има значение и къде си роден 
Съб Мар 22, 2008 12:02 pm |
|
 |
SCB
Напреднал
|
Сега ако кажа, че съм с къса коса, а ти примерно си с дълга пак ще кажеш - "Личи си че си от провинцията кво да ти кажа " Сменете си репертоара. Значи имате проблем с хора от други градове, а нямате с хора от други държави и раси - това е малко объркано.
|
Съб Мар 22, 2008 12:20 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Ти звучиш повече пловдивчанин, от колкото българин...
|
Съб Мар 22, 2008 12:35 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Мача ще го дават утре по евроком.
|
Съб Мар 22, 2008 12:53 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
FeverNew написа: Ти звучиш повече пловдивчанин, от колкото българин...
Mного точно казано!  А проблема с хората от други градове го имате точно вие... и ти не спираш да го доказваш.
Съб Мар 22, 2008 12:56 pm |
|
 |
SCB
Напреднал
|
Трябва да се цитирам май сам
SCB написа: Аз лично проблем със София нямам - това ще рече че имам проблем с половината ми рода, която е от София 
|
Съб Мар 22, 2008 12:59 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
 Темата е за Славия-Ботев, а не за България - София - Пловдив и селянията, която е навсякъде.....Имаше навремето един филм "Селянинът с колелото" на главния герой му предложиха да стане началник цех  (колко ретро ми звучи, невър майнд) та той отказа с мотива, че бил селянин, а другия който му предложи отговори " Е ние да не сме от Манчестър  :.......пак трябва да се повторя, но селянин е състояние на душата, а не е презумция на родното ти място....София е 2 милиона и кусур вече...нормално е да има най-много шушляци...и в Пловдив има въпреки, че населението на града намалява! "Ботев" са отбор, а мача е дерби...и те не могат да ни отрекат успехите които имаме и ние не можем да им отречем, че имат най-добрата публика в Бг....няма смисъл да се преекспонират нещата!!
Всички в Пловдив и дано ни зарадват с победа.......чета, че Малинди ще играе, Ортега ще играе...еми имаме шансове - Дано!
Само Славия!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Съб Мар 22, 2008 1:08 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
SCB написа: Ортега е наказан още с раждането си, като викате "Бели" той как ли се чувства А Какалов и Саидходжа как ли се чувстват при някои ваши скандирания 

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Мар 22, 2008 1:32 pm |
|
 |
SCB
Напреднал
|
Death_Squad написа: SCB написа: Ортега е наказан още с раждането си, като викате "Бели" той как ли се чувства А Какалов и Саидходжа как ли се чувстват при някои ваши скандирания 
Не ми дреме - единият е смешник другият е мързелив дебелак
|
Съб Мар 22, 2008 1:35 pm |
|
 |
|