Автор |
Съобщение |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Доколкото разбрах мача все пак ще се играе.
Сря Апр 02, 2008 3:01 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Кво безплодие бе Венци , те нашите футболисти имат ли топки въобще ?  С играта си през този полусезон по-скоро приличат на женски полови органи, отколкото на мъже . Дано вземат нещо от чорбата и ме опровергаят , но отдавна не вярвам в чудеса....
|
Сря Апр 02, 2008 3:52 pm |
|
 |
kamka
Напреднал
|
dano ne stane zle 4e pomnq edno losho 6:0 ili 6:1 beshe
|
Чет Апр 03, 2008 12:01 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Все помните ама на тия мачове не сте били ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Апр 03, 2008 12:27 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Милан Коприваров аут до края на сезона
Играчът на "белите" претърпя операция, ще се възстановява 3 месеца
Славия загуби Милан Коприваров до края на сезона, научи Топспорт.бг. Бившият играч на "Левски" днес претърпя успешна операция на глезена, но със сигурност няма да успее да се възстанови за някой от последните кръгове в "А" група.
"Много жалко за Милан. От началото на полусезона играе с контузия и операцията му беше наложителна. Искахме той да се подложи на интервенцията в края на сезона, но болките му бяха ужасни и нямаше как да играе. Само се мъчеше момчето", каза треньорът на "белите" Стевица Кузмановски.
Специалистът добави, че възстановяването на Коприваров ще продължи 3 месеца. "Изключено е да играе този сезон. Чак през лятото ще е готов, когато се надявам да води пълноценна подготовка с нас", добави Кузмановски.
|
Чет Апр 03, 2008 2:32 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Кузмановски: Искам победа над ЦСКА, но едва ли ще стане
© Антон Станков
От Пламен Славов, Топспорт.бг
Йордан Петков се завръща, по-спокоен съм, каза треньорът
Треньорът на Славия Стевица Кузмановски не е голям оптимист преди гостуването на ЦСКА. Столичното дерби е от 18,00 часа на стадион "Българска армия". Специалистът каза, че винаги ще помни онова 2:2 с Беласица, което направи на "Армията".
"Иска ми се сега да ги победя, но това едва ли ще стане. За нас ще е успех, дори и равенството в събота. Момчетата добре осъзнават важността на този мач. Не си правим илюзии, няма да ни е никак леко. Атмосферата ще е добра, все пак е столично дерби. Ако не правим глупости и играем добре може и да измъкнем нещо", каза Кузмановски, който не пожела да коментира съдийството.
Треньорът вече е по-спокоен, тъй като в защитата се завръща Йордан Петков. Бранителят дълго време лекуваше контузия, но от началото на седмицата тренира наравно със съотборниците си и се очаква в събота да изведе "белите" с капитанската лента срещу ЦСКА.
"Друго си е Йордан Петков като е отзад. Той и Мартин Кавдански ще са двойката централни защитници срещу ЦСКА. Данчо бе дълго време извън игра, но съм сигурен, че няма да се издъни в събота. Той е доказал се защитник, който знае как се печелят подобни битки", каза Кузмановски пред Топспорт.бг.
"Жалко, че Богомил Дяков още не е възстановен. Ще ни липсва, но нищо не можем да направим, тъй като има болки в аддукторите. Момчето ще се възстановява още поне 10 дни", заяви специалистът.
"Радвам се, че вече имам голям избор в атака. Мога да разчитам на Ортега, Орлинов, Малинди и Елтон. Енцо Малинди се включи добре срещу Черноморец. Все пак той води зимна подготовка с нас и познава всички в отбора. Дано започне да бележи голове. Мен това ме вълнува", каза още Кузмановски, който съжалява за загубата на Милан Коприваров.
Наставникът на "белите" не подмина коментар по днешната новина, че Sportingbet ще налива пари в Славия. "Sportingbet ни идват тъкмо навреме. Те са като Red Bull...дават ни крила", пошегува се Стевица.
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Апр 03, 2008 2:51 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Нали днес е срещата с тренера и момчетата?
|
Чет Апр 03, 2008 3:09 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Венци Стефанов: Давам по 100 бона на момчетата, стига да бият ЦСКА
Кавдански сигурно пак ще го гледат, той е апетитна хапка за много клубове, каза босът на Славия
Президентът на Славия Венци Стефанов е изключителното доволен, че една от водещите букмейкърски къщи Sportingbet ще налива пари в клуба.
"Добра сделка. Щом искат да финансират при нас, значи сме заслужили вниманието. Много се радвам, че Sportingbet ще помагат на Славия. Твърдо съм решен и заявявам, че всеки лев по договора с тях ще бъде използван за развиването на детско-юношеската ни школа, както и за подобряването на базата", каза Стефанов пред Топспорт.бг.
"Сега ще тръгнат слухове, че се побратимяваме със "Спартак" (Варна), тъй като преди дни Sportingbet започна да финансира и тях. Това обаче няма как да стане и ще е смешно хората да говорят подобни приказки. Тази букмейкърска къща налива пари и в много европейски отбори", заяви Стефанов.
Босът на "белите" се надява футболистите на Славия да излязат пределно мотивирани срещу ЦСКА в събота. "Имаме сили да ги бием. Крайно време е да изиграем един силен мач и да покажем, че сме сериозен отбор. Какво да ви кажа за премиите? Те си знаят момчетата. Нека бият, а след това няма да останат недоволни. Ще им дам по 100 хиляди дори, само да вземат трите точки от ЦСКА", изригна в типичния си стил Стефанов.
Президентът на "белите" информира, че в събота ще гледа от трибуните на стадион "Българска армия" столичното дерби. "Няма да съм в компанията на мениджъри, но знам, че Кавдански, а и други мои момчета, ги следят изкъсо от доста отбори. Факт е, че Кавдански е обещаващ играч, който е апетитна хапка за много европейски клубове", каза Стефанов и по този начин подсказа, че още през лятото може да трансферира юношата на "Левски" зад граница.
Чет Апр 03, 2008 3:36 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Щом ще дава толко пари ако бием, начи ще паднем 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Апр 03, 2008 7:14 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
jjfoxi написа: Щом ще дава толко пари ако бием, начи ще паднем 
Прав си.Тоя мошеник кога ще обещае толкова пари,ако има и най-малък шанс да биеме.То сме толкова слаби,че тоя път и съдията едва ли ще трябва да им помага,въпреки,че и това не е изключено,та после да може да се оправдава!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Чет Апр 03, 2008 8:42 pm |
|
 |
|