Автор |
Съобщение |
Slaviq_4
Току що регистриран
|
momcheta, az razbiram, che vi e pisnalo veche, no dokolkoto cheta, taka nqma da stane. prosto se vdignete nqkolko choveka, izberete data, chas, mqsto.. syobshtete go i koito iska, da se prisyedini. nqma smisyl ot razni glasuvaniq po forumite i vseki da se razpravq - ti shte doidesh li?, ama az mislq, che nikoi nqma da doide i tn..
|
Чет Апр 10, 2008 11:23 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
FeverNew написа: Добре, ако решим да организираме добър, масов протест, ВИЕ, които не идвате, бихте ли дошли поне този път за да подкрепите идеята?
Да, точно това казах в поста си. Последните 3-4 сезона съм на почти всяко домакинство и този сезон до зимата. Но сега ми започват изпити, глупости и нямам време да седна да пиша във форума, пък камо ли да идвам на мач. Но ако се реши да се парви нещо сериозно - жив, умрел, там съм!
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Чет Апр 10, 2008 12:57 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
FeverNew написа: Добре, ако решим да организираме добър, масов протест, ВИЕ, които не идвате, бихте ли дошли поне този път за да подкрепите идеята?
Майната му на протеста! Давайте да правим стикери и да взимаме борд! Иначе ще дойдете вие по-постоянните и някои от нас по-непостоянните. И кво праим-40 човека в сектор В !? Има ли смисъл. Ще трогнеме Дебелия ли ? А иначе поне всички ще са наясно, че не приемаме сегашното положение. И още нещо ако си мислите, че медиите ще продължават да отразяват анемичните ни протести жестоко се лъжете. Вече не ни бръснат за слива нито като клуб, нито като публика!
|
Чет Апр 10, 2008 7:31 pm |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
Въпросът има много простичък отговор докато клубът бива управляван от венцистефановци и владосимеоновци така ще е.
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Чет Апр 10, 2008 8:27 pm |
|
 |
rado
Познат
|
Death_Squad написа: Сетихте се за протестите , къде бяхте на протеста с нафтата , с локо пд , с лефски , с родопа ехеее .. и Радо да знаеме кои ходиме на мач щото на стадиона сме едни и същи 
bate, za6to si misli6 4e ako ne sum v agikata ne se vodq na ma4!? seki si ima na4in da podkrepq otbora i makar 4e moga sega nqma da sedna da citiram svideteli , koito da potvyrjdavat 4e xodq na ma4. Samo 6te ti kaja 4e sum xodil na mn pove4e ma4ove ot si4ki moi nabori - slavisti. ot 5 godi6en ba6ta mi me mukne po stadioni 
_________________ BQLATA LAVINA!!!!
|
Чет Апр 10, 2008 8:30 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
rado написа: ...ne sum v agikata ne se vodq na ma4!? seki si ima na4in da podkrepq otbora...
И по какъв точно начин подрепяш отбора като стоиш и люпиш семки в частта, в която седят по-възрастните слависти? Ти просто си зрител, ти не подкрепяш по-този начин. Факт.
Нямам какво да допълня към мнението на Death_Squad. На стадиона сме един и същи, така че не се силете да ми обяснявате кой, кога и къде е ходил на мачове...
Иначе... все тая. Честит ви юбилей. 
|
Пет Апр 11, 2008 3:29 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
wattie написа: Josif написа: FeverNew написа: Добре, ако решим да организираме добър, масов протест, ВИЕ, които не идвате, бихте ли дошли поне този път за да подкрепите идеята? Майната му на протеста! Давайте да правим стикери и да взимаме борд! Иначе ще дойдете вие по-постоянните и някои от нас по-непостоянните. И кво праим-40 човека в сектор В !? Има ли смисъл. Ще трогнеме Дебелия ли ? А иначе поне всички ще са наясно, че не приемаме сегашното положение. И още нещо ако си мислите, че медиите ще продължават да отразяват анемичните ни протести жестоко се лъжете. Вече не ни бръснат за слива нито като клуб, нито като публика! Йоско, Йоско, Йоско... абе ти въобще четеш ли мненията преди да пишеш?
Вати, Вати, Вати 
|
Пет Апр 11, 2008 6:10 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
Момчета аз съм на 30г и приемам нещата малко по така , всичко мога да приема но бездушието на играчи и публика направо ме побърква.Минал съм през всичките фази на фен включително и да не стъпвам на стадиона с години така че разбирам тези който не ходят на мачове сега въпреки че това не е начин да си покажеш позицията.Този сезон бях на всички възможни мачове на който можех да дойда с надеждата че нещо се променя за жалос нищо подобно отново познотия сценарй от последните години но това което ме натъжава наистина е на трибуните или по точно това което го няма на тях публиката , тук идва и въпроса как подяволите да се върнат хората на стадиона и логичния отговор с добра игра , победи и купи за наше общо съжаление това няма как да стане с това ръководство а то няма никакво желание да напусне клуба. Остава още един вариант силен фен клуб и силна организация много работа и голяма всеодаиност и най важното за мене обща цел а имено връщането на хората на стадиона повод всеобщ протест срещу ВС и ко. Възможните начини:
1-Всички който имаме желание за промяна на статуквото отиваме във В сектор.
2-Транспаранти ,билбордове или каквото се сетим с призив към всички който обичат СЛАВИЯ да дойдат във В сектор за протест против ВС .
Нека всички разберат че ни има и немогат да се подиграват с нас!
САМО БЕЛИТЕ!!!
|
Пет Апр 11, 2008 8:10 pm |
|
 |
rado
Познат
|
FeverNew написа: rado написа: ...ne sum v agikata ne se vodq na ma4!? seki si ima na4in da podkrepq otbora... И по какъв точно начин подрепяш отбора като стоиш и люпиш семки в частта, в която седят по-възрастните слависти? Ти просто си зрител, ти не подкрепяш по-този начин. Факт. Нямам какво да допълня към мнението на Death_Squad. На стадиона сме един и същи, така че не се силете да ми обяснявате кой, кога и къде е ходил на мачове... Иначе... все тая. Честит ви юбилей. 
6te sedq kudeto si iskam , nikude ne pi6e 4e rqbva da doida v agitkata i da peq pesnite koito i ti pee6 , a dali liupq semski - da kato mi se liupi - liupa i povqrvai mi tav 4e ne sum v tvoita agitka ne me pravi po-malko lsaist ot teb 
_________________ BQLATA LAVINA!!!!
|
Съб Апр 12, 2008 8:57 am |
|
 |
|