Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Добре, ако решим да организираме добър, масов протест, ВИЕ, които не идвате, бихте ли дошли поне този път за да подкрепите идеята?
|
Сря Апр 09, 2008 10:20 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Мен ли питаш или общо?
|
Сря Апр 09, 2008 10:30 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
mishkar написа: Мен ли питаш или общо?
Абе според теб това към тебе ли е насочено?
Знам, че ходиш на мачове, макар че не те познавам лично. Така че споко...
Прочети пак, вярвам, че ще откриеш смисъла - насочено е към всички онея, които НЕ ИДВАТ ПО МАЧОВЕ!
Тези, които ще се радват на някакви успехи в бъдеще, но не са подкрепяли идеята "Славия" при 0:5 и 1:6 от ЦСКА, при 0:5 и 0:3 от ""Левски"", при 0:1 от "Рислки спортист" и т.н.
Никога не е късно да се върнат, още повече, че този сезон видимо имаме много повече публика...
|
Сря Апр 09, 2008 10:37 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Не се заяждам  , но от много време не идвам и понеже след моето мнение зададе въпроса, затова попитах.
П.П. Неведнъж съм казал, че нямам нищо против ръководството....овикайте ме, ако прецените, но това е моето мнение...
|
Сря Апр 09, 2008 10:42 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
лекарството за болната Славия е :
1. билборд
2. сектор В
3. плакати :
"ДНЕС НЕ ИГРАЕ СЛАВИЯ!!"
"НЯКОЙ ЧЕЛ ЛИ Е РОМАНИТЕ НА ГЕОРГИ СТОЕВ?"
4. да викнем поп в агитката да оплаче, Славия
5. и ние да се помолим
пичове сериозен съм ! положението вместо да се влошава, става безнадежно
|
Сря Апр 09, 2008 10:58 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Сетихте се за протестите , къде бяхте на протеста с нафтата , с локо пд , с лефски , с родопа ехеее .. и Радо да знаеме кои ходиме на мач щото на стадиона сме едни и същи 

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Апр 09, 2008 11:48 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 .................................
Nai vajnoto kogato se pravi protest vsi4ki trjabva da sa Za,bez izklu4enija
I mn edini i zadrujni
A ne 20 choveka laijat po forumite a ne sa idvali na stadiona ot godini drugi 20 sa jako naviti ama ne im stiska ne iskat da sa ot parvite,drugi 15 ne sa saglasni s predichnite 20,drugi si kazvat abe njama smisal glas v pustinja,trjabva da se blokirat vhodovete ot km A s po 50 choveka i da ne se puskat horata,da se barikadirat i kasite za bileti ako trjabva da se splachi lelkata kojato prodava bileti,da igrajat na absolutno prazni tribuni teja manekeni.
Tova s plakati besilki pisma ne pomaga daje i nahluvane na 3 4oveka pak ne pomogna
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Чет Апр 10, 2008 12:48 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Всеки си е прав за себе си. Мисля, че генерално бъркаме в подхода. Това е малко или много политика, не онази дето не я гледаме вече по тАлАвизора, а политика на публиката. Политиката е средство на убеждение над инак мислещите, че твоята позиция е вярната, а не конфронтация. А тук за всяко нещо виждам не диалог, а конфронтиране и то не по една или две точки.
Прави са тези, които питат "защо не идвате на мач", но не са прави да обвиняват, обвиненията са за тези, които направиха така, че хора като баща ми, чичо ми, Вашите бащи, братя и приятели вместо да подпират столовете в къщи не идват на стадиона...а преди са били в дъжд и сняг. По същата логика мога/т и аз/те да попитат "къде бяхте вие, когато Славия изпадаше?", отговора "бяхме малки или въобще не бяхме родени", да ама сега "ние сме големи, имаме работно време, деца и задължения, много по-сериозни отколкото миризливото отборче в момента" името не го казвам защото то е свято и не трябва в момента да се споменава и олицетворява с сегашния пасквил.
Както написах някъде "ДНЕС НЕ ИГРАЕ СЛАВИЯ!!! А ВЕНЦИСЛАВИЯ" има разлика, независимо от юридическата правоприемственост.
Каквото и да направим, няма да променим почти нищо! Ще променим поне възприемането на хората за ПУБЛИКАТА НА СЛАВИЯ! Направи ли Ви снощи впечатление, вече и в спортните новини не ни споменават
Футболния клуб няма да променим, защото става дума за много пари и нито стефанов нито неговите господари ще се разделят с имот на пъпЪ на София струващ милиони евро. Вие щяхте ли?, само не ми вкарвайте сантименти в отговорите?
