Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 01, 2025 8:55 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща
 "Литекс" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
wattie написа:
Междо другото да напомня старата традиция, че след предстоящата загуба ще сменим треньора... Колелото на историята се върти ли върти...

днес в 24 часа пишеше,че при загуба от литекс стевица си тръгва и идва джамбазки или херо....кофти,но не и неочаквано :(

Пет Апр 11, 2008 5:01 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Може и лаптопа да се върне :lol: :( :(

Пет Апр 11, 2008 5:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Kijani написа:
wattie написа:
Междо другото да напомня старата традиция, че след предстоящата загуба ще сменим треньора... Колелото на историята се върти ли върти...

днес в 24 часа пишеше,че при загуба от литекс стевица си тръгва и идва джамбазки или херо....кофти,но не и неочаквано :(

Не, че искам да се обявявам за пророк, но аз след мача с Черноморец на срещата със Стевица какво му казах - Стевица ти си пътник, още няколко мача и те сменят Джамбазки или Альошата...тогава всички реагирахте.....ееее не знам си кво, Херо няма да дойде в Славия бъдете сигурни!....Или Альоша или Джамбазки...просто всяка година става така :wink:

Изображение
www.zone1913.com

Пет Апр 11, 2008 5:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не дай си боже да стане така, по-добре Джамбазки, не искам и да си помислям за Альоша. А Херо наистина надали ще дойде.

Пет Апр 11, 2008 5:27 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Факт е че отборът играе лошо втория полусезон и доверието в треньора е поразклатено.Но си мсиля че е рано да се говори за оставка на Кузмановски.Надявам се никой да не е забравил че през есента именно под негово ръковдство играехме най-добрия футбол в България.Ако все пак бъде отстранен в никакъв случай не трябва да се стига до връщане на Джамбазки или Андонов.Двамата получиха достатъчно шансове да се докажат в клуб като Славия и се провалиха.

Пет Апр 11, 2008 5:35 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Е това ако стане ще е най голямата глупост,защото отдавна не сме имали по добър тренер от Стевица и той показа ,че заслужава вот на доверие и трябва да му се даде време,а за алъоша и джамбазки даже ме е срам да коментирам по добре да сме без треньор,бих казал,че от публиката има по кадърни спецове от тях!!!

Пет Апр 11, 2008 7:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Значи, за мен 24 часа си измислят, но ще се види по-нататък! А искам да питам, някой ще пътува днес дали има свободно място в колата за мен!

Съб Апр 12, 2008 7:40 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Йешич пуска Ивелин Попов срещу Славия

Стевица прави принудителни промени в състава

Старши треньорът на Литекс Миодраг Йешич ще пусне Ивелин Попов в стартовия състав днес срещу Славия. Попето получи контузия при победата в София срещу Локомотив с 2:1, но вече е възстановен.

До последно въпросителна имаше и около участието на капитана Небойша Йеленкович, но и сърбинът ще излезе на градския стадион в Ловеч. Литекс ще се опита да продължи успешната си пролетна серия срещу софийските отбори и ще търси задължителна победа срещу Славия.

До този момент „оранжевите" имат едно равенство и две победи срещу столичани, а евентуален успех над „белите" ще изхвърли окончателно тима от „Овча купел" от участие в турнира за купата на УЕФА. По традиция Йешич прави няколко промени в състава всеки мач и днешният двубой едва ли ще се различава. След като в последните два кръга оставаше резерва, днес се очаква бразилецът Том да се завърне в стартовата единадесеторка.

Славия отново ще излезе без опитния Саша Симонович, който изтърпява наказание. В срещата с Литекс поради същата причина участие няма да може да вземе и Мартин Кавдански. Така старши треньорът на „белите" Стевица Кузмановски ще трябва да направи няколко промени в състава си.

Титуляр ще бъде Георги Самокишев. Има вероятност в състава да се завърне и изпадналият в немилост в последно време Милан Коприваров. Гостите ще се опитат да прекъснат черната си серия от четири поредни мача без победа и да се върнат в борбата за третото място, даващо право за участие в евротурнирите.

Съб Апр 12, 2008 11:03 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Митооо аз все пак ще дойда до Ловеч...да знаят тия, с които се бяхме разбрали да гледаме мача в кръчма, че ще ходя......не знам явно наистина съм непоправим оптимист, лаик, наивник, но все ми се вярва, че тия шибани гугутки наще футболисти ще ни зарадват с някоя стойностна победа!!
Айде Белите!!

Изображение
www.zone1913.com

Съб Апр 12, 2008 11:23 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Жорди, и аз си намих колица! Айде белитееееееееее, ще се видим у Ловеч!!! :) :) :)

Съб Апр 12, 2008 11:28 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща