Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
абе, кой взе "Спартак" Вн, не бяха ли спортингбет ?! Това не го вярвам аз .... ще спонсорарат дедовия ми...
Сря Апр 02, 2008 1:00 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Е да де те са,а нашите си бъркат по дупките със "Спартак" варна и явно от там е станала връзката.
|
Сря Апр 02, 2008 11:26 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
СЛАВИЯ С НОВ СПОНСОР
Пламен Иванов 3 април 2008 12:03
gong.bg
Футболният отбор на Славия се сдоби с нов спонсор в навечерието на 95-та годишнина на клуба.
Още в съботния двубой с ЦСКА на екипите на белите ще стои логото на най-големия интернет-букмейкър в света. Очаква се утре от най-стария столичен клуб да обявят официално подробностите по договора на специална пресконференция.
Както е известно преди две седмици договор за подобно сътрудничество със същата компания подписа и варненският "Спартак".

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Апр 03, 2008 11:15 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
ХА, явно е вярно ... dvutsvetko, моите извинения, че не ти повярвах
Много интересно и странно, ще видим какво ще се получи !
Чет Апр 03, 2008 11:20 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
``Fanatic`1913`` написа: СЛАВИЯ С НОВ СПОНСОР
Пламен Иванов 3 април 2008 12:03 gong.bg
Футболният отбор на Славия се сдоби с нов спонсор в навечерието на 95-та годишнина на клуба.
Още в съботния двубой с ЦСКА на екипите на белите ще стои логото на най-големия интернет-букмейкър в света. Очаква се утре от най-стария столичен клуб да обявят официално подробностите по договора на специална пресконференция.
Както е известно преди две седмици договор за подобно сътрудничество със същата компания подписа и варненският "Спартак".
хах тоя ако не е прочел от форума  ...., а как ми се иска да е истина:) Сега вече ще залагам и губя с кеф (досега без такъв)...поне знам, че част от приходите на букмейкъра ще отиват за Славия:))
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Апр 03, 2008 11:29 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Нов спонсор - отдавна трябваше.Дано намеренията им са сериозни и включват мениджмънт на клуба.Искрено се надявам че нов спонсор означава и нови амбиции / за Европа разбира се/.Дано това е началото на промяната в управлението на клуба.
|
Чет Апр 03, 2008 12:12 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
jordas написа: ``Fanatic`1913`` написа: СЛАВИЯ С НОВ СПОНСОР
Пламен Иванов 3 април 2008 12:03 gong.bg
Както е известно преди две седмици договор за подобно сътрудничество със същата компания подписа и варненският "Спартак". хах тоя ако не е прочел от форума  ...., а как ми се иска да е истина:) Сега вече ще залагам и губя с кеф (досега без такъв)...поне знам, че част от приходите на букмейкъра ще отиват за Славия:)) Или по-точно парите ти ще отиват в шкембето на Венци 

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Апр 03, 2008 12:25 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
якууууууууууууууууууууу ся поне ще знам че парите отиват у белите 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Апр 03, 2008 12:35 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Букмейкър налива пари и в Славия
"Белите" се уредиха с нов спонсор, утре дават пресконференция
Единият от водещите букмейкъри, който преди дни стана спонсор на "Спартак" (Вн), ще налива пари и в Славия, информира сайтът на клуба.
На фланелките на "белите" ще стои надпис на заложната къща, като играчите на Стевица Кузмановски ще облекат новия екип още в дербито с ЦСКА.
Утре на стадион "Славия" ще има специална пресконференция по този повод, която е с начало 16,30 часа. На нея ще бъде обсъдено новото спонсорство, а Стевица Кузмановски ще говори за мача с ЦСКА в събота.
От 17 часа е предвидена тренировка на отбора, до която медиите ще бъдат допуснати първите 15 минути. "Белите" гостуват на "червените" в среща от 22-ия кръг на "А" група.
|
Чет Апр 03, 2008 1:20 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
Ei, da slushate batko si kato vi govori
Info-to go ima i na ofitsialnia ni sait.
_________________ punk, cici i narkotici
|
Чет Апр 03, 2008 1:24 pm |
|
 |
|