Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 17, 2025 11:35 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 208 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща
 ""Ботев"" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Баси, бива ли с тая игра в Европа да ходиме бе? :lol: То не е и смешно де...
За мача - с 2 положения 2 гола, а третия няма да го коментирам. Някой от ботевистите нещо се оплакваше от Ристосков в един друг форум? Саше(usta6a), кво ше кажеш са? Таа дузпа беше както каза стратега "застраховка" щото видиш ли, евентуално да не земеме да вкараме 2 гола и да се стигне до равен... но че бяхме трагедия - трагедия бяхме... иначе стана готина екскурзия, добре си пийнахме 8)

ПС Намерих си телефона, не ме мислете 8) Баси, като на приказка станаха нещата, с хепи енд :) САМО СЛАВИЯ!!!!

Нед Мар 23, 2008 10:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е че дузпа си имаше....

Нед Мар 23, 2008 10:30 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Chelsea_69 написа:
Е че дузпа си имаше....

Да.

Нед Мар 23, 2008 10:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ядосвах се докато гледах мача. Беше болно и обидно. Сега, когато попреминаха емоциите, гледната ми точка е малко по-различна.
Мача го загубихме основно заради Анев. Лична вина за два от головете на майничките, първия също стана от неговата зона. При толкова равностоен, да не кажа, че и превъзхождахме пернатите, един малоумник да опропастява отбора...Той, Златковси, Павлов и Керчев също са пълна трагедия и нямам нищо против да ги отстранят от отбора веднага. Предполагам, че към тая групичка съвсем скоро ще се присъединят Белошевич, Новкович, Самокишев и Коприварв. По-добре за играят момчета като Галин Иванов или преотстъпените ни юноши.
Венци няма да го коментирам, тъй като там работата е ясна и само господ може да помогне на Славия.

Нед Мар 23, 2008 10:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Момци, аз нямам какво да добавя относно мача, много трагична игра на всички, за пореден път евала на Илийката и Кавдански, кой си направиха "големия труд" да дойдат при нас!
Иначе утре ще направя всичко възможно да има среща със Стевица, утре до 11:00 сутринта ще има 100%-ва сигурност, влезте тогава и вижте, всеки който може да дойде, часът на срещата сигурно ще е 18:30 пред стадион Славия утре! Пак казвам, дано дойдат повече хора!

Нед Мар 23, 2008 10:33 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение ...................
Teja srechti sa bez misleni toja Stevo chte mranka kato uchtipana moma :e pa stana ma4,tolkova mogat,ke se preborime za vo Evropata,ne smo izgubili chansove i nadejdi,i taka a moje i da ne vi obarne vnimanie

Нед Мар 23, 2008 11:47 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
SaKrAnTo 1913 написа:
Яко ще ни опердашат, не виждам как ще измъкнем нещо...

ами познах, напълно в реда на нормалното, 10 пъти да излезнем с този състав този сезон в Плд, 9 пъти ще ни одрусат, 1 път мачът ще бъде прекратен заради лошо време.....

трагедия в бяло, за УЕФА съм спрял да мисля, откак Дебелека продаде на Локото, а взе аматьорите .... караме по страрому, както в последните 10 години... :D бъдете оптимисти, можеше и да сме сред изпадащите.....

Пон Мар 24, 2008 12:21 am
Профил WWW
Познат

Мнение 
Kakvi sreshti be,kvi 5 leva?! Mita4e,sled takuv ma4 sum tolkova razqren 4e prosto ne mi e do nikoi i do ni6to.Ne znam kak predvaritelno ne bqha psihi4eski podgotveni futbolistite 4e se izpravqt sreshtu Botev.Zashtto ako bqha,nqmashe da igraqt taka-opredeleno :twisted: Lipsvashe im neshto-stimul li,kakvo beshe,no im lipsvashe !!

Пон Мар 24, 2008 10:03 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Пичове ей сега ми се обади мито..срещата със стевица остава за сряда...човека си е в Сърбия!
Сряда..часът ще го уточним допълнително!

пс.телфона на Борето го нямам ако някой му го има да му каже да не се разкарва днес до стадиона!

Изображение
www.zone1913.com

Пон Мар 24, 2008 10:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
хаха, защо ли си мисля, че неочаквано ще си подаде оставката?
ама той не е виновен.
95 ГОДИНИ СЛАВИЯ!
12 ГОДИНИ СРАМ!
ВЕНЦИ ТИ НЕ СИ СЛАВИЯ!
ей това да го пернем на знамето

Пон Мар 24, 2008 10:48 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 208 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща