Автор |
Съобщение |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Много е тъжно как при наличието на толкова слаби отбори ние се намираме в още по слаба форма и от тях.Тези отбори които ще ни представят в Европа наесен не мисля,че ще успеят и един отбор да отстранят.Днеска това между Локо и Цска мач ли му казват,та това си беше някаква корида и най-дългото подаване на пасове беше с цифрата 8.Коефициента ни от догодина в Европа няма да ни стига за 4 отбора и отново ще сме си с 3,което естествено означава,че ние много години още няма да помиришем Европа,а колкото до схемата не тя е виновна,ние нямаме класни играчи!
П.П.Дано съм лош пророк,но това което.представяме като продукция ме отчайва.
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Мар 29, 2008 10:02 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
утре да пълниме стадиона всеки да взима баби бащи дядовци гаджета и да пълниме стадионо  АЙДЕ БЕЛИТЕ ШЕ ВИДИТЕ ВЪЗКРЪСВАНЕ
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Мар 29, 2008 11:15 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
shte gi sgazim, i tqh i chorbata.
|
Нед Мар 30, 2008 12:09 am |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
Machkame palamuda dnes i posle pravim prilichen mach na Gruh Park i polojenieto e pod kontrol 
_________________ punk, cici i narkotici
|
Нед Мар 30, 2008 7:27 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Честно казано, мен не ме грижа толкова за чорбата, поне има едно хубавото - буферите не могат да бият трети пореден мач! Но все пак Оооооо Видима шаляляля
Нед Мар 30, 2008 8:10 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Албанец дебютира за Славия
Милан Коприваров ще е титуляр за Славия.
Малинди в групата за двубоя
Албанецът Енцо Малинди попадна в групата на Славия за днешното домакинство на Черноморец от 21-ия кръг на „А” група.
20-годишният нападател бе картотекиран в БФС и вече може да дебютира за най-стария столичен клуб. Треньорът Стевица Кузмановски ще остави Малинди сред резервите днес, но е много вероятно да го пусне в по-късен етап на двубоя с „акулите”. Специалистът е затруднен с окомплектоването на защитната си формация, където липсват титулярите Йордан Петков, Богомил Дяков и Ради Рангелов, които все още се възстановяват от различни контузии. Радослав Анев пък е наказан.
Нападателят на Черноморец Георги Божилов до последно ще е под въпрос за гостуването на Славия. Младокът от няколко дни е с вирусно заболяване, но въпреки това отпътува с тима за София. Треньорът на бургазлии Димитър Димитров-Херо няма да може да разчита на контузения халф Цветомир Цонков, както и на Георги Караканов, който е наказан. Въпреки кадровите проблеми „акулите” са амбицирани да преследват задължителна победа при гостуването си в столичния квартал "Овча купел”.
СЛАВИЯ – ЧЕРНОМОРЕЦ
Днес от 15,30 часа
Ст. „Славия”
Съдия: Кольо Данев
СЛАВИЯ: Й. Господинов, Вл. Иванов, Кавдански, Павлов, Белошевич, Керчев, Симонович, Н. Петров, Ил. Илиев, Коприваров, Ортега
Резерви: Кирев, Самокишев, Гал. Иванов, Орлинов, Новкович, Елтон, Малинди
Контузени: Р. Рангелов, Ем. Петров, Дяков, Й. Петров
Наказан: Анев
ЧЕРНОМОРЕЦ: Вл. Стоянов, Н. Николов, Дянков, Кръстев, Фиданин, К. Дяков, Нуньо, Ремзи, Чипилов, Кошутич, Крумов
Резерви: Чворович, Цанков, Пенев, Трайков, Любенов, Ем. Тодоров, Г. Божилов
Контузен: Цонков
Наказан: Караканов
Баланс: 1 мач, 1 победа за Черноморец, г.р. 0:2
През есента: Черноморец – Славия 2:0
|
Нед Мар 30, 2008 8:32 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Ще ги биеме тия кефали иначе Венци ще остриже отбора особенно както се е заял с Херо xaxaxaxaa
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Мар 30, 2008 11:20 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
0-1??????!!!
Нед Мар 30, 2008 2:35 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Е то вече започва да става смешно ...
Нема гости, нема домакини, в първите 10 минути задължително ни вкарват гол! Мизерници!
Това ще е поредният разочароващ мач... 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Мар 30, 2008 2:42 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
АЗ ПЪРВО КАТО ПОГЛЕДНАХ, СИ ВИКАМ ЧЕ Е ГРЕШКА, АМА УВИ...
шут от 30 метра?? вратаря спи ли, кво прави?
Нед Мар 30, 2008 2:44 pm |
|
 |
|