Среща със Стевица - Сряда, 15:30,пред ст. "Славия"
Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Аз лично мисля да дойда.
Вто Мар 25, 2008 11:56 am |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
И аз 100% ще дойда  има доста неща да попитам
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Вто Мар 25, 2008 12:21 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
митаче, моля те кажи му да научи "бяля тишина" и да си я пуска всеки ден сутрин докато е в този клуб, както и на олигофрените дето се наричат футболисти .... ако може и по радиоредбата ще им я пусна да ги посрещна с нея
защото само на спомени я караме
|
Вто Мар 25, 2008 3:41 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
баща ми ше ходи и ще е четвъртък ще гледат четвъртък да я прават заради мача 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Мар 25, 2008 3:54 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Пичове, и аз ще съм на работа  Мито, ти си нашата гордост, питай го квото си решил 
Вто Мар 25, 2008 4:09 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Mita4e написа: За съжаление няма как, единствено чрез мене!!!
Аз съм на работа и няма как да отида и да го попитам това,което искам и за това исакм да те помоля да го питаш следното:"След като видяхте г-н Кузмановски,че Славия ще се лиши от мотора на отбора-Здравко Лазаров и от също много важния Славчо Георгиевски,поискахте ли от ръководството да ви осигури играчи,които имат класата да ги заместят достойно през пролетта? ",а 2 ми въпрос е:"Какво мисли за това,че непрекъснато играем мач за мач,като някои отбор борещ се за спасение и не мисли ли,че отбор с традициите на Славия заслужава да има конкретна цел към,която да се стремят играчи и ръководство",абе с 2 думи защо нямаме цели никога,а само се презастраховаме!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Вто Мар 25, 2008 5:32 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Добре момчета, значи утре 15:30 пред А сектор! Дано дойдат повече хора! За тези, които не могат да дойдат, ще задам вашите въпроси и ще ги копирам тук! Нямате грижи... САМО СЛАВИЯ, и пак опитайте се да направите всичко възможно, за да дойдете!
Вто Мар 25, 2008 10:06 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Дано Стевица да рабере ,че тези въпроси са зададени не като от репортери ,а от хора които живота им е СЛАВИЯ и не са безразлични към мастоящето и бъдещето на отбора и,че сега са само въпроси само и защото нашата публика е изключително интелигентна,но...........!!!!!!
|
Вто Мар 25, 2008 10:55 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Като изключим хората, които имат работа да питам другите форумни фенове на Славия сега: всички говорят как трябва промяна и как трябва нещо да се направи, но типично всеки чака на другия. Ето сега ви се отваря шанс наистина да покажете дали ви пука за Славия или само си упражнявате пръстите тука. Ето сега от мн време насам ни се отваря възможност да говорим за проблемите на клуба не помежду си и да се караме, а с треньора на отбора. Ако наистина искате да покажете, че ви пука и че искате някаква промяна и да заявите исканията си и т.н. сега е момента! После всеки които не е отишъл (с изкл на заетите) и като почне пак да пише че всичко е загубено и т.н. за мен вече това не са реални фенове на Славия! Това е положението - толкова е просто...
Сря Мар 26, 2008 11:28 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Значи - днес от 15:30? Така ли? Ще направя всичко възможно...Макар да смятам,че на повечето от въпросите Стевица няма да може да отговори,защото не са от неговата компетенция.За съжаление. Ще гледам да дойда.
|
Сря Мар 26, 2008 11:35 am |
|
 |
|