Има и друга крачка, да се направим нов " аматьорски Славия" на публиката. ще играе в Ь-група без стадион но с дух.
За това Ви призовавам,
ако отбора е мъртъв публиката на Славия не е!
нека поне с нас да не се подиграват!
а за това кой ще иде на стадиона и кой ще е първи на протестите, ами пичове затова сте вие по-младите, поне осмислете това ходене по стадионите, ентусиазма е заразителен /справка мача с ИлиЯнци и ЦСКАто/ започнете го пък другите ще Ви последват.
|
Чет Апр 10, 2008 9:11 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
atm написа: Всеки си е прав за себе си. Мисля, че генерално бъркаме в подхода. Това е малко или много политика, не онази дето не я гледаме вече по тАлАвизора, а политика на публиката. Политиката е средство на убеждение над инак мислещите, че твоята позиция е вярната, а не конфронтация. А тук за всяко нещо виждам не диалог, а конфронтиране и то не по една или две точки. Прави са тези, които питат "защо не идвате на мач", но не са прави да обвиняват, обвиненията са за тези, които направиха така, че хора като баща ми, чичо ми, Вашите бащи, братя и приятели вместо да подпират столовете в къщи не идват на стадиона...а преди са били в дъжд и сняг. По същата логика мога/т и аз/те да попитат "къде бяхте вие, когато Славия изпадаше?", отговора "бяхме малки или въобще не бяхме родени", да ама сега "ние сме големи, имаме работно време, деца и задължения, много по-сериозни отколкото миризливото отборче в момента" името не го казвам защото то е свято и не трябва в момента да се споменава и олицетворява с сегашния пасквил. Както написах някъде "ДНЕС НЕ ИГРАЕ СЛАВИЯ!!! А ВЕНЦИСЛАВИЯ" има разлика, независимо от юридическата правоприемственост. Каквото и да направим, няма да променим почти нищо! Ще променим поне възприемането на хората за ПУБЛИКАТА НА СЛАВИЯ! Направи ли Ви снощи впечатление, вече и в спортните новини не ни споменават Футболния клуб няма да променим, защото става дума за много пари и нито стефанов нито неговите господари ще се разделят с имот на пъпЪ на София струващ милиони евро. Вие щяхте ли?, само не ми вкарвайте сантименти в отговорите? Има и друга крачка, да се направим нов " аматьорски Славия" на публиката. ще играе в Ь-група без стадион но с дух. За това Ви призовавам, ако отбора е мъртъв публиката на Славия не е! нека поне с нас да не се подиграват! а за това кой ще иде на стадиона и кой ще е първи на протестите, ами пичове затова сте вие по-младите, поне осмислете това ходене по стадионите, ентусиазма е заразителен /справка мача с ИлиЯнци и ЦСКАто/ започнете го пък другите ще Ви последват.
Абсолютно вярно и правилно казано....вчера обаче имах разговор с едно от момчетата от Бойс и той ми каза, че тоя форум го четели полицаи и Венци също...никога нямало да можем да организираме протест, защото В.С. щял да каже на полицията да се намеси и тнт. - Хората си ги е страх каквото и да си говорим, с друго момче пак от Бойс говорих неговия отговор беше еми аз принципно съм За, вие ако правите протести аз ще участвам...!.....Пичове така не става...ние сме правова държава, поне такава се водим и всеки има право да изразява своята позиция и мнение - докога ще сме роби на страхът? Повеечто от вас са млади хора под 20 г. не би трябвало социализма да е дал своя отпечатък при формирането ви като хора...докога ще търпим, АТМ е много прав за всичко....сега имаме шанс да наравим един голям и сериозен протест всички заедно.....защото има дух в публиката ни и го доказахме не веднъж! Приказки, колко от нас са протестирали преди и тнт. какво целят, какво показват или доказват?....На следващото домакинство "В" сектор плакат против ръководството - АТМ даде много добри предложения, листовки ако трябва...ПОП който да оплаче трупа на ВенциСлавия и да покажем наща позиция!! Не трябва да ви е страх от В.С. като сме заедно сме силни!! За каузата, идеята Славия си заслужава....
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Апр 10, 2008 9:56 am |
|
 |
|