Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 03, 2025 4:45 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3 мнения ] 
 ФЕНОВЕТЕ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение ФЕНОВЕТЕ
Отбора не върви на добре, това го знае всеки, вече 12 години Славия играе само формална роля в първенството.Феновете който ходят на стадиона с всеки изминал мач намаляват, а всеки знае , че имаме фенове даже съм сигорен , че може да се напълни стадиона със Слависти, познавам хора който са слависти но не са ходили на стадиона от поне 10 години, всеки тук познава много такива хора.Според мен е време да върнем тези хора на стаПрав ли съм или не съм, това се опитвам да разбера ?

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Чет Апр 10, 2008 8:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
питай М. Захариев :lol: :lol: :lol:

Пет Апр 11, 2008 8:24 am
Профил
Пристрастен

Мнение Re: ФЕНОВЕТЕ
slavia_fen написа:
Отбора не върви на добре, това го знае всеки, вече 12 години Славия играе само формална роля в първенството.Феновете който ходят на стадиона с всеки изминал мач намаляват, а всеки знае , че имаме фенове даже съм сигорен , че може да се напълни стадиона със Слависти, познавам хора който са слависти но не са ходили на стадиона от поне 10 години, всеки тук познава много такива хора.Според мен е време да върнем тези хора на стаПрав ли съм или не съм, това се опитвам да разбера ?

Искам да ти кажа,че си прав за това,което пишеш в поста си,но няма начин тези хора да се върнат на стадиона с тази продукция,която вече 12 години им предоставя любимия отбор!Тук не става дума за това,че отбора е "временно" в такава форма и естествено,че всеки който обича Славия трябва да я подкрепя в такива "временни" периоди.Става въпрос за това,че умишлено се вреди на клуба от страна на ръководителите и по-този начин се обезверява цялата ни публика като гледаме тази летаргия,в която сме попаднали,от което идва и нежеланиеот да се ходи на мачове на отбор без цели!

Пет Апр 11, 2008 5:59 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 3 мнения ]