Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
АПЕЛ КЪМ АГИТКАТА, ПОСЕЩАВАЩА ЖЕНСКИ ВОЛЕЙБОЛ:
Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
 АПЕЛ КЪМ АГИТКАТА, ПОСЕЩАВАЩА ЖЕНСКИ ВОЛЕЙБОЛ:
Апелирам къв всички, които подкрепят славистките на мачовете от волейбола при жените:
Недейте да псувате противниковите състезателки така!
Адски много ме изнервиха някои брутални обиди!
Много гадно беше да проявите такова отношение към състезтелките на "Спартак" 96 Плевен, особено към симпатичната Номер 14 (да ме извини - не й знам името), която дори се абмицира и заигра по-добре!
Пък и все пак за жени!
ПОМИСЛЕТЕ!
|
Съб Дек 11, 2004 5:30 pm |
|
 |
SamoSlavia
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Окт 23, 2004 6:09 pm Мнения: 414 Местоположение: Овча Купел
|
И аз смятам, че не трябва да се псуват противниковите състезатели и то независимо за кой спорт става дума. Вместо да се псува противниковия отбор, трябва да си подкрепяме нашия. Нали все пак не случайно агитката на Славия минава за една от най-интелигентните. Нека да докажем, че това наистина е така не само на думи.
|
Нед Дек 12, 2004 11:17 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 abe nz dali
abe neznam dali ste zabelqzali ama pove4e se vika protiv protivnika ot kolkoto za slavia neznam dali vi e napravilo vpe4atlenie 4e vav seki sport e taKA!
|
Нед Дек 12, 2004 11:29 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пон Дек 13, 2004 12:13 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Е аз не съм бил там.  А и да бях нямаше да псувам! Я се засрамете аа ..... 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Дек 13, 2004 11:53 am |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|